Makale Yaz
sukru-melek
Bu haberi yazdır
Kendine gel Lig Tv
 Oca
06
 2013

Güzel bir maç geride kaldı. Sarı-kırmızılı kızlarımız, son anına kadar gerilim filmini andıran oyundan galip çıkıp Türkiye Kupasına bir kez daha uzanmayı bildiler. Fowles’in yer almadığı, henüz sakatlıktan çıkan Nevriye’nin  dakika almadığı oyunda Alba’nın da henüz hazır olmadığı düşünülürse,  fenerden söke söke kupa almanın keyfine doyum olmuyor doğrusu.

Aslında maçı ellerimizle vermeye de ramak kalmıştı ki Little’nin “son an” basketi ile yüzümüz güldü.

İlk yarıda harika bir oyun sergileyen kızlarımız zaman zaman farkı 15 sayıya çıkararak maçı koparma noktasına geldiler. Ancak bu anlarda Fenerin usta elleri inanılmaz dış şutlar bularak oyundan kopmadılar. Angel, pondexter, Matoviç Fenerin oyunda kalmasını sağladılar.

İkinci yarı sertleşen Fener savunması karşısında zaman zaman bocalıyan takımımız sayı üretmekte zorlandı. Bu devrede Fenerde Birsel’in de sahneye çıkması işleri iyice zorlaştırdı. Veramyenka da oyuna ve skora muazzam katkı yapıyordu. Her geçen dakika daralan fark nedeniyle son saniyeler nefes kesti. Son dakika içinde faulleri iyi kullanamayarak çok kez elimize geçen kazanma şansını değerlendiremezken, Pondexter’in 1 sn.kala attığı mucize 3 lükle maç beraberliğe geldi. Ancak,  Memnun’un molası sonrası son sözü Little söyledi ve zor pozisyonda attığı unutulmaz basketi ile kupayı getirdi.

Takımımızda Little’nın yanında  Wauters, Whalen çok iyi maç çıkarırlarken, Şebnem, Işıl da doğrusu güzel katkı verdiler.

Tabii ki bu bir spor. Neticesinde bir taraf seviniyor, diğer taraf üzülüyor. Bu spor olayını evimize getirip bize sunanlar unutmamalıdırlar ki bu işi “ücret karşılığı” yapmaktalar. Yansız olmaları, iki tarafa da eşit uzaklıkta durmaları gerekir.

Oysa ki, adına spiker diyemiyeceğim bir adam maç boyu Fener sayılarında çığlıklar atarken GS ne zaman sayı yapsa ölüm sessizliğine bürünüyordu. 2. Yarı başında Fener 3 hücumdan da eli boş döndü diye ağlıyordu ama, aynı süreçte GS tam 4 hücumdan boş dönmüştü. Ona hiç ağlıyası gelmiyordu!

Ve en büyük ayıp maç sonu yaşandı. Lig TV nin sayın yetkilileri kupa törenini “kararttı”lar. Tıpkı 8 ay önce Saraçoğlu’nu karartanlar gibi…LigTV-3 Yayını kesildi ve  kupa töreni izlenemedi.

Ben kendilerini kınıyorum. GS yönetimini göreve davet ediyorum ve de bu adamlara verdiğim parayı “helal” etmiyorum.

Her branşta,  her alanda GS üzerinde “küçük” oyunlar sürerken, Sevgili GS taraftarlarını sağduyulu ve uyanık olmaya çağırıyorum.

Saygılar, sevgiler tüm dostlarıma.  





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Mart (1)
 
Ocak (1)
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...