Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Aradaki Fark Nedir?
 Eyl
28
 2011

Bir Yönetim Nasıl Olmalıdır?

Ezeli rakip Fb şu durumda iken bile, hala birlik ve beraberlik mesajları veriyor, ne olacağı belli olmayan başkanlarına sahip çıkabiliyor!!!

Her maça üzerinde başkanlarının resiminin bulunduğu t-shirtler ile çıkıyorlar.Bu kadar iddiiaya rağmen hala en büyük biziz(!) diyebiliyorlar.Ve yönetimlerinde hiç bir kopma yok! En son genel kurullarına 3 bin kişi katılıyor ve 800 kişide dışarıda kalıyor!! Ve hepsi yönetime sahip çıkıyor....

Bizde ise durum tam tersi... Dün gece bir programda Sn.Işın Celebi stad konusunda işlerin düzgün yapılmadığını, sürelerin iyi takip edilmediği ve buna benzer bir çok açıklama yaptı.

1-Eski ve başarısız bir yönetimin bir ferdi olarak şu an ki yönetim hakkında konuşmak ne kadar doğru?

2-Kuşkusuz Galatasaraylılık duygularınız ön planda fakat, o zaman neden siz bitiremediniz stadı?

3-'' Ben her konuda yardımcı olmaya hazırım'' derken Bunları TV'den değilde neden kongrelerde veya bizzat arayarak söylemiyorsunuz?

Bizde en büyük sorun bu bence.Herkes birbiri hakkında dilediğini söyleyebiliyor.(Ama TV'den ve tüm kamuoyu önünde.)

Biz bugün fb nin durumunda olsak sizce ne olurdu? Çoktan bizi düşürür, mezar taşımızı dikerlerdi!!!!!

Adnan Polat olayında medyanın tutumu ve o geçmişi parlak eski başkanların açıklamaları (Özellikle Faruk Süren) bizi kaosa götürdü.Biz HARAKİRİ yaptık resmen!!!!!

Sorsanız UEFA kupası almış, 4 sene üst üste şampiyon olmuş bir başkan.

AMA SAMİYENE BİR ÇİVİ BİLE ÇAKILMADAN, BORÇLA TESLİM EDİLDİ KULÜP!!

Halen daha aynı şey oluyor.Bunun önüne geçilmeli artık.

Adamların bayanları 41 bin kişi geliyor.Biz daha 35 bin kişiyi geçemedik!!! Hani 2000 ruhu?Ama şunuda belirtmek istiyorum:

Her zaman bizden yani taraftardan bekleniyor fedakarlık yapmak.Biz zaten GALATASARAYIMIZA kayıtsız şartsız tam destek veriyoruz.Artık sıra futbolcularda ve yönetimlerde.Ben hiç kötü oynayan yada kulübü maddi anlamda zor durumda diye ücretinde indirim yapılmasını isteyen bir futbolcu görmedim tarihimizde.Yada kulübe üyelik için ödediği parayı yönetim süresi dolduğu zaman geri almayan yönetici!!!!

Kötü giden sezonlardan sonra taraftara aynı paradan kombine satabiliyorsunuz ama!!!!!!!!!!!!!!

O zaman taraftardan fedakarlık istemeye hakkınız var mı?

Ben her TV' yi açtığımda eski bir yöneticinin açıklamalarını görüyorum.Gazetede ona keza.Allah aşkına fb için kötü konuşan yada mevcut yönetimi eleştirebilecek biri varmı o camiada?

Tabii ki YOK! Çünkü onların sonu kapı dışarı oluyor hep.Kulübe zarar veren herkesi deyim yerindeyse afaroz ediyorlar.                                             (Saadettin Saran- H.Bilal Kutlualp vb.) Ben şunu diyorum:

ARTIK YETER KONUŞTURMAYIN ŞU ESKİLERİ!!! HERKES KAFASINA GÖRE KONUŞMASIN BU CAMİADA!!!!

Biz semtlerimizde arkadaşlarımıza söyleyecek cevap bulamıyoruz artık.Adamlar bu durumda bile kendileri ile övünebiliyorsa bence bu onların yönetimlerinin dik duruşu ve açıklamaları sayesinde oldu!(Bu halde iken!!!!)

Adnan Polat olayında ne kadar gülünç duruma düştüğümüzü herkes biliyor.Biz bir yönetim kaosu yaşadık dağıldık, adamların başkanı, asbaşkanı,idari sorumlusu içeride ve inanılmaz bir şekilde yönetim birbirine bağlanmış durumda...

Bizde kulübün sahibi yok, kulüp genel kurulundur deniyor hep.Peki biz bu kadar büyük ve tarihi 600 sene kadar geriye giden bir camia olarak, yönetimsel bazda Türkiye'nin en sağlam kulübü olmamız gerekmiyor mu sizce?

Ben sadece şu karışıklık bizde ne kadar sürecek onu merak ediyorum.Türkiye'nin tek büyüğü GALATASARAY.Bunu inkar eden adam kendini inkar eder.

Sizce aramızdaki fark nedir?

Saygılar....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...