Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Şike mi ???
 May
12
 2013

 

Bunun adı ayıptır ,bunun adı terbiyesizliktir. Arkadaş bu Kadıköy de gördüğüm ne ilk mağlubiyet ne de bu takımın ilk kötü drby futbolu. Ama yaşım olmuş 43 ,bu kadar umursamaz ,bu kadar vurdum duymaz bir derby yaşamadım. Hele bir de maç bitimi sevinç yok mu ? Gelde kafayı yeme arkadaş.

Eyvallah hakem 2 faulu es geçti 2 gole sebep oldu. Kabul şampiyonluğun getirdiği bir rehavet var. Ama ne gerekçe gösterirseniz gösterin sahada ki 11 rezili bana anlatamazsınız. Rakibin Fenerbahçe ise halı sahada bile böyle umursamaz olmak hakkı olamaz G.Saray futbolcusunun. Böyle yapan da lütfen bu formayı giymesin bir daha. Arkadaş 6 yedik o saha da ama aslanlar gibi koştuk ,mücadele ettik. Alın şimdi o şampiyonluk kupasını ......

Fatih hoca madem 40 yıldır bu kulübün içinde ,taraftarından ,malzemecisine camianın ciğerini biliyor Trabzon maçına Muslera ve Sabri hariç bu oyuncuların bir tekini bile oynatmaz. Sabri de zaten cezalı o da oynamaz. Fener in kalecisi atılmış mağlup takım tek şut çekemiyor. 2-1 geridesin 82. dakika da geri pas yapıyorsun. İlk korneri 80 de kullandık. Volkan tek kurtarışını 88. dakika da yaptı. Fatih hoca bir söz vermişti geçen yıl göreve başlarken ,"yenilsek de gurur duyulacak bir takım" diye. Bu sene de buna vurgu yaptı zaman zaman. Şimdi sorarım "hocam tribündeydin ,gurur dudun mu ?" Ben utandım şahsen ,kendimi kötü değil çok kötü hissediyorum.

Muslera aslan gibi yaptı işini. Eboue sene genelinde olduğu gibi korkak ,ruhsuz ve muhallebi kıvamında yumuşak. Riera ayağına aldığı her topu rakibe hediye eder ,Gökhan şaşkın ördek yavrusu. Semih silik ,Melo anlaşılamaz ve garip. Hamit hangi takımda oynuyor ben çözemedim ,verdiği pasların hemen hemen tümü çubuklulara gitti de. Elmander e lafım olmaz o hocanın dehası. Bu Burak ile Drogba biz de forvet mi oynadılar yoksa saklambaç mı ? Sanki ikise de gizli santrfor ,ne gizlisi ara ki bulasın beyzadeleri. Selçuk ise belki en kötü ,en pısırık ,en işe yaramaz 90 dakikasını çıkardı. Sadece biz de değil Manisa da ,Trabzon da oynadığı maçlar da dahildir buna. Amrabat için de yazacak bir şeyim yok ,sene başından beri ne yaptı yine aynısını yaptı yani hiç bir şey. Aydın sıfır katkı ama zaten ondan bir beklenti de yok ki. Sabri hiç bir şey yapamasa hiç olmazsa isyan etti ,kavga etti. Saha da ki en yürekli G.Saray futbolcusu oldu yine.

Sen Fener maçına çıkıyorsan bu renklere gönül verenlere borcunu ödeyeceksin. Şimdi aldığın o kupa benim için yarımdır ,çeyrektir hatta. Rakibin bütün sene bir halt oynamadı ,60 küsur maç oynadı ,3-4 gün evvel 120 dakika top oynadı. Sen G.Saray futbolcusu bilmiyorsan eğer bu maçın anlamını çıkartacaksın o formayı ,bir daha da giymemek üzere. Başlarım hakemine de ,şampiyonluğuna da ,koşmamanın ,mücadele etmemenin ,derby maçı önemsememenin mazereti olamaz. Islanmamış ise o forma bu maçta bu ayıp size bu utanç ben G.Saray lıyım diyen herkese yeter. Yemin ediyorum bu ülkeyi bilmesem bu maça şike derim ben ,Beşiktaş lı olsam nefret ederim G.Saray dan. 

Arkadaş yenilirsin ama korkmazsın ,ezilmezsin ,mücadeleden kaçmazsın ,koşmaktan imtina etmezsin. Mağlubiyeti kabul edemezsin ,kuzu kuzu boyun eğemezsin. Böyle rezil olunca da sahanın ortasında sevinemezsin. Ben ağlıyorum ,gözlerime inanamıyorum ,futbolcular seviniyor. Tekrar söylüyorum ,yenilgiye tek lafım olmaz ama eğer sen G.Saray takımysan böyle rezil mağlup olamazsın. G.Saray futbolcusu isyan eder ,yırtınır ,tekmeye kafa uzatır. Sonra yener ya da yenilir ,orası önemli değil.

Zaten bu ülkenin federasyonuna da hakemine de güvenim sıfır bile değil. Kabiliyetsiz olduklarını biliyorum ,kötü niyetli ,namus ve şeref fukarası olduklarından ,eyyamcı olduklarından şüphem hiç yok. Ama bu Cüneyt Çakır dünya kupası finali yönetse bile benim gözümde değil iyi hakem adam bile olmaz ,olamaz. Sözün özüne gelirsek ne şampiyonluk sevincim kaldı ne de bu korkaklar sürüsüne inancım ve sevgim. Eğer adım Abramoviç filan olsa yarından tezi olmaz ,12 futbolcuyla yollar ayrılırdı. Fener maçında koşup mücadele etmeyen adam bana şampiyonlar ligini alsa kaç yazar ? Futbolun özüne aykırı bu iş.,G.Saray ruhunu ,duruşunu anlamayan adam giymesin formamı. Fatih hoca inşallah bu terbiyesizliğin de kendi lakayıt ve umursamaz tavrının da hesabını verebilir. Yakışmadı hem de hiç ama hiç yakışmadı. 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...