Makale Yaz
bozkurt
Bu haberi yazdır
Eksiklikler ve yapılamayanlar!
 Kas
07
 2011

Evet galatasarayimizin en buyuk ve buna cozum bulunamayan eksigi su an icin hucumda cogalamamak, bu yuzdendir ki her mac bu kadar zorlaniyoruz. Su rahatlikla soyleyebilirim ki , diger yazilarimdada ustune basa basa soyledim, 3-4 kisiyle hucum oynuyoruz. Artik avrupadaki takimlara bakarsaniz kimin nerede oynadigi onemli degil onemli olan hep beraber hucuma cikip beraber geri donuslerin olmasidir.

Ozellikle barcelona ornegini verirsek dikkatli izlediginizde bir hucumda pique ve mascerano ya bir bakin orta saha cizgisinin oralarda bekler zaten hep hucumda, yani kisacasi 8 kisiyle hucum yapiliyor ve biri atmasa biri mutlaka bos kalip atiyor ancak bizde durum tam tersi, sadece elmander hucumda ugrasiyor ama nafile tek basina, onada selcuk ve engin yardima calisiyor ve son 2 mactada eboue. Bir takimin en onemli parcalarindan olan kanatlar ise bizde tam bir fiyasko. Kazim sadece cizgide macta etliye sutluye karismiyor cani istedigi zaman pres var istemedigi zaman yok, bir istikrar yok. Gelelim rieraya tamam kaliteli olabilir ancak fatih hoca ve bizim istedigimiz tarzda bir oyuncu degil, bize keitanin daga istikrarlisi ancak ayni zamanda pres yapani lazim gerci prestende vazgectim azcik topu alip iceri dogru girse adam eksiltebilen cabuk bir oyuncu olmasi da yeterli ancak reirada bu yok tmm pres yapmaya calisiyo ama diger ozellikleri hic yok o yuzden kendini bitiriyo ve bu yuzden gs bu oyuncularla 9 kisi oynuyor dikkat edin kayseri deplasmaninda kazim yoktu takim ne kadar rahatlamisti en azindan yekta iceri giren pres yapan bir oyuncu.

Gelelim melo ya niye bu kadar savunmanin icine girer anlamadim her yazimda soyluyorum niye boyle oynuyor anlamiyorum melonunda hucuma katilmasi gs ye cok etkilicektir cunku melo vuran hizli dripling yapabilen yani ne zaman ne yapacagi belli olmayan bir oyuncu  bu kadar defansif oynamasi sasirtici. Selcugada bir parantez acsak iyi olucak trabzondaki oyunu yok belki sistemle alakalidir anlamadim ama tutuk oynuyor belki Burak gibi bir partneri olmasindan dolayidir. Cunku selcugu yapan Burak, buragi yapan selcuktur. Sulcugun bence sezon sonuna kadar  bir alisma donemi olucak gibi ancak selcugunda biraz forvet oyunculariyla ayni ortamda bulunmasi onlarla birseyler paylasmasi sarttir.

Sunuda soylemek isterim berbatov sesleri yukseliyor ancak fatih hocam berbatovuda aslan bu birlikteligi yakalayamadiktan sonra gene husranla sonuclanacak gibi gorunuyor. Sivasin kamil grosicky lede ilgileniyorlarmis valla izlemedim ancak bana gore bize oncelikle kanat oyunculari sart ki ben bunlarin yabanci olmasinda karsiyim mesela adananin 19 lik yildizi alinmali ayrica sezon basinda alinan okan derici tekrar takima cagirilmali ve hep oynatilmali arkalarinda durulmali ve gol atmasida yabanci kaliteli bir forvete birakilmali buda berbatov olursa iyi olur.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...