Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Bir dakika !!!
 Kas
14
 2011

Volkan Demirel...

Fenerbahçe şampiyon olduğunda, bir sonraki gün ''RESMİ TATİL İLAN EDİLSİN'' diyebilecek kadar mantıktan uzak bir adam... Şuna hak verebilirim; Her ne kadar rakipte olsa, milli maçta küfür edilmese ne olurdu?Küfürü edenlerin eline ne geçti? Egoları şişmiş, kendini dev aynasında gören bu adamı yüceltmekten başka? 

Ama şöylede bir gerçek var VOLKAN DEMİREL!!!!

Sen Ali Samiyen'de Topu kıçınla stop edersen, Arenada attığın 2.golden sonra GALATASARAY taraftarına dönüp el kol yaparsan, bu tepkiler normal olmalı bence!!! Her ne kadar bu tepki kamuoyu tarafından sadece GALATASARAYIMIZA mal edilmeye çalışılıyor olsa bile. Önce sen nasıl bir insan olduğuna bakacaksın, ondan sonra oraya seni izlemek için para verip, o yolun eziyetini çekip, avazı çıktığı kadar bağıran taraftara şekil yapacaksın!!!! 

Milyonlarca € para kazanacaksın, arabanın kralına bineceksin, maçtan sonra sıcacık duşunu alıp, konforlu otobüsüne binip, evinin yolunu tutacaksın, ama senin maç başı aldığın paraya 4-5 yıl çalışan insanları ezikliyeceksin.           Böyle bir şey yok!!!!

Yaptığın antipatik açıklamalar, hareketler, sadece senin taraftarın tarafından hoşgörülür. Birisi çıkıpta yeter dediği zaman küfür edilmez Volkan EFENDİ!!!! 

Maç boyunca alın terini hakkıyla döktüğüne inanıyorsan, inanmaya devam et! Ama başkanın için sakal bırakacak kadar duygusal olan sen, Milli maçta kötü oynadığın zaman bunun hıncını taraftardan çıkaramazsın!!!!!

Ve Emre Belözoğlu...

Kelimeler yetmez Türk Futbol tarihinin en terbiyesiz kaptanına...

Diyorlar ki; Emre herşeyini Galatasaray'a borçlu.Yırtık kramponla geldi Florya'ya, adam oldu Avrupa'ya gitti. Bırakın lütfen;

Bu kadar ahlaksız bir futbolcu GALATASARAYIMIZDAN ÇIKMASIN!!!! BİZİMLE ANILMASIN. Bir milli maçta basın tribününe kaptanlık pazubandını takdığı koluyla yaptığı hareketi hala savunmaya çalışacak kadar çaresiz bir adam o çünkü. Sahada kabadayı gibi yürüyen,konuşan en iyi bildiği şeyin küfür olduğu aşikar olan bir milli kaptanın(!) yetiştiği kulüp bizim kulübümüz olmasın. 

GALATASARAYIMIZIN kimseyle sorunu olamaz, olmamıştır.Volkan ve Emre ne kadar büyüklükte insanlar? GALATASARAYIMIZDAN daha büyük kesinlikle değil!! O Yüzden bize yani taraftarımıza karşı başlatılan karalama kampanyası sadece utançtır!!!

Geçmişleri her zaman sıkıntılı olan futbolcular, her zaman ilk darbeyi tribünlerden yemişlerdir.Ve daima böyle olacaktır.O küfürler sen kötü oynadın diye değil, o forma sana yakışmıyor diye edildi VOLKANNNNNNN!

O kadar para kazandın ama şu futbolculuk ahlakını bir türlü birinden bulupta SATIN ALAMADIN EMRE!!!!

Çünkü siz herşeyden önce paraya önem vermiş, milli takımınızda bile prim konusunda pazarlık yapabilecek kadar futbol ahlakından uzak insanlarsınız.(Bu lafım o olayın içinde olan herkesedir.) 

Kendinizi dev aynasında görmeyi bırakında, birazda iğneyi kendinize batırın önce.ÇUVALDIZI ondan sonra birine batırırsınız...

Saygılar....

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...