Makale Yaz
aslancimbomlu38
Bu haberi yazdır
İmparator ve Elemanlar
 Oca
19
 2013

Eminim ki pek çok GALATASARAY taraftarı şu an içinde bulunduğumuz durumu endişeyle izliyor ve bu yazıyı yazarken düşüncem; GALATASARAY yönetiminin gerçek manada bir "darbe"ye ihtiyacı olduğudur. Evet yanlış okumadınız, darbe! Taraftar olarak bizler kimsenin GALATASARAY'dan büyük olmadığını bazı "eleman"lara hatırlatmalıyız.

Burdan sayın başkana sesleniyorum. Seni sevmemin en önemli nedeni takımın başına Fatih hocayı getirmendi ve emin ol onun arkasında durursan hep sevileceksin. ANCAK! Bugün geldiğimiz noktada görülüyor ki tüm bu gerginlik var söylemleri malesef abartma değilmiş. Fatih Terim çok mutsuz, dolayısıyla taraftar da mutsuz(büyük çoğunluk olduğunu düşünüyorum) ve takım huzursuz. Bir ekip düşünün ekip lideri mutsuz ve huzursuzken, bu ekipten nasıl bir başarı beklenebilir ki? Kimse bu yazdıklarımı yenilgiye bağlamasın. Bu söylemlerimin tek sebebi İMPARATOR'un mutsuzluğu ve maç sonu söyledikleri. Sevgili hocam; sen susma, sen konuş ki asıl "eleman"lar ders alsın. Sen susma ki GALATASARAY düşmanları ayaklanmasın. Hiç kimse heveslenmesin Fatih Terim tökezler diye, onun arkasında büyük GALATASARAY taraftarı var.

Bülent Tulun konusuna değinmek istiyorum kısaca. Sayın Bülent Tulun, siz değil miydiniz Adnan Polat'a yazdığınız mektupla GALATASARAY'ın başını belaya sokan, siz değil miydiniz her fırsatta kulübü karıştıran. Yine görevinizi iyi yapıyorsunuz anlaşılan. Sayın başkan madem Bülent Tulun'dan vazgeçemiyor,ona futbol dışı bir görev versin.Fatih Hoca onun futbola karışmasını İS-TE-Mİ-YOR!!!

Sayın başkan, futbolun patronu Fatih Terim dediniz, Fatih hoca ister ben transfer yaparım dediniz. Fatih Terim'in futbola karışmasını istemediği GALATASARAY "elemanı" neden transferlerle ilgileniyor? Neden kendi kendine başka teknik direktörlerle görüşme yapıyor? Futbolun patronu Fatih Terim değil miydi? Hani Fatih hoca ister siz alırdınız. Hoca ısrarla sol bek istiyor. Nerde solbek? Yine transferin son gününe mi bıraktınız?

Sayın başkan lütfen artık sözlerinizin arkasında durun. Eğer Avrupa'da zafer yolunda bir yol arkadaşınız olacaksa, bu yalnızca Fatih Terim olur. Bu yolda İMPARATOR olmadan yürüyebileceğinizi sanıyorsanız, o koltukta ömrünüzün uzun olacağını sanmıyorum.

Bir kaç cümle de renkdaşlarıma söylemek istiyorum. Sözlerimi beğenmeyebilirsiniz, hatalı bulabilirsiniz ama bana kızmadan yada eleştirmeden önce sizden şunu rica ediyorum. Önce bir GALATASARAY tarihine bakın, sonra GALATASARAY'ımızın en büyük zaferlerine bakın ve tabi ki Fatih TERİM'İN hayat hikayesine bakın.Tüm bunlardan sonra hala bana kızıp, Fatih hocayı haksız görüyorsanız size dİyeceğim bir şey yok.

Sırf Fatih Terim'in kuyusunu kazmak için GALATASARAY'ın başarısız olmasını bekleyenler var. Ve ben korkuyorum, yalnızca skor tabelasına bakan zihniyetten korkuyorum. Fatih Terim'in başarısız olmasından (kısa bir süre bile olsa) korkuyorum. Eğer bucamia Fatih Terim'in arkasında durmazsa, ona sahip çıkmazsa, kaybeden GALATASARAY olur.

Sayın başkan lütfen Fatih hocadan özür dileyin ve en iyi bildiğiniz işi yapmaya başarıyla devam edin.

Ve son sözüm GALATASARAY'ı ve Fatih Terim'i sırtından vurmaya çalışan elemanlara!

İSTİFA DA BİR HİZMETTİR...

Sayın editör eleştirilerim biraz ağır oldu ama GALATASARAY'ın demokratik bir kulüp yapısı olduğunu düşünerek bu yazımı yayınlamanızı rica ediyorum.

Saygılarımla,

Buğra ERDEM





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...