Makale Yaz
telekomarena
Bu haberi yazdır
Yeni sezon Galatasaray
 Nis
11
 2014

Arkadaşlar biliyorsunuz sezon sonu yaklaşıyor ve herkes kafasından yeni sezon planlarını yapmaya başladı.Ben şahsen yapmaya başladım ve muhteşem bir plan oluşturdum ve şuan olacaklar bunu gösteriyor inşallah olur.Şimdi kafamdaki planı burada paylaşmaya geldim.Umarım hemfikirizdir.

Önce yapılacaklar:

1-Bazı kaynaklarda riva arazisi satılacak diye haberler okuyorum umarım doğru değildir şuan borçtayız ama rivayı satacak kadar da elimiz kolumuz bağlı değil planlı çalışırsak o borç 5 sene de kapanır.

2-Forma sponsorluğuna gelirsek Türk Telekom ile ya yıllık en az 10 milyon euro dan yeniden imzalanmalı ya da Fly Emirates ile imzalanmalı yeni sözleşme.Formamızda çok karizmatik durur üstelik Real Madridin falan sponsoru.

3-Elimizden birkaç oyuncuyu direk bedavay çıkarmalyız birkaç oyuncumuzu ise belirli fiyatta satmalıyız.Türklerden Selçuk ve Burakı avrupaya satmalıyız.

4-Satılacak ve elden çıkarılacak oyuncular hemen transferleden önce yapılacak sene sonuna kalınca sorun çıkıyor.

5-Transferler artık kampa yetiştirilmeli

6-Yabancı sınırı kesinlikle sınırsız olmalı ya da ab serbest bırakılmalı en olmadı 6+2 de olur ancak kesinlikle 5+0+3 olmamalı takımımıza ciddi zarar verir yerli kalitemiz çok düşük.

Şimdi gelelim bu sene ki gelirlerimize

Sponsorlardan ve şampiyonlar liginden:25 milyon euro

Türkiye kupasını kazanırsak:1.5 milyon euro

Klüp kasasından:10 milyon euro

Selçuk İnan:8 milyon euro (Avrupaya)

Burak Yılmaz:8 milyon euro(Rusya ya da Avrupa ya)

Eğer kontenjan 6 da kalırsa Muslera:16 milyon euro (Avrupaya)

Kiralancak oyunculardann:1 milyon euro

Amrabat:4 milyon euro(İspanyaya)

Chedjou:5 milyon euro (Fransaya)

Eboue:2 milyon euro(Katara ya da Rusyaya)

Toplam gelir:80.5 milyon euro

Borca yatırlacak para:30 milyon euro

Transfere ayrılacak para:50.5 milyon euro

Transfer edilecek oyuncular:Seydou Doumbia,Jefferson Farfan,Hakan Çalhanoğlu,Onur Kıvrak,Tarık Çamdal,Arrascaeta,Ömer Toprak,Muhammet Demir

Satılacak oyuncular:

Selçuk İnan:Artık Galatasaray da formunun düşmesi ve oyuncunun avrupaya gitmek istemesi sebebiyle bence istediği klüple görüşmesine izin verilmeli.Ama sözleşmesinde Fenerbahçeye satılamaz maddesi koydurulmalı.Everton takımının ciddi şekilde oyuncuyla ilgilenildği biliniyor.8 milyon euroya elden çıkarılmalı.

Burak Yılmaz:Tekniği ile becerisi ile oyun zekası ile Galatasarayda oynamayı hak etmiyor.Değerinin çok üzerinde piyasa değeri yapmışken avrupaya Lazio ya 8 milyon euro gibi bir fiyatla satılmalı ya da Rusyaya.Zaten 1 sene sonra anadolu klübünde görürüz ya da İtalyanın kümeye oynayan takımında.

Nordin Amrabat:Maalesef iyi karakterik yapıda olsa da küçük ya da orta seviyeli takımlarda oynayacak kapasiteye sahip.Hazır Malaga da iyi oynamışken İspanyol takımına aldığımıın yarısına bari 4 milyon euroya satılmalı.

Chedjou:Maalesef Galatasaraya ayak uyduracak özelliklere sahip olan oyuncu değil.Çok kolay çalım yiyor ve çok kademe hatası yapıyor.İstikrarsız aynı zamanda.Lille Chedjousuz en iyi savunma dönemini geçiriyor.Monaconun ciddi biçimde Chedjou ile ilgilendiği haberleri dolaşıyor.Umarım doğrudur.5 milyona elden çıkarırsak çok iyi olur.

Eboue:Maalesef son 2 senedir kayıp.Seneye daha kötüleşecektir yüksk ihtimal.Artık yolun sonu gibi Eboue için.Bundan sonra heralde rotası Katar ya da Rusya olur.Ama adamın gene de ismi olduğundan 2 milyon euro ile elden çıkarırsak gerçekten iyi olur.

Transfer için oyunculara verilecek paralar:

Seydou Doumbia:17 milyon euro verilerek bu iş halledilmeli.Çalımlarıyla tekniğiyle bitirciliğiyle tam takımımıza yakışır forvet.Üstelik tek forvet konumuna da uygun oyuncu kanatta oynayabiliyor.Senelik 2.5 milyon euro dan 3 senelik imzalanmalı.

