Makale Yaz
oddokhan
Bu haberi yazdır
2014 - 2015 Galatasaray
 Mar
09
 2014

Tekrar merhaba sevgili renktaslar , Son yazimda Galatasarayimizin devre arasindaki transfer stratejisini cok begendigimi , ve bu sene ligin sonucu her ne olursa olsun ikinci yaridaki maclari genc oyuncularimizin gelisimleri gorsel olarak izleme acisindan cok keyifli gececeginden bahsetmistim. Sizleri bilmem ama ben en azindan Alex Telles , Veysel Sari , Lucas Ontivero ve Umut Gundogan I izlerken muthis keyif aliyorum.

Bunlarla birlikte artik tecrubeli sayilabilecek bir diger genc oyuncumuz Ceyhun un yukselen formu ve Semih kardesimin gelecegin Bulent Korkmazi olma yolundaki emin adimlarini da koyunca muthis bir haz aliyorum. Bugun onumuzdeki yil icin yapilmasi muhtemel transferler ile ilgili bir iki satir karalamak istedim. Oncelikle takimimizin genclesmeye ve yerlilesmeye basladigi bu donemden sonra 2014 – 2015 yili oncesinde Amrabat,Dany,Burdisso  ve belki de Drogba ve Eboue gibi yabanci oyuncular ile yollarin ayrilacagi kanaatindeyim.

Son zamanlarda sahada oynadigimiz ve gunden gune takiminda alistigini dusundugum 4-3-3 olan mevcut oyun sistemize yola cikacak olursak en ileri uctaki oyuncumuz Drogba ile sag bekte oynayan Eboue nin onumuzdeki yil icin takimimizda olmayacagini kestirmek mumkun.Sag bek pozisyonu icin Veysel Sari ve yedegi Salih Dursun gibi genc ve ozverili oyuncularimiz yeterli olacaktir. Ileri ucta ise Burak Yilmaz in ilk 11 de olacagini dusunursek ondan bosalan sag acik pozisyonu icin akla gelen ilk aday Hajrovic olacaktir.

Ancak gerek yabanci statusunde olmasi gerekse de fazla suratli bir oyuncu olmamasi takimimizi bu bolge icin bir arayisa itecektir kuskusuz.Dusundugumuzde akla gelen ilk aday  tabii ki de Gokhan Tore.Sahsen teknik ve fizik acisindan gercekten cok begendigim ve takimimizda gormek isteyecegim bir oyuncu. Gokhan dan sonra bir diger bolge ise tabii ki forvet bolgesi.Drogba dan sonra tabii ki kim alinsa kolay kolay begenemeyecegiz J ancak benim sahsi gorusum orada ilk 11 de Burak Yilmaz oynayacaktir.

Burak in yedegi olarak son vuruslarda gercekten cok basarili , bitirici ozelligi olan genc ve yabanci bir oyuncu alinmasidir.Henuz bu bolge ile ilgili isim telaffuz edemeyecegim cunku bir on arastirma soz konusu degil. Son olarak ise alinmasi gercekten cok ama cok istedigim kendi altyapimizin urunu , kendi evladimiz Semih Kaya nin yanina yakisacak tas gibi yerli bir defans oyuncusu olan Ugur Demirok.hem hava toplarina hakim , hem hucumda sik sik gol ariyor , hem de bire bir de oldukca etkili.Sagda Solda serdar azizlere , adi sani duyulmamis burdisso vari yabancilara milyonlar sacacagimiza bu dogustan Galatasarayli kardesimi mutlaka takimizda gormek isterim dogrusu. Sonuc olarak 2014-2015 yili icin hayalini kurdugum Galatasaray; As Kadro 4-3-3 Muslera - Veysel - Semih - Ugur Demirok - Alex Telles - Yekta - Melo - Selcuk - Sneijder - Gokhan Tore - Burak

Yedek Kadro ; Aykut - Salih (Sabri) - Chedjou - Koray Gunter - Hakan Balta - Hamit - Umut Gundogan - Ceyhun Gulselam - Izet Hajrovic (Emre Colak) - Bruma (Lucas) - Umut Bulut (Yabanci golcu)Tum gorus ve onerilerinizi bekliyorum...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Ocak (1)
  2016
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...