Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Gerets Gelmezse Sneijder Satılmalı
 Haz
24
 2014

Sneijder büyük futbolcu.

Bu zamana kadar hep büyük hocalar ile çalıştı. Lakin Galatasaray belli ki büyük bir hoca getirmeyecek. Galatasaray, kısıtlı imkan ve hatta kadrolar ile büyük işler başarabilecek bir hoca arıyor. Yani oyunu iyi okuyan ve başarıya aç bir bilge arıyor…

Sneijder Galatasaray’a geleli 1.5 sene oldu. 1 hafta sonra çalışacağı 3’üncü hoca Galatasaray’a gelecek.

Yani güler misin yoksa ağlar mısın bilemiyor insan…

M.Unıted gerçekten Sneijder’i istiyorsa, Nani veya Valencia ile bir takas mantıklı iş olabilir. Hatta üstüne 3-5 milyon euro gibi bir rakamda isteyebilir GS yönetimi…

Kanada Olcan Adın’ı alacağıma, gider Erkan Zengin’i alırım daha mantıklı iş olur. Böylece sağ ve sol açık sıkıntım da çözülmüş olur.

Bedava Gomis’i alarak da golcü sorununu çözmek en makbul iş olacaktır. Ayrıca, Sneijder’in boşluğunu da Hakan Çalhanoğlu veya Nuri Şahin ile doldurmak demek, hem Sneijder’i aramamak demek olacak, hem de kontenjan sıkıntısını çözmek demek olacaktır.

Sağ bek sorunu da var Galatasaray’ın…

En doğru isim Tarık Çamdal!

Galatasaray, elde ki mevcut futbolcularından 3-4 tanesini Erkan Zengin ve Tarık Çamdal için elden çıkarmalı. Üste parada vererek takasa girmeli.

Stoper sorunu var doğru ama Ön taraf böyle kurulursa, arka taraf ligde sırıtmaz. Semih Kaya ve Koray Günter lig de iyi ikili olurlar.

Galatasaray asıl Chedjou’yu elden çıkarmalı…

Chedjou, hantal bir adam. Galatasaray daha ucuzunu ve daha iyisini Brezilya liglerinden bulacaktır. Gönül ister ki Ömer Toprak gelsin ama zor gibi gözüküyor…

Umut Bulut’u hazırlık maçında bile oynatmak hata.

 Takasa verilse büyük kar olur… Gomis, Burak ve Mevlüt Erdinç üçlüsünün yanı sıra, alt yapıdan bir isim çıkarılmaya çalışılmalı.

Mevlüt Erdinç demişken, Mevlüt’ü almamak demeyi aklıma dahi getirmiyorum. Büyük hata olur. Burak Yılmaz’dan daha iyi bir santrafor olduğu fikrindeyim. Burak’a verilen şans ona da verilmeli.

Ontivero’dan tut, Hajrovic’e kadar gönder gitsin.

Galatasaray’da gönderilmesi gereken 17-18 tane futbolcu rahat sayarım. Bunları elden geldiği kadar takasa vermeye çalışmak en doğrusu olacak… Oynatmadığın Yekta’yı, banko oynatacağın Erkan Zengin için feda etmek çok karlı ve mantıklı bir iş olacaktır.

Yani Galatasaray çizgilere iyi futbolcular alır, Nuri ve Hakan Çalhanoğlu’ndan birisini kadrosuna katarsa, Sneijder’i asla aramayacaktır.

Zaten Galatasaray, Thomas Tuchel’i istiyor belli ki…

Ben Galatasaray ile futbol hayatının son sözleşmesini yapmış yıldız futbolcuların, Thomas Tuchel ile sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorum. Bence, başarıya aç bir hoca düşünülüyorsa, başarıya aç futbolcular düşünülmelidir.

Buda demek oluyor ki Nani işi de yatacaktır.

O yüzden aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık dememek için, Galatasaray’ın getireceği en makbul ve en ortada duran hoca adayımı geçende belirtmiş olduğum gibi Eric Gerets olarak sizlerin takdirine bir kez daha sunuyorum. Tam ortada ve en ideal isim Gerets’dir...

Galatasaray, milli takım haricinde doğru düzgün kulüp çalıştırmamış hocalar ile ilgilenmekten vazgeçmeli. Kulüp çalıştırmak, ülke çalıştırmaya benzemez.

Kimse Gerets’de ülke çalıştırıyor demesin. Gerets, bu güne kadar hep kulüp çalıştırmıştı. Bu sene 4’üncü yıldızı Fener’e armağan etmemek için macera aranmaktan vazgeçilmelidir. Bu yüzden de ısrarla Gerets demeye devam edeceğim.

2 sene kulüp çalıştırmayan ve heyecanını kaybetmiş denilen Fatih Terim, gelir gelmez efsane işlere imza attı.

Şuan Gerets’in Galatasaray’a gelmemesi için tek neden, Galatasaray’ın onla ilgileniyor olmamasıdır. Gerets Galatasaray’da yarım kalan görevini tamamlamalıdır.

Takımın kimyasını ortada tutmak için, Gerets getirilmelidir.

 Gönül isterdi ki Lucescu tekrar gelsin ama olmadı. Olmayan bir şeyi konuşmanın da anlamı yok.

Zira Gerets gelmeyecekse, Sneijder satılmalıdır.

Hakikati söyleyeni de dokuz köyden kovmak anlamsız. Tuchel, Sneijder’e internette paylaşılan videolarda ki gibi bağırırsa, Sneijder’de sen kimsin futbolculuk hayatın bile yok, yoksa başımıza Morinho’mu oldun derse vay halimize işimiz yaş olur…

Galatasaray yönetimi de, işi daha fazla uzatmayıp artık bu işi bitirmelidir. Gerets’i almak belki yönetimin aklında yok. Yönetim anlaşılan macera arama derdinde…

1 haftada yeni bir Jürgen Klopp buldu GS yönetimi… Medyada verdi gazı sanal alem çalkalanıyor şimdi… Ne desem bilemedim.

Gerets dışında kim olursa olsun, bu işin üstesinden geleceğe benzemiyor.

Tüm Galatasaray taraftarına sevgilerimle…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...