Makale Yaz
johnson
Bu haberi yazdır
Küçük Fırça Darbeleri
 Tem
26
 2014

Beşiktaş'ı yönetmeyi beceremeyen, babası tarafından şirket yönetiminden uzaklaştırılan, hayatı boyunca elde avuçta bir başarısı olmayan zat-ı muhterem beyefendiyi Türk Futbolu'nun baştacı yaparsak "6+0+4 gibi, 5+3 gibi" saçma kuralları da yaşamak zorundayız. Türk Futboluna yatırımı her zaman desteklerim ancak sistemsiz, plansız kuralların hiçbir zaman başarı getirmediğini de hepimiz görüyoruz. Bu tip radikal kararların uzun vadede yapılması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin 10 senelik bir çizelge belirlersin, altyapı yatırımlarını meşrulaştırırsın. Kulüpler para saçmak yerine altyapıya daha çok önem verir. Çünkü altyapı, ürünlerini 10-15 sene sonunda alır. Bknz: Barcelona

Neyse; bu zaten herkes tarafından bilinen gerçekler... Biz kendi gerçeklerimize bakalım...

7.5 milyon euroluk bir Sneijder ki Galatasaray'a katkısı ortada...4 milyon euroluk hatta üstüne bir de bonservisi ile futbolcu yani yaklaşık aynı maliyette bir Tarık Çamdal... Anadolu kulüplerinin elini güçlendiren, 4 büyüklerin yerli alternatiflerinin yetersizliği ve kadroda düşünülmeyen yabancıların elde çıkarılmak istenmesi. Transfer piyasaları bu kadar hararetli ve pahalı iken, ben bu kadar maliyetli futbolcu alınmasına karşıyım arkadaş!

"EN İYİ TRANSFER TAKIM İÇERİSİNDEKİ FUTBOLCUYU KAZANMAKTIR."

Umut Gündoğan'ı kazan, oynat, güven, hata yapsın, gol kaçırsın ama onu kazan...

Veysel Sarı'yı kazan, bırak Eboue gibi reaksiyonlu olmasın bi süre... Sonra ileri çıksın, orta açsın, gol kaçırsın, gol yedirsin ama onu kazan...

Koray Günter'i kazan, Berk'i kazan, Chedjou'yu kazan, Umut'u kazan...

Saçma sapan adamlara yıldız muamelesi yapma, transferini takımdan çıkart... Bu konuda Prandelli'ye güvenmek zorundayız. Devre arasındaki gibi 9 futbolcu alıp 20 milyon euro para harcayacağına 20 milyon euro adam gibi adam getir. 

Galatasaray'ın çok büyük transferlere ihtiyacı yok, belki Drogba'nın eksikliğini büyük ölçüde hissederiz o kadar... Gelecekse Huntelaar, Balotelli, Giroud gibi adamlar gelsin. 

Küçük fırça darbeleriyle başarı gelecektir! 

İstanbul'u yeniden fethetmenin anlamı yok, bu takım zaten  şu kadroyla şampiyonluğa oynar.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...