Hakan Çalhanoğlu:Zaten bilmeyen yok özelliği ile ara pasları frikikleri ile üstelik yaşı ile Selçuğun yerini çok iyi doldurur.Ancak almak biraz zor olacak.Adamın Galatasaray taraftarı olmasıdnan yaraarlanarak kendisine Şampiyonlar liginde lig maçlarında banko 11 vaad edilerek kendi yönetimine baskı yaptırabiliri.8 milyon euroya bu iş hallolmalı.Senelik 1.5 milyondan 5 yıllık sözleşme imzalanmalı

Jefferson Farfan:Geçen sene anlaştığımız ancak yabancı sınırı nedeniyle alamadığımız oyunculardan biri.Gerçekten bu sene çok formda ve Almanya ligi gibi savunmanın ön planda ve sert oldupu ligde 10 golü var.Bizim en son kaç yıl önce bir kanat oyuncumuz 10 golü geçti.Yaşı 29 olabilir ancak çok süratli ve fiziği güçlü isim.Çok ısrar ettiğimiz Robben ile de aynı yaştalar üstelik.Senelik 2.5 dan 3 senelik imzalanmalı.Ücret olarak da 7 milyon euro da anlaşılmalı.

Ömer Toprak:Hem türk olması hem performansı ile tam aradığımız defans modunda bir oyuncu.Üstelik şampiyonlar ligi tecrübesi de var.Semih ile milli takımdan birbirini tanıyorlar iyi ikili olurlar.Alırsak gerçekten yabancı kontenjanı için iyi transfer yapmış oluruz aynı zamanda fenev ve beşiktaşa da misilleme yapmış oluruz.5 milyon euro ya bu iş hallolmalı.Senelik 1.5 dan 4 yıllık imzalanmalı.

Onur Kıvrak:Yapacağımız en zor transfer bu olsa gerek.Oyuncuya şampiyonlar ligi faktörü ligde banko oynama yıllık ücret vaadlerinde bulunup oyuncuyu ikna ederiz ancak yönetimi baya sıkıntı.8 milyon euro teklif edilmeli eğer kabul etmezlerse ek olarakAykut Erçetin,Dany,Umut Bulut bonservisleri ile teklif edilmeli.Eğer alırsak büyük bir iş yapmış oluruz ve yabancı sırnı yüzünden ve avrupa da oynamak için gidecek olan Musleranın yerini çok iyi ve yerliyle doldurmuş oluruz.Senelik 1.8 milyon euro dan 4 yıllık sözleşme imzalanmalı.

Tarık Çamdal:Sol bek ve sağ bekte görev alabilen ve birçok özelliği olan gerçek bir görev adamı.Beşiktaş yüzünden alamamıştık adamı ama iyi ki onlarda alamadı.Gerçekten yedeğimizde iyi alternatif olur.Oyuncuya şampiyonlar ligi faktörüyle baskı yaptırıp 3 milyon euro ya iş hal etmeliyiz.Senelik 700.000 den 4 senelik yeni sözleşme imzalanmalı.

Muhammet Demir:Harcandığını düşündüğüm muhteşem yeteneğii olan yaşı genç alınması gerektiğini düşündüğüm forvetllerden biri.Bence çok iyi bir alternatif olur.2 milyon euro+Berk İsmail kiralık teklif edersek işi halledebileceğimizi düşünüyorum.Senelik 500.000 5 senelik sözleşme imzalanmalı

 

Kiraya verilecekler:Hajrovic(Avrupa klübüne),Ontivero(Avrupa klübüne),İbrahim Coşkun(Anadolu klübüne),Eray İşcan(Anadolu takımına),Salih Dursun(Anadolu Takımına),Oğuzhan Kayar(Anadolu takımına),Emre Çolak(Anadolu takımına),Koray Günter(Anadolu takımı)Umut Gündoğan (Anadolu takımına)

Elden direk çıkarılacaklar:Ceyhun,Aydın,Drogba,Hakan,Burdisso,Sabri,Hamit

Seneye kadromuz:

             Onur

Veysel Semih Ömer Telles

Farfan Melo Hakan Bruma

             Sneijder

             Doumbia

 

Yedekler:Ufuk,Tarık,Emrecan,Arrascaeta,Yekta,Muhammet,Gökhan Zan

Türkiye Kupası kadromuz:

             Ufuk

Veysel Gökhan Emrecan Tarık

Arrascaeta Yekta Hakan Berk Yıldız

     Muhammet Berk İsmail

 

Altyapı:

Altyapımızdan a takımına çıkarmamız gereken oyuncular

Emrecan Coşkun:Bu sene birkaç maçta şans bulduğu ve geleceği olduğunu herkes gösterdi bence bu sene a takımına çıkarılıp türkiye kupası maçlarında banko lig maçlarında ise iyi yedek olabilir.

Berk Yıldız:Alt yapıda gerçekten döktürdüğünü kanatları otoban gibi kullandığını duymuştum.Bence a takıma çıkarlmalı ve bence oda türkiye kupasında şans bulmalı.Eğer tam hazır değilse seneye değil ondan sonraki sene bir takıma kiralanabilir.

 

Üşenmeden okuyan herkese teşekkürler.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Mayıs (1)
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...