Makale Yaz
mozart
Bu haberi yazdır
İmparator Fatih Terim , Grande Mancini ve Transferler
 Ara
17
 2013

İMPARATOR FATİH TERİM

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.Bir çok arkadaşın Mancini'ye küfür ettiğini gördüm ( eleMancini ..vs .vs.) bu çok yanlış . Gerçekten siz böyle yaparak iyilik yaptığınızı sanıyosunuz ama yapmıyosunuz. Ligin 5. Haftasında Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Yukarda Allah var bende çok severdim Fatih hocayı ama bazen insanlar kazandıkça bişiler değişir , egolar artar. Günlük bir olaydan örnek vereyim size . Millet Loto oynar para kazanırsa (1/35000000 oranda bir çıkma ihtimali ) parayı bulunca ünü bulunca millet sapıtır .Parayı karıya kıza harcar ne biliyim işte harcarda harcar .İste Fatih Hoca'da buna örnek olarak egosu üst seviyelere cıktı. Aysal Başkan'da yara iltahap kapmadan pansuman yaptı. Velasımkelam Fatih Terim ayrıldı . Yerine İtalyanların Hırçın çocuğu Mancini geldi. Fatih Hoca'da bunun üzerine tüpçü (hiç sevmem ölse davul zurna çalarım o derece) ile 7 yıllık anlaşma yaptı.

GRANDE MANCİNİ

Şimdir Arkadaşlar bi yerde çok büyük bir yanlış yapıyoruz dedim. Mancini'nin Hiç suçu yoktur bence. Adam Takımı tanımaya çalışıyor . Yapabildiği her sistemde oyuncuları deniyor .İlk 5 hafta Fatih Hoca ilede kotü sonuçlar aldık . Takımın Ruhu ölmüş.

AMAÇ

Hamit Altıntop : Bayern Münih'te bek pozisyonundaydı top saklaması çok iyi ataklarada yardımcı olur . ( Yerine Tarık Çamdal Düşünülebilir )

Semih Kaya : Geleceğin Salt Stoperi . Ujfalusi'nin Teknik ekibe katılamasıylada kendini geliştirecektir.Ömer Toprak : Leverkusen'de Forma giyen Türk Panzer'e yakın ama atletik savunmamız. Markaj'ı çok iyidir.Alexander Kolarov : Manchester City'nin başarılı oyuncusu Hücüma yaptığı katkılar çok iyi olmakla birlikte Sniejder'i aratmicak şekildeki super Freekickleri ile tam bir görev adamı. Gael Clichy onun önündeki tek engel.(İhsak Doğan yerine düşünülebilir.)Selçuk İnan : Çift Yonlü ortasaha ve Defansif oyun kurucu özelliklerine sahip harika yetenek.Harika arapasları ve markajları var.Felipe Melo : Ön liberodaki başarısını cesareti ve hırsına borçludur . Oyunu dikey olarak oynama becerisine sahiptir(Yerine Nuri Şahin Düşünülebilir)Luis Nani : Kanatlardaki başarısı Adam Eksiltebilme Özelliği ile tam bir top cambazı . Ronalda kadar hızlı ve ayaklarına hakim bir oyuncu tek eksikliği takım oyunu ve çalkantılı gece yaşantısı .Diego Bruma : Naniye benzer özellikleri var . Bitiricilik ve son vuruş özelliklerini geliştirmesi lazım . Yedekte oturtulmamalı aksi taktirde elde patlar. Yedekte oturtmak yerine kiraya verilmeli.Wesley Sniejder : Ofansif ortasahanın deneyimli ismi . Harika pasları ve uzaktan vuruşları ile tam bir yıldız .(Yerine Hakan Çaloğlu düşünülebilir tabiki kiraya gitmesi ve kendini geliştirmesi lazım )Eren Derdiyok : Uzun boyu ve son vuruştaki yeteneği ile öldürücü bir Forvet .(Umut Bulut : Pres Yapan forvet olarak da iş yapar.)(Muhammed Demirci : Son vurusları iyi olan bir arkadaş tek eksiği sık sık sakatlanması )





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...