Makale Yaz
ferhatz
Bu haberi yazdır
HEP AYNI SENARYO..
 Şub
25
 2013

 

Artık şampiyonluk yolunda telafisi çok zor maçlar oynuyoruz. Açıkçası bu sene geçen seneden çok çok kötü oynamamıza rağmen şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Fakat her sene aynı  senaryoları  görmek birçok insanda olduğu gibi bana da bıkkınlık verdi. Yine malum takım, yine aynı futbolcular, federasyon, hakemler. Hiyerarşik bir şekilde yine ligin kaderiyle oynanmaya başlandı.

Aman lig kopmasın, yayın gelirleri düşmesin, millet maç izlemeyi  bırakmasın. Şampiyonluk bütün yakılan stadlara, devrilen polis arabalarına, arbedede yaralanan onca insana rağmen yine kadıköye kalsın. Yalnız bu sefer  Kadıköy’deki maça Cüneyt Çakır gibi dünya klasmanında bir hakem değil de Hüseyin Sabancı gibi el-kol hareketlerine aldırış etmeyen, suratına küfrettiğin zaman gülümseyen bir adam koyun da bari galibiyetiniz garanti olsun.

Yine aynı kahramanlar başrolde. Yapmadığı pislik kalmayan Emre ve sürekli birilerini evden aldıran kabadayı  müsveddesi  Volkan. Saha içinde kazanamıyorsun. Çözümü masa başında  ama yakalanmakta var işin ucunda geçen seneki gibi. Şimdi de yeni yol. Tehdit, küfür, zorbalık. Bakalım bu yöntem ne kadar sürecek. Bu ülkede her ne kadar canımızı yakarsa yaksın atmosferden etkilenmeyen 3 tane hakem var. Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Halis Özkahya. Aydınus ve Özkahya zaten bundan sonra Fener maçına verilmeyecek. Cüneyt Çakır da başka maçlarda. Gerisi fos. Nerde ödlek, pısırık, korkak hakem varsa hep fener maçlarında.

Nedir sizlerin Türk futbolundan çektiği  be. İnanın laf olsun diye söylemiyorum. İnsan böyle pislikleri gördüğü zaman Galatasaraylılığın ne mükemmel bir şey olduğunu daha iyi anlıyor. Önümüzdeki hafta Fb-Bjk maçı var. Bakalım hangisine yardım edip hangisinin fişini çekecekler. Ne olacağını az çok tahmin edebiliyorum da neyse…..

Biz maçlarımızı kazandığımız sürece istediğiniz pisliği yapabilirsiniz. Zaten sizlerden beklenen de bu. Malum fenerasyon başkanı geçen sene lig kupasını vermemek için elinden geleni yaptı. Süper  kupayı verirken suratı turşu satıyordu. Bakalım bu sene 3.defa istemediği halde kupayı sabrinin eline verirken suratı ne hal alacak?

İYİ Kİ VARSIN GALATASARAYIM…

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...