Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Florya Basına Kapatılmalı
 Şub
20
 2014

Galatasaray’ın iç işleri tamamen çorba olmuş durumda… Florya karışık. Melo ve Gökhan Zan, kritik Beşiktaş maçı öncesinde antreman’da tartışıyorlar.

İşin enteresan tarafı, tartışmaları değil. Bunlar olabilir. Olmaması lazım ama oluyor işte… Zira Gökhan Zan’ın Melo’ya söylediği laflara bakacak olursak takım da bir sıkıntı olduğu aşikar.

Gökhan Zan şunları söylüyor; ‘Biz onlara saygı duyuyorsak, onlar da bize saygı duyacaklar.’

‘Biz’ kim? Onlar kim?

Galatasaray bir gruplaşma mı var? Yerliler yabancılar mı? Dağdan gelen bağdakini kovamaz mantığı mı? Bazı futbolcuların başka futbolcuları kıskanması veya sevmemesi gibi bir takım olaylar mı söz konusu?

Söz de Melo her futbolcuya bağırıyormuş tepki gösteriyormuş falan… Galatasaray’da, Terim döneminde olmayan ne varsa olmaya başladı artık…

Gecelere kadar maçtan bir gün önce barda kalmalar, sabah eve gidip akşam maça çıkmalar gibi abuk subuk işler oluyor Galatasaray’da…

Ne var bu Galatasaray’da anlamak mümkün değil…

Melo olayına fazla takılmıyorum. Aynı şeyin daha büyüğü yumruklaşma olayı Terim döneminde de oldu, sonra Terim krizi çözdü, Melo ağladı özür diledi, Terim gene bir Beşiktaş maçı öncesi olan bu olayda özürden sonra Riera ve Melo’yu ilk 11’e yazdı. Riera ortaladı, Melo gol attı. Kritik dönem geçti ve sezon sonu şampiyonluk geldi.

Kavgaya, tartışmaya takılmıyorum, Galatasaray’da sıkıntılar var ve bunlar çok büyük…

Galatasaray, Beşiktaş ile hayati bir maça çıkacak. Medya da ortaya Galatasaray’ın önümüzde ki sene giyeceği formalar çıkıyor.

Mor forma var bunların içinde…

Taraftarlar sinirden kafayı yiyor, bunlar nasıl forma diye… Ardından yönetim de çıkıp bir şey söylemiyor.

Yürüyen Drogba ile karşı karşıya Galatasaray ve krizi Mancini çözemedi. Futbolcular da insan. Eminim ki bu Drogba yılda 6 milyon alıyor, ben neden 1 milyon alıyorum diyen futbolcular vardır. Mancini’nin takım üzerinde dobra bir yapısı yok. Bir ağarlığı yok.

Adı var. Güzel giyiniyor. Mancini’nin takım elbise paçaları 19 santim, antrenman da giydiği spor alt kıyafetlerinin paçaları 18 santim.

Giyime güzel önem veriyor da içerde ki kriz de, hiçbir ağarlığı yok. Tugay’da dobra bir adam değil. Oyuncular, teknik heyetten zerre kadar çekinmiyorlar.

Bir başka olay yönetimde ki yolsuzluklar.

Yönetim de hırsızlıklar olduğu için görev değiştirildiği haberleri var. Birileri hırsızlık yapıyor açık açık. Kurumsallığa giden Galatasaray’da neler olduğunu anlamak mümkün değil.

Sonra görevler değişiyor.

Uçurulan paralar baba parası değil, Galatasaray’ın parası ve çok ciddi rakamlar çalınıyor göz göre göre. Üstü kapatılıyor durduk yere başka adamlar bir göreve getiriliyor.

Galatasaray’da Ünal Aysal’dan tut, sahada ki futbolcuya kadar sıkıntı var. Bu Galatasaray, Beşiktaş ile hayati bir maça çıkacak ama ortalık alev yeri.

Medya yalan söylüyor, forma konusun da…

Medya yalan söylüyor, kavga konusun da…

Medya yalan söylüyor, Mancini konusun da…

Medya Galatasaray olan her konuda yalan söylüyor öyle mi?

Ünal Aysal mı doğru söylüyor?

Aynı şeyleri söyleyen herkes yalancı ama Ünal Aysal ve yönetim kurulu doğru söylüyor.

Şimdi bir başka husus daha var.

Bu takımda sakatlanan sakatlanana...

Bruma ile başladık, Aydın ile devam ettik.

Ya dün gelen çocuklar?

Oğuzhan gelir gelmez elini kırdı. Endoğan Adilli diye bizde antrenmana çıkan Basel’den gelen çocuğun çapraz bağları kopuyor, adam 7 ay yok.

Bu takımın dış hayatı berbat. Orayı herkes öğrendi zaten. Futbolcular o bar senin bu bar benim İstanbul’da ağalık yapıyor. Bunu biraz takip eden herkes öğrendi zaten.

Fakat Galatasaray’ın antrenmanların da, Mancini’nin uyguladığı programlarda da mutlaka bir sıkıntı var.

Bir takımda bu kadar bariz, bu kadar saçma sapan sakatlıklar olur mu?

Bunun adı nazarmış, yok efendim göz değişmişmiş, bunların hepsi saçmalık. Takımda ki sakatlıklar basit sayılacak şeyler değil.

Galatasaray’da işler kötüye gidiyor.

Başkandan yönetime, yönetimden teknik heyete, teknik heyetten futbolculara kadar herkeste çok ciddi sıkıntılar var.

Koskoca Galatasaray’ın yetkilileri, bunu bile bile Florya’yı basına açmış, ‘Ey Beşiktaş izle antrenmanımı işte ben seni böyle yenmeyi düşünüyorum’ diyor.

Ey Mancini efendi, kötü geçen bir Antalya maçından sonra hiç mi kafanda özel planlar yok diye sormazlar mı adama?

Adamın Ceyhun’dan başka planı yok inanılır gibi değil.

Taraftarın yavaş yavaş çoğu bir şeyleri görmeye başladı. Daha fol yok yumurta yok kıllanmaya başladı Galatasaray taraftarı…

Galatasaray’ın hocası yada yetkilisi her kimse, böyle diyorum çünkü ortada bir yetkili yok işler arap saçına dönmüş, derhal Florya’yı bir an önce basına kapatmalı…

Galatasaray’ın, Beşiktaş’ı ne yapıp ne edip Arena’da devirmesi lazım.

Bu işin başka bir ihtimali asla olamaz !





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...