Makale Yaz
ronanino7
Bu haberi yazdır
Sadece Galatasaray!
 Kas
06
 2012

Sayın Webaslan Editörleri ;

“Taraftar Köşesi” bence çok ince düşünülmüş başarılı bir uygulama. Size, tüm renktaşlarımıza kendini ifade etme, fikirlerini paylaşma hakkını verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Ancak şu son “drenaj” meselesini istismar ederek bazı renktaşlar spordan çok siyasi mesaj içeren yazılar yazmışlar. İfade özgürlüğü kapsamında bütün renktaşların sporla ve Galatasarayımızla ilgili yazığı edep ve terbiye çerçevesindeki her yazı yayınlanabilir hatta yayınlamalıdır. Ama siyasi yazılar hem renktaşlar arasında ayrıma hem de Webaslan’ın marka değerinin düşmesine sebep olacağından sevgili editörlerimizin bu konuda daha hassas olmalarını arzu ediyorum. (Ki belirtmeliyim tr google’da we yazınca ilk sırada webaslan çıkıyor bu da Webaslanın başarısının kanıtıdır)

Değerli Renktaşlar

Çarşamba günü oynanacak Cluj maçıyla ilgili de birkaç satır yazma ihtiyacı hissettim. Öncelikle sezon başından beri baktığımızda bazıları tarafından yerden yere vurulan takımımız hazırlık maçları, süper kupa maçı, ligin ilk haftaları gösterdiği performansla çoğumuzun takdirini topladı. Ordu maçıyla başlayan duraklama devrimiz, Kayseri maçıyla son buldu. Geçtiğimiz Cuma da İBByi her zaman oynadığımızdan farklı bir oyunla da olsa geçmeyi başardık. Tabi bizim yendiğimiz her takım bazıları tarafından rezil edilirken yenildiklerimiz ise vezir yapılıyordu. Örneğin Fenerin 47 maçlık serisini bozan Antalya’ya deplasmanda 4 atmıştık. (Hem de ManU maçından önce) Nedense bu kimsenin gündemine gelmedi. Aynı şekilde Akhisar Bld, Kayseri gibi takımlar biz üç attığımız için amatör kümeden gelmiş gibi gösterildi. Şu an ligde Akhisar Bld ve Kayseri 10 puana sahip, Akhisar Bld Fener’e ecel terleri döktürürken Kayseri Skibbe’yi kovdurdu geçen hafta. Neden bunlardan kimse bahsetmez? Terim düşmanları artık at gözlüklerini çıkarsınlar. Türkiye’de yetişip de, “Elit” unvanına sahip olan, Dünyanın en iyi teknik adamı Mourinho’nun, Manchester United gibi bir dünya devinin ben bildim bileli menajerliğini yapan Ferguson’un övgüyle bahsettiği kaç hoca tanıyorsunuz?

Cluj karşısında İBB maçındaki gibi oynayamayız çünkü kazanmaya onlardan daha çok ihtiyacımız var. Onlar da bunu biliyorlar. Terim yine alışık olduğumuz sistemde kuracaktır takımı. Bazılarının iddia ettiği gibi kadro istikrarı sorunumuz filan da yok. Bu takımın as kadrosu stoper ikilisi hariç bellidir. Ujfalusi olsaydı o da belli olurdu. Kalede Muslera, sağ bekte son maçlardaki kötü oyununu toparlayan Eboue, sol bekte defansif yönü zayıf olsa da ofansif yönü iyi olduğu için mecburen Riera, orta sahada Melo’nun yokluğunda iyi performans gösteren Yekta ve son haftalarda form grafiği yükselen yıldızımız Selçuk, kanatlarda yavaş yavaş form tutan Hamit ve Aqua Arena’daki Cluj maçının adamı Amrabat, ileride de Elmander’in yokluğunda ligde Fenerden fazla gol atan Burak ve Umut (toplamda 14 gol attılar, Fenerin 13 golü var) şans bulacaktır bence :

      Muslera

Eboue   Dany  Semih   Riera

Hamit   Yekta  Selçuk   Amrabat

    Burak  Umut

Takımımıza bu kader maçımızda gönülden destek veriyor, inanıyor, güveniyor ve siz aslan yürekli kardeşlerimden de aynı desteği sonuna kadar sürdürmenizi rica ediyorum

Saygılarımla, Servet SEVER






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Kasım (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...