Makale Yaz
amasyaligs
Bu haberi yazdır
maestro selçuk
 Oca
28
 2014

Merhaba arkadaşlar, sırf bu makaleyi yazmak için üye oldum siteye sürekli takip ediyorum ama üye olmak aklıma gelmemişti kısmet bugüneymiş. gelelim asıl meseleye;sene başından beri hatta geçen sezonun 2. yarısından beri Selçuk İnana haketmediği yorumlar eleştiriler yapılıyor, neden mi haketmiyor? evet formu düştü asist yapamıyor deniyor, bu durum ne zamandır var 2012-2013 sezonu 2. yarısından beri var. peki sebebi ne? sebebi gayet açık selçuk ve drogba transferlerinden sonra Selçuğa verilen kısmi serbestlik elinden alındı, bir takımda kaç tane maestro olur?

Sneijder geldikden sonra bu vasfı Sneijder üstlendi, amma iyi amma kötü yerine getirmeye çalışıyor, konuya dönelim peki Selçuk bir senedir ne yapıyor? Selçuk ki Türkiyenin orta sahadaki en önemli maestrolarından biri belki de en iyisi, Galatasarayımıza oturtmaya çalışılan sistemde tabiri caizse takımın hammallığına soyunduruluyor, takımda en çok koşan oyuncu bir senedir kim? Selçuk İnan her maç en çok koşan oyuncu, peki ileri çıkabiliyor mu? çok ender. neden mi çünkü ileride drogba var kornerler harici geri gelmiyor adam kovalamıyor sneijder var sadece 3. bölgede rakip oyuncuya basıyor, Burak var rakip kovalamıyor geri geldiği de pek olmuyor.. ee 2 senedir takımı sırtlayan Selçuk nasıl ileri çıkacak Selçuk ileri çıktığında açığını kim kapatacak?

Selçuk şu an Galatasarayımızın Melo ile birlikte can damarıdır. Selçuk 1,2 ve 3. bölgelerde yaptığı presle rakibin rahat oyun kurmasına bir nebze önlemeye çalışıyor Melo da 1 ve 2. bölgede rakibe basarak atakları kesmeye çalışıyor.. şimdi siz pres yükü verilip tabiri caizse takımın hammallığını yaptırılan Selçuğa haksızlık etmiş olmuyor musunuz ? serbest vuruşlarda Selçukdan önce topun başına kimler geçiyor? Drogba geldiğinden beri Selçukdan topu alarak onlarca serbest atış kullandı kaç tane golü var? 1 tane peki ya sneijderin ? onun henüz yok.

Sneijder takıma geleli 1 sene oldu 1 sene boyunca kaç gol kaç asistle oynuyor ? işin özeti takımı yargılarken her açıdan bakmayı deneyin, bu adam önceden ne yapıyordu şimdi ne yapıyor demeyin. bu adama ne görev verilmiş diye düşünün, illa ki bir sıçlu arıyorsanız, sneijder selçuk drogba burak bu kişileri bir arada oynatarak en üst verimi alamayan taktiği suçlayın, selçuğu hammallaştıran sistemi suçlayın..  çok değil 2 sene önce bu takımın forveti necati ve elmanderden oluşuyordu. 2 forvetimizde orta sahaya gelerek hem orta sahanın yükünü azaltıyor hem melo ile selçuğa özgürlük sağlıyorardı, vu özgürlük sayesinde selçuk da melo da 12 gol attı, Selçuk 15,20 asist yaptı. hep de vur abalıya demeyelim, kendi değerimizin arkasında duralım.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Ocak (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...