Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Kurumsallaştık Çok Şükür !!!
 Kas
10
 2013

 

Yalancı insanı sevmiyorum ,iki yüzlülük ,riyakarlık ,emeğe saygısızlık nefret ettiğim özellikler. İftiracılara edecek lafım bile yok. Ama hepsinden fazla antipatik geleni kraldan fazla kralcı olanlar ,balık hafızalı olanlar ,nankör olanlar.

G.Saray Kadıköy de bir kere daha yenildi ,alıştırdılar zaten ,büyütecek bir şey yok. Kopenhag gibi Şampiyonlar ligi seviyesinin en alt basamağında olan bir takıma da yenildik. Olabilir ,o arenada ciddiye alınmayacak bir takım yok zaten. Muhtemelen 2 hafta daha galip gelemeyiz çünkü bu ligin Fener de dahil en iyi ve efektif futbol oynayan iki iyi takımıyla oynayacağız. Gerek Sivas gerekse Kasımpaşa gerçekten bizden çok daha iyi ve formda takımlar.

 Ünal Aysal başkanı hiç sevmiyorum ve geldiği günden beri de sevmedim. G.Saray gibi bir camiada 40 senedir görmediğim ,tanımadığım bir insan tipi. Geçtim böyle bir karakterin yönetime girmesini bir de başkan olarak camianın başına geçmesini sindiremiyorum. Zaman zaman sevmediğim idareciler ,başkanlar olmuştu elbette ama ilk defa saygı duymadığım bir G.Saray başkanı görüyorum kulübün başında.

G.Saray yenilebilir ,elenebilir ,hatta ligi hiç ummadığı kadar kötü bir yerde de bitirebilir. Bunlar futbolda olağan durumlar. Son alınan iki mağlubiyeti de çok fazla takmıyorum ,olabilirdi ve oldu. Ancak şu da bir gerçek ki sahada oynanan futbolun ,takımın ne yapmak istediğinin anlaşılamaz nitelikte olması kabul edilemez. Mancini yi suçlamıyorum ama anlamıyorumda. Kopenhag da ilk yarının son 20-25 dakikası son derece iyi ve istediğini sahaya yansıtan bir takım vardı. Hoca kalkıp kanattan Aydın ı alıp Ceyhun u koydu. Sonra ne oynandığını anlayan beri gelsin. Biz anlayamadık ama hoca çok beğenmiş olacak ki Kadıköy e  Ceyhun la başladı.

G.Saray Kadıköy de yenilebilir ama 2. gole kadar korner bile kulandığını hatırlamıyorum. İkinci golden sonra kullandı mı ona da ben dikkat etmedim. 90 dakikada tek bir gol pozisyonu yok. Drogba nın 35-40 metreden vuracağı toplara bağlamışsan umudunu bu kadar oyuncuya bu kadar paralar ödemeye ,bu kadar kariyerli bir hoca olmaya ,böyle bir hocaya milyonlarca euro ödemeye ne gerek var. Git al Kopenhag ın hocasını her maç 0-0 ın üstüne yat. 

Takım 23 . dakikada geriye düşecek ve tek bir hücum aksiyonu yapamayacak. Tek bir gol pozisyonu üretemeyecek. 90 + da hakemin uydurduğu bir penaltı olmasa gole yakın tek bir anımız olmayacak. Arkadaş bir Sneijder parasına kurulmuş takımlar İstanbula geliyor ,mağlup duruma düşünce anamızı ağlatıyor. Biz de tık bile yok. Kötü oynarsın ,maçı kaybedersin ama ortaya bir mücadele koyarsın ,bir karakter koyarsın. Biz maçı kaybedilm acıtmıyor ama karakterimizi kaybetmişiz işte o acıtıyor.

Mancini Ceyhun gibi bir futbolcuyu bu kadar tutuyor ise Mustafa Sarp ve Barış Özbek e bayılırdı herhalde. Burak için tek olumsuz yazı yazmadım çok takdir ettiğim bir oyuncudur. Şimdi eleştirmek isterdim ama santrfor olduğunu 3-4 yıldır her kulvarda ve her şekilde attığı gollerle belli eden adamı kanada kilitleyip defansif görev verirsen ben oyuncuyu nasıl eleştireyim ? Mancini eğer böyle bir mantaliteyle oynatacaksa bu takımı ne transfere lüzum var ne de Selçuk ,Eboue ,Sneijder ,Burak gibi pahalı ayaklara milyonlar ödemeye. Al Selçuk un çeyrek parasına oynayan Kadir Bekmezci yi Sivas tan ,al Sneijder in 10 da 1 ine Akhisar lı Bilal i ,Eboue ye para vereceğine koy Sabri yi ,Burak a vereceğin para nın çeyreğine de Gençlerbirliğinden Jimmy Durmaz ı koy. Beğenmediğimiz Servet ,Emre Güngör filan zaten bu Chedjou dan 2-3 gömlek daha iyi stoperlerdi. Eğer hoca bu ise hedefinizi de ,bütçenizi de küçültün gitsin. Bu pahalı kadro 70 dakikasını geride oynadığı bir maçı 0 (SIFIR) pozisyonla tamamlayacaksa böylesi daha makul ve mantıklı olacaktır.

Sayın!!! Ünal Aysal başkan şimdi kurumsallaştık mı sizin tarzınız olduğu gibi. Yoksa karaktersizleştik mi ,sizin kişiliğiniz olduğu gibi. Görüldüğü gibi bu işler yalan söylemekle ,iftira atmakla ,ekmekle oynamakla ,kuyu kazmakla olmuyor. Başkanlığınız döneminde tüm başarıların tek mimarı emek veren ,alın teri döken Fatih Terim hocaydı. Üstelik sizin sayenizde değil size rağmen. Alın eserinizi gurur duyun şimdi. 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...