Makale Yaz
ferhatz
Bu haberi yazdır
KÖSTEK OLMA, DESTEK OL.....
 Eki
15
 2012

Güzel günler sevgili renktaşlar.

Milli takım arasına birçok sakatla girdik. Hayırlısı bakalım. Fildişi Sahili ve Fas’ta elemeleri geçip Afrika Kupası’na katılmayı garantilediler. Hakan ve Riera iyileşti fakat Selçuk ve Burak’ın sakatlıkları can sıktı. Yani son birkaç gün içinde kötü haberleri almaya başladık. Umarım devamı gelmez bu haberlerin.

Milli takım hakkında birkaç şey yazacağım.

Sayın Abdullah Avcı yeniden yapılanma adı altında abuk sabuk bir şeyler yapmaya çalışıyor. Benim bildiğim milli takımda formda oyuncular oynar. Ama öyle isimler çağrılıyor ki insanın aklı almıyor.

Mert Günok adam birkaç maç oynadı. Galatasaray maçı dahil takımın yakacak goller yedi. Bekir İrtegün. Kocaman bu adamın hatalarından bıktı usandı. Hasan Ali. Topu alıp yanındaki adama pas vermekten başka meziyeti yok. Hamit Altıntop. Bitmiş tükenmiş. Ununu elemiş eleğini asmış. Tamam belki milli takımda uzun yıllardır oynuyor ama çok formsuz. Bu haliyle milli takımda oynaması gençlere yapılan saygısızlık değil mi? Emre Belözoğlu. Sen bu adamla mı gitcen Dünya kupasına. Adam gelmiş 32 yaşına, kendi takımında kadroya giremiyor. Zira yapmadığı ahlaksızlık, pislik te kalmamış. Hele Aydın Yılmaz ne alaka zaten onu hiç anlamadım. Daha bunun gibi birçok örnek sayabilirim.

Doğrusunu söylemek gerekirse her zaman gururla, onurla desteklediğim milli takımın şu günlerde ne yaptığıyla ilgilenmiyorum. Zaten sonumuz nereye gidiyor belli. Volkan ve Emre gibi iki büyük ahlaksızın, Demirören gibi futbol cahili, ekonomi düşmanı bir başkanın, daha teknik direktörlük kariyerine yeni başlamış olan Avcı’nın kaprislerinin olduğu bir milli takımı desteklemek hiç içimden gelmiyor. Bu yüzden aşığı olduğum renklerle ilgili yazıma geçmek istiyorum.

Malumunuz birkaç haftadır formsuz bir görüntü çiziyoruz ve homurdanmalar gelmeye başladı. Sanırsınız ki sahaya 11 tane robot çıkıyor. Oyuncak gibi önce takımı programlıyorsunuz sonra bırakıyorsunuz ki çıkıp oynasınlar.  Elbette ki bu takımın da formsuz olduğu zamanlar olacak. Bunlar da insan. Umut alınıyor ne işi var bunun burda? Goller atıyor. Koçum benim iyi ki almışız. Birkaç maç formsuz oluyor. Ben dedim Umut Galatasaray futbolcusu değil diye. Melo’nun transferi gecikiyor. Aysal ve Terim’e salla. Melo için tüm Galatasaray camiasını karşına al. Sonra Melo kötü olduğunda keşke onun yerine daha kalitelisini alsaydık? Cimri yönetim. Böyle bir mantık olur mu? Böyle taraftarlık olur mu?

Ha eleştiri tabi ki olacak. Benim de takımı eleştirdiğim yönler var tabi ki. Fakat bunlar düzelmeyecek sorunlar değil. Fatih Terim hocamız elbette ki herşeyin planını programını yapmıştır. Hatırlayın geçen sene birçok futbolcu transfer etmiştik. Kimilerine göre yine yetersiz transferlerdi. Niye? Çünkü Arshavinler, Ronaldinholar, Kakalar, Berbatovlar yoktu. Ama bu takım insan üstü bir gayret göstererek doğru düzgün yedek kulübesi bile olmadan şampiyon olmayı başardı.

Bir şeyi iyi bilmemiz lazım. Ünal Aysal ve yönetimi, Fatih Terim ve teknik ekibi en az bizim kadar takımın başarılı olmasını istiyor. Çok futbolcu transfer etmek başarı getirmez. Önemli olan elindeki futbolcuları ne kadar verimli kullanabildiğindir.

SABREDİN VE DESTEKLEYİN. BU TAKIM ELBET TOPARLANACAKTIR.

BU TAKIMI TEKRAR ŞAHA KALDIRACAK OLAN YİNE BİZ TARAFTARLARIZ.

 

Saygılarımla,

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...