Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
Sneijderli Galatasaray
 Şub
11
 2013

Antalya maci geride kaldi ve Wesley Sneijder nihayet ilk 11de basladi.

2-0 gibi rahat bir skor ile kazanilan Antalya maci bence ilerleyen haftalar icin umut dagitti.

Gerci Galatasaray ofansif anlamda fazla etkili olamadi ama oyun kontrolünü son 10 dakika disinda hic kaptirmadi.

Antalyasporun kalemize sutu yok. Zaman zaman mac kafa kafaya gidiyormus gibi görünsede rakibimiz macin genelinde caresiz bir sekilde 90 dk fark yememe düsüncesi ile oynadi.

Dikkatimi cekenler......

Amrabat eline gecen bu önemli firsatlari daha iyi degerlendirmek zorunda. Belki bu sezon o mevkide alternatifsiz oldugu icin rahat. Ancak böyle devam ederse önümüzdeki yil Fatih hoca o mevkiye kesin takviye isteyecektir. Cok kosuyor ve cabaliyor ama hala beklentilerin uzaginda Fasli Yildiz Adayi!

Selcuk basit oynadi ama cok faydali isler yapti. Sneijdere pas vermiyor dedikodularina bir an inanirmis gibi oldum ama inanmak istemiyorum. Selcuk Sneijder ile iyi bir ikili olabilir ve kazanan hem ikisi hemde Galatasaray olur.

Hamit belliki birseyler yapmak istiyor ama bir türlü istediklerini yapamiyor. Bence Hamit üzerinde gereksiz bir baski var. Biz taraftar olarak o baskiyi onun üzerinden almak zorundayiz.  Kimse ondan goller atmasini ve üc bes adam gecmesini beklemesin. Hamit orta alanda oynayan oyunculari rahatlatan bir güctür. Dikkat edin Hamitin oynamadigi maclarda Galatasaray oyunu kontrol etmekte zorlaniyor ve daha dogrusu yapamiyor.

Wesley Sneijder her topu ayagina aldiginda Tribünü heycanlandirdi. Cabuk olusu ve en önemlisi cabuk düsünmesi cok can yakar Türkiye Liginde. Süreki Final paslari denedi. Baktiginiz zaman hic biri tutmadi. Ama risk almasi cesur davranmasi Galatasarayin ilerleyen yillardaki oyun kurucu sorununu kaldiracak gibi. Bir uyarimda Taraftara. Olur ya Sneijder 3-5 mac gol atamaz ve bizler sakin oyuna gelmeyelim. Bu adam isterse hic gol atmasin. Yaptiklari ve yapacaklari ortada. Takimi oynatiyor, pas yüzdesi artiyor. Sag sol basmadik yer birakmiyor. Ben bu yil Galatasarayi bu kadar rahat oyunu kontrol ederken  görmedim!

Burak bu macta birkez daha ne kadar önemli bir oyuncu oldugunu gösterdi. Burak hergün üzerine koyarak gidiyor. Kücük bir cocuk gibi sürekli kendini gelistiyor. Drogba transferi bu cocugu bitirir diyenler yaniliyor. Drogba gibi bir santrofor ile ayni takimda oynamak Burak icin müthis firsat. Bence Burak bu durumu iyi degerlendirirse ilerleyen yillarda cok daha büyük isler yapar.

Elmander her ne kadar cok seviyor olsakta bazi gercekleri kabul etmemiz lazim. Drogba ilk tercih ve ondan sonra kabul edilmesi gerekilen diger tercih kesinlikle Burak Yilmaz. Elmander oynayarak katki saglar. Oynamayan Elmander bir ise yaramaz. Bence sezon sonu gider.

Umut kusura bakmasin ama bu takimin golcüsü degil. Drogba Transferi ve Antalya macindaki Burak Umuta forma felan vermez. Bence sezon sonu gider ve önümüzdeki yil bir anadolu kulübünde karsimiza cikabilir.

4-2-3-1 taktigi Galatasaraya cok yakisti. Ben dün aksam birseyleri cok iyi anladim. Drogba kelimler ile tarif edilmeyecek kadar büyük bir marka. Cok katki saglayacaktir. Ama 4-2-3-1 dizilisinde bence bu takimda tahtaya yazilmasi gereken ilk isim Wesley Sneijder!!!

Akhisar macini simdiden sabirsizlikla bekliyorum. Cünkü haftaya Drogba sahne aliyor. Demedi demeyin cok can yakacak cok!

Saygılar....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...