Makale Yaz
olumunegalatasarayli
Bu haberi yazdır
Asıl Çare Gerets !
 Tem
01
 2014

Çare Eric Gerets !

Yönetimimiz haftalardır Teknik Direktör arayışında , Herkes gibi benim En çok istediğim Lucescu ve Thomas Tucheldi.Lucescu Transferi olmayınca özellikle Tuchel'i çok istedim çünkü 40 yaşında , Başarıya aç ve Alman ekolünü bize en iyi yansıtabilicek antrenörlerin başında geliyordu.Yönetimimiz Thomas Tuchel'in 6 milyon euroluk tazminatını ödemek istemedi bu yüzden vazgeçti.Ünal Başkan diyor ki "Tuchel 1 yıl dinlenmek istedi ondan almadık" bu haber kesinlikle yalan , 40 yaşında başarıya aç ve Galatasaray gibi bir kulüpten teklif alan antrenör nasıl 1 yıl dinlenmek istiyorum diyip teklifi reddeder ? Herneyse son Adaylara bakıyorum 65-75 yaş arası bir ayağı çukurda artık Türkiyeye tatile gelebilicek insanların peşinden kovalıyoruz.

Genç olarak 2 antrenör var Biri Löw , diğeri David Moyes . Yerli olarak Hikmet Karaman , Mustafa Denizli.. 

Löw'ü size azıcık anlatıyım . Fenerbahçede Antrenörlük yaptığı dönem Galatasaray şampiyon olmuştur.Hiç bir kulüp takımında başarısı olmayan Almanyaya bile iyi futbol oynattıramayan itici ve liderlik özelliği olmayan biri .. En önemlisi tavırları güven vermiyor .

David Moyes'i size azıcık anlatıyım . Everton'da 8 sezon antrenörlük yapmış biri ve bir nevi İngiltere liginin Abdullah Avcısı diyebiliriz.Evertonda 8 sezon antrenörlük yapmış fakat ligte ve Avrupada hiç başarısı yok her sezon Everton'ı orta sıralara oynatmış bir antrenör , Unutmayın Abdullah Avcıda 5 sezon İstanbul Büyük şehir belediyespor'u Orta sıralara oynatmıştı . Daha sonra David Moyes bu istikrarlı tavrından dolayı Manchester United'a transfer edildi ve özellikle derbi maçlarında oynattırdığı futbolla büyük tepki topladı . Ferguson döneminde her Derbi baskılı başlayan ManU artık gelen geçene boyun eğmek zorunda kaldı . Bizim İstikrarını beğenipte milli takım Antrenör'ü yaptığımız Abdullah Avcı , ManU yönetiminin istikrarını beğenipte ManU antrenör'ü yaptığı David Moyes .. Ne kadar birbirlerine benziyorlar dimi?

Yerli olarak baktığımızda ise Hikmet Karaman'ı azcık takip ettiyseniz Hareket ve tavırlar olarak Fatih Terim'i çok andıran bir isim .. Eğerki Yerli bir antrenör bu takımın başına geçicekse ilk isim Hikmet Karaman olmalı.. Kendisi Has Galatasaraylıdır ve emin olun Ersun Yanal'ın altında kalmaz .

Diğer Yerli aday Mustafa Denizli .. Şu anda Bu ülkenin en iyi 3 antrenör'ü kim diye 100 kişiye sorun , 99'u Fatih Terim , Şenol Güneş , Mustafa Denizli der.Mustafa Denizli gerçekten saygı duyulması gereken bir teknik direktör ancak ben olaya biraz fanatiklikle bakıyorum.Mustafa Denizlinin tuttuğu takım Fenerbahçedir . Kendisi Fenerbahçe taraftarıdır olaya ne kadar profesyonel bakarsak bakalım ben Fenerbahçeli bir antrenör'ün başımızda durmasını istemem bir yandan Sağlık sorunlarıda olan bir antrenör ..

Şimdide Benim Adayıma gelelim.. Galatasaray'ı Tarihinin en kötü döneminde , Borç batağında olduğu hatta Yönetimin Taraftardan para dilendiği dönemde , Futbolcuların "paramızı alamıyoruz" diyip isyan ettiği antremanlara çıkmadığı dönemde , Kadro kalitesinin yetersiz olduğu Carruscalar , Inamotolar , Tolga Seyhanlar gibi yetersiz futbolcularla Bizi 83 Puanla Şampiyon yapan Eric Gerets !

Sadece Galatasaray'da değil , Marsilyada 2 sezon antrenörlük yaptı ve Fransa kupasını kaldırdılar . Lig Şampiyonluğu yok Fransa liginde ancak 2 sezonun ikisindede şampiyonluğu kıl payı Lyon'a kaptırdılar.

Ligimizi tanıyor ve en önemlisi Galatasaray taraftarının benimsediği bir isim .. Bana sorarsanız Adaylar içinde en iyisi Eric Gerets'dir.Umarım gelir ve onunla beraber Dördüncü yıldızımızı takarız.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...