Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
Schalke Maçına Doğru...
 Mar
02
 2013

Eskisehir maci golsüz esitlik ile bitti. Suan en büyük sacmalik oyunculari ve hocayi yerden yere vurmak olur.

Eskisehirde elde edilen bir puanin kayip degil kazanc oldugunu düsünüyorum. Birde Fenerbahce nin Besiktas ile oynayacak olmasi bir iki gün icersinde bugün alinan bir puanin degerini artirabilir.

Gelelim maca. Fatih hoca 4-2-3-1 sistemi ile sahaya cikti. Zaman zaman takim 4-3-3 ve 4-4-2 dizilislerine döndü. Zaten 4-2-3-1 sisteminin en büyük avantaji degisime acik olmasidir.

Evet pozisyon bulamadik ve pas yapamadik ama bence sistem olarak hocamiz bu kez dogruyu buldu. Bunun en güzel örnekleri Antalyaspor, Akhisar son 30 dakika ve Orduspor maclari.

Yanliz Eskisehir macinda en büyük hata kadro tercihi oldu bence!

Sabir müthis bir iyi niyetle mücadele ediyor ama gelen giden topa raskele yapistiriyor. Ancak!!! Son siralarda oynayan takimlarin büyük takimlar önünde ayni mantik ile oynadiklarini düsünecek olursak, Sabri nin büyük takim oyuncusu olmadigini artik kabul etmek zorundayiz Schalke macina cok az kaldi ve hoca Eboue yi hazirlamak yerine Sabri inadini sürdürüyor.

Futbolu sadece gol atmak ve attirmak üzerine kuran bazi insanlar Hamit Altintop gibi bir degeri göz göre göre kaybediyor. Bu zamana kadar o insanlarla mücadele eden hocamiz anlasilan artik pes etti gibi görünüyor!

Eskisehir macinda yanlizlari oynayan Selcuk ve Sneijder ikilisi bence sahada sürekli Hamiti aradilar. Ben simdi burada Hamit üzerine hikayeler yazmak istemiyorum. Su saaten sonra Hamitin özelliklerini insanlara anlatmak bile böyle önemli bir degere haksizlik! Neyse umarim Fatih hoca onu korumak icin bu macta sahaya sürmemistir.

Gelelim artik gitmesi kacinilmaz olan cakma yildiza. FELIPE MELO

Oyuna katkisi sifir, yaptigi pas hatalari, agir kalmasi, ileri gidip dönmeme tembelligi, gereksiz sert faulleri ve her macta aman kirmizi kart geliyor korkusu bence Melo nun sonunu hazirlamistir.

Bence ön Libero mevkisinde Selcuk cok daha iyi isler yapiyor. En güzel örnek Orduspor maci. Selcuk, Hamit ve Sneijder Ordu macinda umut dagittilar.

Hocamiz artik Melo sevdasindan vazgecmeli!!! Melo tavirlari ve oyun mantalitesi ile 2013 model Galatasaraya yakismiyor!!!

Söyliceklerim bu kadar. Evet pozisyon bulamadik ve kötü oynadik ama bence dogru yoldayiz!!!

Yanliz Hamit ve Eboue eksik!!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...