Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
250 (iki yüz elli)
 Nis
17
 2013

 

Takım tarihinin en kötü sezonlarını yaşıyor ,tarihinde görmediği başarısızlıkları ard arda sıralıyor. Yenilgi sayısı galibiyetinden fazla ,averajı eksilerde ,sıralamada küme düşme hattına şampiyonluktan çok daha yakın. Taraftar haklı olarak isyanlarda. Ama hedef tahtasında olanlar nedense en az suçu olan kaptan Arda ,hayatında başka forma tanımamış Sabri ,iyi ya da kötü ama her şeyini veren ,sakatlık bilmez Servet ,dün adına beste yaptıkları ,kurtar bizi dedikleri başkan sayın Adnan Polat. Balayı için takıma sezonu en geç açtıran teknik adam Frank Rijkaard sistem insanıdır ,suçsuz. Sakatlıktan bir türlü 3 maç arka arkaya oynayamayan Kewell ve Baros omuzlarda. Bir dünya para alıp yan gelip yatan Elano dokunulmaz ,Keita kahraman. 

Aradan geçen sürede başkan değişti ,oyuncuların büyük kısmı değişti ,hoca değişti ,roller de değişti. Hoca ilk 11 in de 10 yeni oyuncuyla şampiyon oldu ,hem de bir sezonda iki kere. Sonra transfer sezonu açıldı ,şu sütunlarda G.Saray başkanı için ne alaylar ,ne hakaretler ,ne küfürler okudum. Sonra bir gün peş peşe Hamit ,Burak ,Amrabat transferleri patladı. Vay anam vay en büyük oluverdi başkan. 

Takım lige iyi başlamadı ,baştan sona lider gitti ama iyi başlamadı ,bir de şampiyonlar liginde 2 mağlubiyet arka arkaya ,taşıverdi bardak. Oysa herkes rüya takım hayallerine kaptırmışken kendini tek muhalefet eden ses takımın hocasında çıkıyordu ki duyan kim. Hala hatırlarım ,Ordu ya yenildik bu sitede en az 15 - 20 kişi Fatih hocanın biletini kesip Hector Cuper i getirdiler başımıza. Arkadaş şurada eleştiri yerine hakaret ,aşağılama ,alay ve küfür içeren yazılara ,hayatta gerçekleştiremediği hayallerini burada sanal hocalık yaparak tatmin eden insanlara ,kendi başaramadığı futbolculuğu meslek olarak yapan milli takım seviyesinde ki G.Saray futbolcusuna sallayan seviyesize giydirdik diye az küfür ve hakaret yemedik. 

Hiç biri umrumda olmaz da sadece şu Türk futbolunda dönen dolaplara ,yapılan pisliklere dair sürekli yazmamdan dolayı rahatsız olup yeter artık diyen ,futbolu konuşalım artık diyen eleştirilere üzülürüm hala. Birileri geldi ,Türk futbolunun ırzına geçti. Sporumdan namusu ,şerefi ,adaleti ,ahlakı ,eşitliği silip attı. Başka birileri çıktı pislikleri örtbas etti ,dikkatleri farklı yönlere çekti. Mecliste kanunlar tek gecede değişti ,genel kurulda kabul edilmeyen kural değişikliği sahtekarlıktan suçlanmış federasyon başkanı tarafından sabah saat 02 .30 da oldu bittiyle dayatıldı ,yapılmış ve kanıtlanmış şikeyi sahaya yansıtmadılar. Başbakan çıkıp "gerekirse 5 sene uluslar arası maçlara çıkmayız ama şike yapanı daküme düşürmeyiz" bile dedi. Ama biz bu konuları uzatmayalım artık futbola bakalım.

Hangi futbola ,bu pislik akan ,adaletsiz ,ahlaksız ve haksız ,hukuksuz oyuna mı ? İşte buyurun size Türk futbolu ,övün ,eleştirin ,zevk alın bol bol. Fatih hocaya taktik öğretin ,Ünal başkana transfer ,Sabriye şut çekmeyi ,orta yapmayı ,ne de olsahiç bir büyük G.Saray taraftarı kadar bilmez bu işleri. Yanarım yanarım neye yanarım biliyor musunuz ? Fener protesto yürüyüşü yapar ,15-20 bin kişiyle ,Silivri ye ceza evine ,mahkemeye gider 5-10 bin kişiyle. Trabzon İstanbulda federasyonu protesto eder 3-4 bin kişiyle. Biz sözde büyük G.Saray taraftarı gösteri düzenleriz 250 (ikiyüzelli) ye yakın kişiyle. Bu ayıp bize yetmelidir sanırım en azından İstanbulda yaşayan taraftara. Gerçi bu da bir başarı, 20 milyonluk şehirde 250 gerçek aslan var. Gerisi mi ben diyeyim ev kedisi siz deyin geyik.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...