Makale Yaz
her-dem-aslan
Bu haberi yazdır
Uzatmalar
 Kas
03
 2014

Yönetim değişti ama takımda başka değişen ne oldu? Takım Kasımpaşa maçını kazanınca her şey güzel mi oldu? Sabri affedilince dertler bitti mi? Yönetim bu zayıf Italyan'a bir şans daha vererek neyi ispatlamaya çalışıyor?

Yeni yönetim seçim sonrasında bir kaç teknik direkötür manevrası yapsada istedikleri kişiyi bulamadılar yada ikna edemediler aslında.Sabri olayında bir öyle bir böyle demeçler veren Pradndelli efendi tam da kendisinden beklenen şekilde Sabri'yi yönetim dayatmasıyla affetti,üzerine yetmedi ilk maçında kurtarıcı olarak ilk 11 de yer verdi.Hani Sabri yetersizdi?Hani artık bazı şeylerin değişmesi gerekmişti?Galatasaray'dan gitmemek için kukla olmayı göze alan bir teknik adamın futbolcular ve taraftar gözünde ki değeri bence aşikardır.Takım Kasımpaşa maçını kazanarak Prandelli ve Galatasaray arasındaki maçı uzatmalara taşımıştır sadece.Yoksa kimsenin anlam vermediği Sneijder olayıyla beraber,bu maçın kaybedilmesi demek Prandelli'nin şu an Italya'da olması demekti.Kasımpaşa maçı kazanıldı kazanılmasına da takım nasıldı? Sabri'yi takıma koyup Sneijder'i kesince,Cemali beyi yedeğe çekince Umut'a biraz daha güvenince takım çok mu güzel oynadı? Koştu mücadele etti savaştı söke söke mi aldı maçı? Kesinlikle hayır.Galatasaray'da değişen hiç bir şey yok.Çünkü sorun futbolcu kalitelerinde değil oyun mantalitesinde.Sorun Teknik ekibin karakterinde,sorun yönetimin görmez gözlerinde,işitmez kulaklarında.

Galatasaray erkenden havlu attığı şampiyonlar liginde Dortmund maçını kazanır mı bir beraberlik kurttarır mı bilinmez.Bana sorarsanız oyuncularla Prandelli efendinin arasında ki sorunları gidermenin yolu yok.Aralarında ki güven sorununu aşmanın imkanı yok.Artık duruşundan tamamen ödün vermiş bu adam takımla uzatmaları oynuyor.Bu adamın alacağı sonuçlara göre gitme süresini belirlemek Galatasaray'a yapılmış en büyük kötülük olacaktır.Bu adamın kaçınılmaz sonu ortadadır.Dortmund maçı skoru ne olursa olsun takıma inancı isteği aşılayacak,oyuncuların gözünün içine baktığı zaman karşılıklı güven duygusunu hissedecek,güçlü karekterli ve onurlu bir hoca bulunmalı ve takımın başına getirilmelidir





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Kasım (1)
 
Ekim (2)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...