Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Yeter Artık....
 May
05
 2014

Uzun etmesek artık ,her şey gün gibi ortada değil mi ? Hala neyin hazımsızlığını yaşıyorlar anlamam ki. Arkadaş isim vermeye gerek yok ,bu düşünce özürlü ,aşağılık kompleksli zavallılar zaten kendilerini biliyorlar. Burada özellikle Hakan Girgin ve bana ettikleri hakaret ve küfürler de gerçekte kendi basiretsizliklerine ,sürekli yanılgılarına hatta yetersiz beyin gelişimlerine bir isyan aslında.

Kardeşim önemli olan ,hangi takım taraftarı olursa olsun başarmak ,kazanmak ,şampiyon olmak değil mi ? Elbette sporun etikleri ,namus ve şeref ilkeleri dahilinde. Biz ne dedik daha Eylül ayında ? Ünal Aysal ın yaptığı ihanettir ,yanlıştır ,işleyen çarka çomak sokmak kendi bacağına kurşun sıkmaktır. O futbol ve öngörü özürlüler ne dediler bu teze karşılık ? Başkan doğruyu yapmıştır ,bu şekilde takım çok daha iyi olacak ,çok daha önemli başarılar kazanacaktır.

Geldik Mayıs ayına ne oldu ? Takım Fener in tozunu yutmuş ,ikincilik savaşı yapıyor. Sahada oynanan futbolu beğenen tek G.Saray lı var mı ? Takım içinde birlik ,beraberlik var mı ? Kulüp içinde en ufak bir kurumsallaşma var mı ? Geleceğe umutla bakan bir G.Saray lı var mı ?

Bu duruma düşen takım son 2 yılın Türkiye şampiyonu. Bazı G.Saray düşmanı ,aşağılık kompleksi mağdurlarının çöp ,leş gibi sıfatlar yakıştırdığı oyuncular bu ülkenin en iyileri. Ama futbolun takım oyunu olduğunu ,insanların robot değil duyguları olan varlıklar olduğunu ,futbolun bir play station ve ya CM oyunu olmadığını bu mahlukatlara nasıl anlatacaksın ki ?

Biri der ki 60 gol de atsa Burak bu takımın santrforu değildir. Kimdir bu takımın santrforu ? Bu takıma santrfor olmak için bir futbolcu ne yapmalıdır ? Yaşım oldu 44 ,ben yıllardır yaşadım ve tanıdım bu at gözlüklü tipleri. Bir dönem Hociç e ,sonra Kovaçeviç e ,Tanju ya ,Hakan a ,Jardel e ,Elmander e de yapıldı bu karalamalar. Türk futbolunun kaderini değiştiren Selçuk tukaka oldu şimdi ,Arda ya yapılanları ne çabuk unuttuk. Sabri gibi bir karaktere yapılanları Türk insanının ve G.Saray lı geçinenlerin vefasızlığına sayarım sadece. Ama en çok bozulduğum da bu çocuklar sarı kırmızılı bayrağımı zirveler dikerken ağzından çıkanları unutup utanmadan sevinen namus yoksunlarıdır.

Fatih Terim e buradan sallamak kolay. Bizim gibilerin esamesi okunmayacağı dönemlerde Fatih Terim ismi bu ülkede stadyumlara ,spor komplekslerine ,caddelere ,sokaklara ,okullara verilecektir. G.Saray tribünlerinde onun adına marşlar ,şarkılar söylenecektir. Doğrusu ya Türk spor tarihinde de hiç kimse bunları bu kadar çok hak etmemiştir. 

Sezon başını bir düşünelim mi ,çok uzağa gitmeye gerek yok. Gazete sayfalarını ,TV spor programlarını ,yorumları bir hatırlayalım. Şampiyonluğun en önemli filan değil tek adayı kimdi ? Süper kupa maçında tüm bahis sitelerinin açık ara favorisi kimdi ? O maçta Fener i sahadan silen ,kalesinde pozisyon görmeden düzineyle gol kaçıran kimdi ? Emirates kupasını Arsenal ,Porto ve Napoli gibi şampiyonlar ligi takımlarının elinden alan kimdi ? 

Yani bu çocuklar o gün açık ara bu ligin üstünde bir takımken sadece 7-8 ayda mı çöp oldular ,leş oldular ? Son 3-4 haftaya kadar küme düşme tehlikesi olan bir takımı alıp şampiyonluklara ambargo koyan bir hocayı Real Madrid gibi bir takımdan fark yedi diye gönderdiler sözde. Oysa aynı Real bizden başka kimlere aynı tarifeyi uyguladı bu sene ,bir bakıversek zahmet olmazsa. Ayrıca yerine gelen hoca da rövanşta üstelik 10 kişiden fark yemedi mi ? 

Ben Mancini nin iyi hoca olduğuna filan zaten hiç inanmıyorum. Ancak şuna inanıyorum ki kalsa da gitse ve yerine başkası gelse de çok bir şey değişmez. Bu Ünal Aysal başımızdan gitmedikçe bu günler iyi günlerimiz olacaktır. Alın işte yine iddia ediyorum ,Lucescu bile gelse rakiplerimizden evvel Ünal bey ve saz arkadaşlarıyla mücadele etmek zorunda kalacaktır. Bakın Mancini nin menajerinin açıklamalarını iyi inceleyin. Uzun uzun görüştük ,verilen sözlerin hiç biri yerine getirilmedi diyor. İşte bu şekilde kim ve nasıl başarılı olabilir ki. Herkes Fatih Terim mi ? Sol bek istedi aldıramadı ,Riera yı sol bek yaptı. Stoper aldıramadı ,genç takımdan Semih Kaya yı ,kanat oyuncusu bulamadı yine genç Emre den ve asi Engin den kanat yaptı. Yönetim sorun ürettikçe o mazeret uydurmadan çözüm üretti.

Şimdi hala kim neyi iddia ediyor. Takımın durumu ortada ,kimin ne dediği ,ne düşündüğü ,ne iddia ettiği şu blogun arşivlerinde açık seçik ortada. İsteyen bir zahmet açsın ,bulsun ve okusun. Kim ne demiş ,kim yanılmış ,kim doğruyu görmüş. Hala bedava iftirayla ,yalanla ,dolanla haklı çıkmaya çalışıyorlar. Fatih Terim nefretleri ,aşağılık kompleksleri gözlerini öyle bir kör etmiş ki G.Saray sevgileri bile yalan olmuş. Yazık gerçekten yazık. Ancak onlardan çok bize ,doğruları ,gerçekleri gören ,testi kırılmadan uyaran gerçek G.Saray aşıklarına yazık. Çünkü onlar Terim siz olduğu sürece Fener bayraklarının altında dolaşmaktan da rahatsızlık duymazlar ,ya biz ne yapalım ? Sokağa çıkmak bile haram oldu.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...