Makale Yaz
ulltradestek
Bu haberi yazdır
Bu takıma transfer şart! (FB ÜLKER-GS MP)
 Ara
20
 2012

Zorlu bir maçı, dış şutuna güvenebileceğimiz bir oyuncu olmadan ne kadar götürebilirsek o kadar götürdüğümüz maçtır.

Çizginin gerisinden destek gelmediği sürece bundan fazlasını yapamayız. Cenk akyol ilk periyot bu açığı güzel kapattı ama Cenk'ten bunu maç boyu yapmasını beklemek haksızlık olur. elinden geleni yaptı zaten.

Fenerbahçe ikinci şanslardan çok sayı buldu.Furkan aldemir'i kenarda unutmasak bu kadar hücum ribaundu vermezdik belki.

Henry Domercant'in boşluğunu kapatabilecek bir oyuncuyla bu takım uçacaktır, kimsenin şüphesi olmasın.

Benim kafama takılan ve beni üzen bir diğer oyuncu da Milan Macvan. Nasıl bir oyuncu olduğunu bilmeseniz iyi oynuyor diyebilirsiniz, ama biz onun gerçek performansını biliyoruz. Bundan çok daha iyisini yapabildiğini biliyoruz onun da artık GERÇEK PERFORMANSINI PARKEYE YANSITMASINI BEKLİYORUZ!

Ve bir de Gordon var tabiii...Gordon'un hücumdaki tercihleri çok can sıkıyor bazen, olmadık yerde zorlamalar, olmadık zamanlarda, kritik anlarda kaldırıp üçlük atmalar. Bu adama ısınmam baya zaman alacak galiba.

TOPARLAYACAK OLURSAK:

İlk çeyreğin ardından Galatasaray'ın gardı bariz bir şekilde düştü. Devreye başa baş girilse de rotasyon kalitesi sanırım maçı belirledi. Fenerbahçe ikinci çeyrekten itibaren maçın hakimiydi. zaman zaman yakalasak da onlara, bir türlü o darbeyi indiremedik ki burda takımın çok net bir şutöre ihtiyacı olduğunu gördük.

Hoş, zaten bunu bas bas bağırıyorduk. Savunmada Göksenin, Hücumda da Domercant gibi fark yaratan basketbolcuların sırasıyla sakatlanıp sezonu kapaması ve Galatasaray'ın bunların yerine hala bir alternatif bulmaması, açıkcası gelecek için tedirginlik yaratıyor.

Bunu önce Karşıyaka maçında gördük, Fenerbahçe maçıyla iyice anladık. eğer sezon sonunda ve avrupa'da tepede olmak istiyorsak çok net bir şekilde en az iki basketbolcu transferi şart. çünkü fenerbahçe seviyesinde maçları daha çok oynayacağız. Açıkcası bu tip maçlarda galatasaray adına Hawkins önemli bir kurtarıcıyken, bu maçta ruh gibiydi.

BU NEDENLE Hawkins'in formsuz olduğu dönemlerde ikinci bir WİNNER özelliği taşıyan oyuncuya ihtiyacımız var,

Carlos da bu nedenle bu takım için LÜKS DEĞİL İHTİYAÇ! 1 numara oynayan Gordon'la atabileceğin sayı tavanı YETERLİ DEĞİL!

Ben takımın Carlos gibi WİNNER özelliği taşıyan bir oyun kurucuya bir de YERLİ BİR ŞUTÖRE İHTİYACIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE HATTA BİR DE YERLİ BİR 4 NUMARAYA..

BENİM TRANSFER LİSTEM:CARLOS ARROYO,SERHAT ÇETİN,SİNAN GÜLER(İKİSİ DE TAKIMLARINDA İSTEDİKLERİ SÜREYİ ALAMIYORLAR),SAMET GEYİK...

SON OLARAK BEN:

Kaybetmemizin ASIL nedeninin kısa oyuncu eksikliğinden ziyade zihinsel olarak kazanma istekliliğini gösteremememiz olduğunu düşünüyorum.

Abdi İpekçi'de bu takım fener'in fişini 3. çeyrek ortasında çeker. her şeye rağmen, peşindeyiz!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...