Makale Yaz
forevercece
Bu haberi yazdır
Yüklenmeyin Bu Kadar...
 Oca
29
 2013

Merhaba sevgili renktaşlarım...

İki büyük Dünya yıldızının takımımıza katılması sayesinde yüzümde oluşan tebessüm ile yazıyorum bugün.

Evet gündem bu aralar transferler olabilir ama ben bambaşka bir konudan bahsetmek istiyorum.

Elinden geleni yapmasına rağmen medyanın ve bizlerin eleştirilerinden kurtulamayan bir futbolcumuzdan bahsetmek istiyorum !!!

Hamit Altıntop...

Onu Türkiye'ye getirmek için çok uğraştık. Yıllar boyunca en çok istediğimiz oyuncular listesindeydi. Yetenekli, disiplinli, tecrübeliydi ve yabancı değildi. Aranılıp da bulunamayan türden.

Schalke 04, Bayern Munchen ve Real Madrid forması giydi. Nihayet bu serüvenlerden sonra hala birçok taliplisi varken Onu transfer eden takım biz olduk.

Geldiği günden itibaren pek iyi performans gösteremedi belki, beklediğimiz kadar iyi değildi en azından. Performansı beklenen derecede olmamasına rağmen bu kadar eleştiriyi de haketmedi.

Dikkatle izledim bütün maçlarını. Çoğu zaman yavaş kalıyor, topu zamanında ayağından çıkarmıyor diye eleştirdik ve bu konuda haklıydık. Ancak iş derbilere ve Şampiyonlar Ligi maçlarına gelince işler tam tersine dönüyor ve Hamit Altıntop  en iyi oyuncularımız arasında oluyor.

Takım sıkıştığında sorumluluk alıp defans hattından topu çıkaran, ileride ayağında top tutup takımını rahatlatan, beklenmedik anlarda asistler yapan ve etkili şutlar çeken bir karaktere bürünüyor Hamit...

Bu adamı bu kadar yermek hiç mantıklı gelmiyor bana.

Son Beşiktaş maçında takımın en kötüsü, en etkisizi seçilmiş. Neden? Çünkü takım 10 kişi kalınca sorumluluk aldı. Oyun sıkışınca topu alıp rakip yarı alana taşıdı. Başkaları gidersek geri gelemeyiz diye korkarken o rakip bölgede topu tutup zaman geçirdi. Doğal olarak bu sorumluluğu alınca da en fazla top kaybeden isim oldu. Başkaları zaman geçirmek için yerlerde kıvranırken O karşısında 3 kişiyle savaşmayı tercih etti.

Takımını 10 kişi bırakan Felipe Melo, aldığı her topu rakibe gönderen, orta sahadan ceza alanına orta açmaya çalışan Sabri Sarıoğlu,ilk yarıda attığı gol haricinde hiçbir faydalı iş yapmayan Emre Çolak değilHamit Altıntop takımın en kötüsü seçildi.

fenevli medyaya uymayalım arkadaşlar. Bu adam bu forma için, bu arma için ter döküyor ve kurallarımız dışına çıkmıyor asla taşkınlık yapmıyor. Her yerde bize yakışır şekilde davranıyor ve örnek bir duruş sergiliyor.

Bu zamana kadar da gol atamamış olmasının bir nedeni var bence. Bu adam ya Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmamızı sağlayacak golü ya da ligde şampiyonluğu getirecek golü atacak. Bu sezonki ilk, tek ve en değerli golü olacak.

Okuduğunuz için teşekkür eder saygılarımı sunar, bol başarılı ve sarı kırmızı günler dilerim...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...