Makale Yaz
forevercece
Bu haberi yazdır
Üç Silahşörler
 Ara
11
 2012

Kaka, Sneijder, Diego...

Ne kadar da güzel bir üçlü değil mi? Başkan üçünden birini mutlaka getirecekmiş... Yazın defalarca tekrarlanan çilek geyiğine dönmezse bu iş, hangisi gelirse gelsin bence iyi ve yararlı transfer olacak. Ancak; daha da ileriye gidebilmek, çıtayı yükseltebilmek için yeterli mi?

Laf etmek haddimize düşmez ama, bu takımın başka bölgelerde oyuncuya ihtiyacı yok mu. Ujfa dönse bile kaç ay idman yapması gerekecek ve Şampiyonlar Ligi ayarına gelemeyecek. Semih ve Dany iyi bir ikili olmasa da belki idare eder diyorsunuzdur. Peki kart cezası veya sakatlık durumunda Cris defansa geçince ne olacak bizim halimiz, kaç gol yiyecez Şampiyonlar Ligi takımından...

Bu takımın kaliteli bir stopere ihtiyacı yoksa eğer, sol beke de ihtiyacı yok mu? Albert Riera gerçekten çok iyi oynamaya başladı evet ama bugüne kadar karşısında iyi bir sağ kanada sahip takımda pek göremedik. Riera bir hücum oyuncusu olduğu için müdahele ve kademe gücü zayıf. Örnek veriyorum Bayern, Psg veya Dortmund takımlarından biriyle karşılaştık. Robben, Lavezzi ya da Reus, Götze ikilisinden biri oynayacak karşısında. Ne kadar açık vereceğimizi tahmin bile edemiyorum. Açıkcası basit bir kademe hatası nedeniyle de Şampiyonlar Ligi'nden elenmek istemeyiz. İyi bir sol bek alıp, defansına son derece yardımı fazla olan Albert Riera'yı bu formuyla kanatta oynatmak çok daha verimli ve güvenli olacaktır. 

Felipe Melo belli ki kendine gelemeyecek, Selçuk da Melo böyle oynadıkça hücumda kendini gösteremeyecek. Kaka, Diego veya Sneijder transferi hücumdaki bu eksikliği gidermek adına gerçekten gerekli ve isabetli karar ancak, sol bek ve stoperi de düşünmek yatırımı şimdiden yapmak iyi olabilir. 

Şampiyonlar Ligi'nde bir tur daha ilerleyip çeyrek finale çıkmak demek alacağımız sol bek ya da stoper oyuncusunun bonservis ücretini ödemek anlamına geliyor. Aynı zamanda gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi grup kuraları çekilirken 2. torba takımı olmamız demek. 

Belki de çilek transferine döncek bu iş ve hiçbir transfer yapılmayacak ya da kötü adam transfer edilecek. İşimize yaramayacak, yedek bekleyecek sırf yapılmış olsun diye transfer yapmaktansa (örn; Sercan, Yiğit Gökoğlan, Ceyhun Gülselam) hiç yapmamak daha iyidir diye düşünüyorum...

Derbide başarılar CimBomum, keyiflendir yine mutlu et bizleri...

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...