Makale Yaz
ayhandayan
Bu haberi yazdır
FUtbolumuzun Dansözleri
 May
22
 2013

Bu yılki başarısızlığından sonra futbol dünyamızda "Acaba bugünlerde ne ile gündem yaratır?" diye beklerken, şimdilik Aziz Yıldırım'ın sözde son başarılı icraatı Alper Potuk transferi oldu. Daha önce kendilerinin kulüpten yaptıkları resmi açıklama bu futbolcu ile kesinlikle ilgilenmedikleri yönündeydi.(*) Gerçi bu transfer işleri gelin-at hikayesine benzer ama, şimdilik Alper fb'ya oldukça yakın görünüyor.

Dün spor dünyasında konuşulup yazılanlara bakılınca Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın, Başkanımız Sayın Ünal Aysal'a sözü vardı ama bu söz yirmi dört saat dolmadan U dönüşüyle tamamlandı. Adam para kazanmak için her şeyi yapıyor bunu yaparken de Galatasaray'ımızı ve fb'yi kullanmaya kalkışıyor, kendince başarılı da oluyor. Çünkü son dönemlerde futbolumuzda pek fazla yıldız çıkmayınca, Alper gibiler koyunun olmadığı yerde keçi Abdurrahman Çelebi hikayesini hatırlatıyor.

Basın yine yazılar düzüp, coşar. Zaten başladı da. Neymiş efendim “Tarihi çalım” mış. Tarihi çalım falan değil, herkes istediğini almakta özgürdür. Ayrıca parasıyla değil mi? Ancak şunları yine de sorgulamak gerekir? Alper 6 milyon 250 bin Euro ve artı iki futbolcu eder mi? Alper bugüne kadar kaç gol attı ya da attırdı da bugüne kadar gündemden düşmedi. Bu kadar öne çıkan Alper kaç kez A Milli Takım forması giydi? Alper fb ile oynadıkları son final maçında fb taraftarının o ağza alınmayacak küfürlerini unutabilecek mi? Fb, son yıllarda kaç yıldız adayının ismini ön plana çıkardı da Alper de bunlardan biri olacak? Futbol hedefi büyükse herkesin tercihi Galatasaray isim yapma konusunda ilk akla gelen kulüp iken yalnızca 750.000 Euro'ya, adam kendini, üstelik de bir gün önce verilmiş söze karşın adam kendini satar mı sattırır mı? Büyük düşünen ve hedefleri olan bir futbolcu doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansını kendi elleriyle geri itip, UEFA Avrupa Ligi adayı bir takıma nasıl evet diyebilir? Bu saatten sonra Galatasaray'ın Eskişehir ile tüm transfer çalışmalarında ne alacak ne de verecek hiçbir futbolcu için kesinlikle görüşme yapmamalıdır.

Sonuç olarak öyle etrafta dansöz aramaya falan hiç gerek yok. Görmek isteyenler için tüm dansözler apaçık ortada. Hem de futbolun tam içinde bulunan, son yılların en büyük dansözlerinden. Üstelik de kıvırtan kıvırtana…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2020
  2019
  2018
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...