Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Hodri Meydan !!!!!
 Haz
17
 2014

Uzun uzun anlatacak değilim ,zaten zahmet etmeye de değmez. Editörün keyfi gelmezse uğraşıp emek verdiğin yazı çöpe gidiyor nasıl olsa. Ayrıca okuma zahmetine katlanan renktaşlar futbol ve G.Saray konularına bakışımı biliyorlardır ,okumayanlar ise bu saatten sonra yine okumazlar. Burada kısacık bir iddia da bulunacağım sadece.

Gelecek sezon G.Saray takımı süper lig de ilk 3 asla giremeyecek ,yüksek olasılıkla da ilk 5 in dışında kalacak. Bakın bu gün 2014 Haziran ayının 17 si ,saat şu anda 14.05. Ben şimdiden söylüyorum ,isteyen küfür etsin ,isteyen gülüp geçsin ,isteyen hiç kaale almasın. Ama lütfen 7-8 ay sonra bu iddiayı hatırlasın. Şimdiden gelecek sene kabusunu az hasarla atlatmak için LigTV. üyeliğimi kapattırdım. Ünal Aysal başkanlığı süresince artık kombine de almam zaten. G.Saray maçlarının ertesi günü spor kanalları ve gazetelerden uzak durup evden dışarıya çıkmamayı da başarırsam en hafif şekilde atlatırım bu Aysalzedeliği.

Fatih Terim e inanır ve severdim. Mancini inandığım bir isim değildi ama kariyerine saygı duymamam söz konusu bile olamazdı. Geçen sezon ki başarısızlıkta da en az suçlu bulduğum isim Mancini oldu. Bana göre G.Saray son derece kötü yönetiliyor hatta yönetilmiyor. Şu anda adı geçen hocaların da hiç biri gelecek sene yaşanacak hezimetin baş suçlusu olmayacaktır. Onların tek suçu geçmişten ders almayıp para kazanmak uğruna böylesi yönetilmeyen bir takıma imza atmaları olacaktır. Roberto Mancini ise yalanlarla ,tutulmayan sözlerle ,boş vaadlerle kandırılmış bir insandır. 

Ünal Aysal ve yönetimi kendi başarısızlıklarını ,kendi beceriksizliklerini hep başkalarının sırtına yüklemek ,çözüm değil bahane üretmek üzerine kurulmuştur. Yaptıkları her iş fiyasko ,ettikleri her laf yalan ve iftiradır. Gelen iki şampiyonluk ve Avrupa başarılarında zerre kadar payları olmadığı gibi onların engellemelerine rağmen Fatih Terim ,Ali Dürüst ,Abdürrahim Albayrak ve Adnan Öztürk ün yılmaz kişilikleri sonucu kazanılmış başarılardır. Federasyona çatıp yabancı kuralını eleştirmeleri sadec kendi yetersizliklerini ,bilgisiszliklerini örtme çabasıdır. Zaten bu takım da Muslera ,Melo ve Sneijder i çıkartırsan hangi yabancı oyuncudan pozitif bir katkı almışlardır. Yani bizim için 3 yabancı hakkı bile yeterdi. Ama sanırım beyler sınırsız sayıda Burdisso lar ,Hajroviç ler ,Ontivero lar almanın hayalleriyle yaşıyorlar. Ya da 36 yaşını aşmış oyunculara emeklilik ikramiyesi vermek hakkı. Neyse asıl merak ettiğim konu bizim genel kurul üyeleri gelecek sene takım yerlerde sürünürken Adnan Polat a yaptıkları kahramanlığı bakalım bir liseliye yapabilecekler mi ?





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...