Makale Yaz
nietzsche06
Bu haberi yazdır
Mancini vs Terim
 May
19
 2014

**Geçen sezon 34. hafta itibariyle 71 puan ile şampiyon olduk. Bu sene fenev 74 puan ile şampiyon oldu

**Bu sene 34. hafta itibariyle 65 puan alabildik..Yani geçen seneki puanımızdan 6 puan eksik alırken fenev bizim geçen seneki şampiyonluk puanımızdan 3 puan fazla toplamış.

**Terim'in kovulduğu 6. hafta itibariyle puanımız 10 yani 6 haftada 8 puan kaybetmişiz

**Terim'in 6 haftada 8 puan kaybı yaşarken Mancini takımın başında bulunduğu 28 haftada, geçen seneye oranla 6 puan eksik almış görünüyor.

**Geçen sene Terim'in takımı 12 maç daha az oynarken, Mancini'nin takımı fazladan 12 maç yapıp kupayı kazandığı halde TAM 12 MİLYON EURO ya ümitlerimizi bağlayarak transfer ettiğimiz Bruma'nın yanında ameliyat olan Hamit,ayağı kırılan Aydın ve zaman zaman Drogba sakatlıklarıyla karşı karşıya kaldı...

**Terim cluj,braga,Man.utd grubundan çıkarken(sanırım GS tarihinin en kolay grubu!daha kolayını bilen varsa yazsın) Mancini Juve,Madrid,Kopenhag grubundan çıktı(Gs tarihinin en zorlu gruplarından biri)

**Mancini bu seneki derbi maçlarında 1 mağlubiyet 5 galibiyet alırken, Terim geçen sene bjk karşısında 1 beraberlik 1 galibiyet fb karşısında 1 mağlubiyet 1 galibiyet Ts karşısında 1 beraberlik 1 galibiyet yani toplamda 3 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet almıştır.

Bu istatistikler ışığında şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim...Terim KEÇİNİN OLMADIĞI YERDE ABDURRAHMAN ÇELEBİ İDİ !! bu sene fenev kendine geldi öyle ya da böyle malı götürdü..Matematik yalan söylemez Mancini'ye başarısız demek için bu istatistikleri yalanlamak gerekli.

Peki önümüzdeki sezon ne olur ?? Bruma'nın gelişi Hamit'in dönüşü Selçuk'un son haftalardaki formunu devam ettirmesi ve topu bomba sanmayıp ayağında tutabilen,pas atabilen,2 metre sürebilen bir forvet transferi ile yapılacak bir iki yerli takviyesi sayesinde her kulvarda başarı gelir.Oynanan futboldan zevk alınıp alınmaması kişiye göre değşir.Yunanistan 11 kişi defans yaparak Avrupa şampiyonu oldu..Onların kupası var bizimse övüne övüne bitiremediğimiz 3. lüğümüz bilmem anlatabildim mi





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...