Makale Yaz
ulltradestek
Bu haberi yazdır
Şaka gibi yönetiliyor bu şube
 Eki
21
 2012

Sezonun 5. resmi maçını da geride bıraktık ancak Basketbol yeni sezon formalarımız hala yok ortalıkta. Basketbol Şubesi'nin başına Lütfi Arıboğan - Murat Özyer ikilisi geçti dedik sevindik, güvendik ama koskoca kulübe yakışmayan şeyler yaşanmaya devam ediyor.

Bir forma yaptırmak bu kadar zor mu? Kimse gücenmesin, kimse "Vay sen nasıl öyle konuşursun o forma kutsal" edebiyatı yapmasın ama 5 maçtır üzerine Galatasaray arması yapıştırılmış kumaş parçalarıyla sahaya çıkıyoruz.

Böyle bir rezalet olabilir mi?Hiç bir şey beceremiyorsanız, hiç bir çözüm bulamıyorsanız bari geçen seneki formaları kullanın. Ve Murat Özyer ''yakında çıkacak'' diyeceği yerde hala "Forma konusunda sıkıntımız devam ediyor" diyor. Nasıl bir sıkıntıymış bu arkadaş açıklayın da biz de bilelim. İlkan Karaman skandalı da bir güzel unutturuldu, BRAVO SİZE!Hani hakkımızı alacaktık ya da en azından arayacaktık?TEKNİK AÇIDAN MAÇA BAKACAK OLURSAK:Özellikle ilk 2 periyot hücumda çok zorlandık,fakat bazı oyuncularmızın hücumda insiyatif almasıyla devreyi 40-39 önde tamamladık.

Fakat benim dikkatimi çeken bir konu da FURKAN'IN FORMU..BU SEZON O ESKİ FORMUNDAN ÇOK UZAK!Bir an önce eski formunu yakalamalı,zira BONİFACE NE KADAR ÖNEMLİ BİR UZUN OLURSA OLSUN YAŞI İTİBARİYLE BU SEZON FURKAN'DAN DAHA AZ SÜRE ALACAKTIR.BU NEDENLE FURKAN'A BU SEZON DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR!

AMA ŞUNU NET BİÇİMDE SÖYLEYEBİLİRİM Kİ TAKIMINIZDA NDONG VARSA NE RİBAUND NE DE SET HÜCUMUNDA KOLAY SAYI YEME İHTİMALİNİZ VAR,GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER!

İkinci yarı da ise savunmada vidaları sıkıp kolay sayılarda bulunca maçı kazanmayı bildik 79-67Maçın YILDIZ;DAVİD HAWKİNS:Parkede kendisiyle beraber saha içinde görünmez 3 tane daha hawkins varmış gibi oynuyor. Yani bir tane görünür olan hawkins, random gezen diğer 3 görünmezden topa en yakın olanın içinde birden ete kemiğe bürünüyor ve pas arası yapıyor, adamı yakalıyor, perdeye giriyor, asist yapıyor, hücum faul aldırıyor vs..Yani 30 küsür dakka oyunda kalıp, toplam 6-7 kişilik rotasyonla dinlenip aynı zamanda böyle bir mücadele ortaya koymanın mantıklı bir açıklamasını kimse yapamaz!Ben bir de Jamont Gordon'dan bahsetmek istiyorum,BAZI açılardan 'T'si olmayan Gordon'a çok benziyor Jamont Gordon. 1 numara da oynayabilen bir dış oyuncu. Yetenekleri ve Avrupa tecrübesi üst düzey ama doğru ortam ve doğru havayı arıyor. Üst düzey skorer değil fakat Jamon Gordon da geldiğinde aynı durumdaydı ve yeterli skoru buldu. Çok yüksek tempoları fazla sevmiyor. Ama Ergin Ataman eldeki kadroyla çok yüksek tempoda oynamayacak muhtemelen. Artık Avrupa basketbolunda tek gardlı sistemler demode oldu. Gordon gibi 1 numara özellikleri taşıyan dış oyuncular, oyun kuruculuk rolünü paylaşmak için şart.SAKATLIKTAN YENİ ÇIKTI KABUL,SAVUNMASI SEBEBİYLE TERCİH EDİLDİ O DA TAMAM AMA BİR DIŞ OYUNCUNUN ÜÇLÜK YÜZDESİ BU KADAR DÜŞÜK OLURSA O OYUNCU BU TAKIMDA AĞZIYLA KUŞ TUTSA BU TAKIMDA KALAMAZ,BEN ERGİN ATAMAN'A GÜVENİYORUM AMA,BU TRANSFERİN GEÇEN SENEKİ SONGİLA TRANSFERİNE BENZEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM,UMARIM YANILIYORUMDUR ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK POTANSİYELLİ BİR OYUNCU..BİR DE HEPİMİZİN MERAK ETTİĞİ BİR LAKOVİÇ MESELESİ VAR:KONU HAKKINDA ERGİN ATAMAN SON OLARAK:“Lakovic’in sözleşmesiyle alakalı yönetim ile menajeri bir görüşme yapıyor. Bütçe aşımında olduğumuz için indirim talebimiz oldu. Bu gerçekleşirse o zaman Lakovic’i kadroya alacağız. Şu anda takımla çalışmaya başladı.”BENCE 70-75 MAÇLIK BİR PERİYOTTA 6.YABANCI HAKKIMIZI KULLANMALIYIZ ZİRA BU SÜRE ZARFINDA SAKATLIKLARIN OLMASI ÇOK MUHTEMEL LAKOVİÇ NET BİR ŞUTÖR DİYEBİLECEĞİMİZ BİR OYUNCU..BEN ONUN JAMONT GORDON'UN YAPACAĞI KATKIYA GÖRE DAHA ÇOK POİNT GUARD MEVKİİNDE OYNAMASINDAN YANAYIM.HEPİNİZE SARI KIRMIZI AYDINLIK GÜNLER SEVGİLİ GALATASARAYLILAR...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...