Makale Yaz
satriani
Bu haberi yazdır
Fenerasyonu da Yenebilecek miyiz?
 Şub
12
 2013

Dünya çapında ünlü 2 kaliteli oyuncumuzla gücümüze güç kattık. G.Saray ımız yine ülkenin yükselen yıldızı, yine Avrupa’da ses getirecek Türk takım adayı olduğunu gösterdi.. Futbol kalitemiz Antalya maçında gayet ümit vericiydi.

Gelgelelim keşke Ülkemizde futbol sadece futbolla kalabilse, sportif yönünü konuşabilsek..Artık tarafını alenen belli etmiş bir Fenerasyon, Tahkim ve MHK ile karşı karşıyayız. Bunların yanında gayet örgütlü ve bilinçli bir medya da aleyhimize yayınlar yapıyor. Daha transferler olmamışken bile camiaya nifak tohumu ekecek yayınlar yaptılar, yok Terim istememiş, Aysal zorla almış çok paraymış G.Saray batacakmış.. Şimdi de yeni moda G.Saray’lı oyuncuları tek tek hedef alıp gözden düşürtmek. Bunu daha önce Keita’da başarmışlardı hatırlarsanız. Türkiye’de ilk defa bir oyuncu kendini yere atmış gibi adamı linç edecek haberler yaptılar ve sağolsun bizim asil taraftarımız o zamanlar gaza gelip adamın harcanmasında rol oynamışlardı sonra da ah Keita vah Keita diye ağlamışlardı.

ŞER İTTİFAKININ HEDEFİ MELO


Şimdi hedef Melo…Melo’nun çok stratejik bir önemi var bunun farkındalar en başta da Rıdvan..Futbolun içinden geldiği için  Melo’nun mevkisinin ne kadar kritik olduğunu biliyor zira Melo kötü oynasa da maç başına en az 4-5 tane kritik top kesiyor adeta filtre gibi önemli atakları durdurabiliyor çünkü adam aklıyla oynuyor nerede duracağını biliyor topun nereye gideceğini seziyor bu özellikleri olmasa Brezilya milli takımı ve Juventusla adı anılmazdı.

BJK maçında adamın tükürdüğüne dair emare ve görüntü olmamasına rağmen fenerasyon ve tahkim Meireless’le bir tuttu hem de Meireless eliyle malum hareketi yapmasına rağmen.  Basın ise tüm bunları görmezden gelip Melo hakkında “ahlaksız, saatli bomba, zarar veriyor” gibisinden kasıtlı yayınlara başladı (ele başları febeli yazarlar) Meireless ise o malum hareketi OK anlamında yapmış..

BURSA – G.SARAY,  FENER-SİVAS MAÇLARI


Bursa G.Saray maçında verilmeyen gol ve penaltılarımız var üstüne de kırmızı kart verilmesi gereken Bursalı oyuncu var Basına bakıyoruz konuşulan konu Bursa attığı gol nizami mi? Melo’nun zararları? Bursa’nın attığı golde ne hikmetse 21 numaralı oyuncunun Muslera’yı ittiği görüntü kayboldu..Tekrarlarda göstermediler nedense..Maçı dikkatli izleyenler bilirler karşı kamera görüntüsünde çok net görünüyor 21 numaralı oyuncu Musleraya şarj yapıyor.

Fener-Sivas maçını anlatmaya bile gerek yok Cüneyt Çakır görevini layıkıyla yaptı ama mucize eseri Sivas kazandı..Webo’nun golünde Webo sağ koluyla Sivas’lı oyuncuya basıyor bakıyoruz konuşan eden yok..Fenerli oyuncuların 5 er tane sarı kartlık hareketleri var hepsini es geçti..bütün ikili mücadeleleri Fenere verdi..

SONUÇ VE ÖNERİ


Durum apaçık arkadaşlar..Fenerbahçe, Beşiktaş , Fenerasyon ve Basın G.Saray’a karşı savaş açmış durumdalar..Bu beni ürkütüyor Fenevi ve Beşiktaşı geçelim de işin içine Fenerasyon ve kurumları alenen girince işler değişir..Nereye kadar mucize eseri Fener puan kaybedecek, biz nereye kadar hakemleri de yenebileceğiz ki yenemiyoruz Bursa’da gördük…Sneijder ve Drogba ile umarım Hakemleri de yenebiliriz.

Nacizane önerim ise, taraftarımızın özellikle Basını baskı altına alması, Boykot ilanları yapılması ve uygulanması, Yönetimin Fenerasyona baskıyı  artırması..

Bunun yanında Fenerasyon illa Fenerbahçeyi şampiyon yapacaksa önümüzdeki yıl sırf Fener için ayrı bir lig kurulsun orada ömür boyu şampiyon olsunlar nasıl olsa tek vizyonları bu..Yılda 1 kez de G.Saray Paf takımıyla maç yaparlar yenerlerse taraftarları daha bir tatmin olur digitürk satışları patlar..Ama rica ediyoruz Türk Milletinin elinde kalan tek eğlence ve zaman geçirme uğraşı olan Futbolu kirletmesinler..Yazık günah bu kadar insan para ve zaman harcıyor gördüğümüz şeyler hakemlerin alenen taraf tutması başka bir şey yok..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...