Makale Yaz
hulutime
Bu haberi yazdır
Büyük Düşünün
 Kas
28
 2012

Büyük ihtimalle şampiyonlar liginde bir üst tura çıkacağız bir aksilik olmazsa ve yine bi aksilik olmazsa bu sene ilk 2 ye girip seneye şampiyonlar liginde yer alırız. ancak ne yönetimden ne fatih terimden büyük bir atılım göremedim henüz devre arası en az bir forvet ve stoper almamız hatta sol bek mevkisi için transfer yapmamız gerekiyor. forvette çok büyük bir yaratıcılık sıkıntısı çekiyoruz kaleye sırtı dönük oynayabilecek ayağında top tutabilecek takım arkadaşlarına pozisyon hazırlayabilen bir forvetimiz yok. sow un bizde olmasını istemişimdir hep fenerbahçe 10 milyonu verip sowu alıyor gerçekten kaliteli bir forvet ve bu kalite için bu parayı vermek zorundasınız biz en son ne zaman gördük kaliteli bir oyuncu almak için 10 milyonu aşkın para verdiğimizi hep ucuzun beleşin peşinden koşuyoruz. şunu unutmayalım fenerbahçenin çok güçlü bir hücum gücü var terim galatasaraylı değilde fenerbahçeli olsaydı o kadroyla fenerbahçeyle uefa yı kazanırdı her ne kadar feneri sevmesemde hakkını vermek lazım transfer konusunda bizden çok daha iyiler biz transferin son gününde nerdeyse bedava olduğu için 35lik crisi aldık onlar 10 milyon verip meirelesi aldı. hiç kimse son günde daha iyisi yapılamazdı demesin yönetim paraya kıysa daha iyisini çok rahatlıkla alırdı.

yine devre arası geliyor galatasaraylılar için transfer dönemi çok çileli geçer önce drogba denir forlan denir taraftar umutlanır büyük bir hevesle transfer beklerken burak ve umut alınır. kiajer toure chivu derken 35 lik crise kalırız shaqiri haberleri havada uçarken necati gelir olay kapanır. yani şöyle ağız tadıyla bir transfer haftası geçiremeyiz bizi bulutların üzerinde uçurup yerin dibine sokarlar. alınan oyuncuların başarısından başarısızlığından bahsetmiyorum yönetimin transferlerde aşırı pinti olmasından bahsediyorum. evet iyi transfeleride oldu özellikle ilk sene yapılan transferlerin tutması yapılamayanların üstünü örttü. ancak bu sene büyük bir arenada oynuyoruz ve aynı zamanda ligi de üst sıralarda götürmek zorundayız. 2 senedir hücumda yaratıcı oyuncu sıkıntısı çekiyoruz ve bu sorunu halledecek bir oyuncu malesef transfer edilmedi. aslında edildi terim yine transfer hatalarından birini yaptı sıradan bir topçunu peşinden aylarca koştu yani amrabatın. amrabat henüz gelmeden amrabat galatasaraya büyük bir katkı yapamayacağını fark yaratamayacağını bir keita etkisini geçin keitadan esintiler bile sunamayacağını söylüyordum nitekim öyle oldu. amrabat büyük bir topçu değil dediğimde olumsuz beğeniler aldı başını gitti taraftar malesef amrabat büyük bir yıldız gibi görmek istiyordu ancak gerçekler ortada. amrabat hücumdaki üretkenlik problemimizi ne kadar çözebildi siz karar verin. ancak transfer döneminde adı bizlede anılan afellayı schalke 04 kiralayarak büyük bir iş yaptı amrabatı almaktansa afellayı kiralamak daha mantıklı bir hareket olabilirdi yada en azından assaidi alınabilirdi amrabat için gelecek vaadeden bir topçu diyemeyiz ancak assaidi henüz 21 yaşında ve geleceği olan bir oyuncuydu malesef terimin transfer hatalarına bir yenisi daha eklendi ama en büyüğü bu değil tabiki. tranferin son günü yapılabilecek en kötü transfer ne deseniz cris derdim yönetimde onu yaptı zaten tecrübe tecrübe dye kandırıldık eyvallah dedik şampiyonlar liginde fenerden fazla maça çıktı dedik kendimizi avuttuk ancak ne tecrübesini gördük nede bir hayrını o kadar yavaş o kadar ağır o kadar gerekesiz bir oyuncu ki terimin onu hala trübüne göndermemesine şaşırıyorum. hatırlarsınız 3-1 yendiğimiz cluj maçında nerdeyse bizi yakacaktı allahtan şanslıydık. demem o ki crise tekmeyi koyup yeni bir stoper almamız şart dany ve semih ikilisi çok fazla kademe hatası yapıyor ve defans bilgileri yeterli seviyede değil. defansı toparlayacak bir isim şart. 

tabi yönetim yine bizi bi şekilde çıldırtacak  bu senaryolara alıştık ancak şampiyonlar liginin yüzü suyu hürmetine biraz daha büyük transferler yapsanız bıraksanız quaresma gibi hiç biyerde dikiş tuttaramamış fuzuli topçuların yakasınıda adam akıllı transferler yapsanız ne güzel olur dimi. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...