Makale Yaz
tolga-ersari
Bu haberi yazdır
Galatasaray Erimeye Devam Ediyor
 Mar
29
 2014

Bu sezon Galatasaray taraftarı için iyice çileli bir hal aldı. Sarı- kırmızılılar bu hafta da Konya deplasmanında iki puan kaybettiler.

Maça, rüzgarı da arkasına alan Konyaspor iyi başladı. İlk yarı boyunca da topa daha çok sahip olan ev sahibi ekipti. Bununla birlikte net pozisyon bulan konuk Galatasaray’dı. Ama sarı- kırmızılılar gol atmayı başaramadılar.

İkinci yarıya Mancini’nin artık alıştığımız müdahaleleri damga vurdu. Maça nihayet 4-3-1-2 dizilişiyle başlayan Mancini, ikinci yarıda yaptığı müdahalelerle sistemi yine 4-3-3’e getirdi. Maç 0-0 iken Umut’u genç Berk’le değiştiren Mancini, Berk’i forvete, Burak’ı sola aldı. 0-0 giden bir maçta Burak Yılmaz gibi bir silahını sola hapsetmek nasıl bir anlayıştır? Bu arada Berk uygun bir pozisyon yakaladı ama top az farkla dışarı çıktı.

Mancini, 90+3’de oyuncu değiştirmeye kalktı ama maç bitti. Gerçekten bunlar komik olaylar. Mancini’nin ne yapmaya çalıştığını herhalde kendisinden başka kimse anlayamayacak?

Galatasaray’da değişen hiçbir şey yok. Ruh kalmamış, şampiyonluğun gittiğini futbolcular da kabullenmişler. Üstüne üstlük artık gol de atamıyorlar.

Mancini, geldiği gün teşhisi yanlış koydu. Takımın sorununun gol yemek olduğunu söyledi ve tamamen defansa odaklandı. Oysa Galatasaray ileride basamıyordu ve gol atamıyordu. Kötü sonuçlar da bundan alınıyordu. Fakat Mancini, defansif önlemlerle işi çözmeye kalktı.

Sonuçta bugünlere geldik. Galatasaray üç maçtır gol atamıyor. Devre arasında alınan futbolcuların hiç biri Galatasaray’ın derdine derman olacak futbolcular değildi. Nitekim bu futbolcular şans da bulamıyorlar. İçlerinde bir tek Hajroviç biraz umut veriyor. Burdisso’nun hangi akla hizmetle alındığını ise hala anlayabilen yok!

İşte bütün bu yanlış politikalar başarısızlığı getiriyor. Fakat benim altını çizmek istediğim başka bir şey var. Bu sezon gitti, bari önümüzdeki sezon gitmesin.

Evet, bu çok önemli. Galatasaray’ın şu andaki görünümü önümüzdeki sezon için de tehlike sinyalleri veriyor.

Galatasaray taraftarına sabır diliyorum. Bu çile sezon sonuna kadar devam edeceğe benziyor. Takım yönetimi bu mantıkla devam ederse önümüzdeki sezon da sabıra ihtiyaç olacak.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...