Makale Yaz
hulutime
Bu haberi yazdır
Bizde Ne Eksik?
 Eki
07
 2012

Sezon başında hedefi o kadar büyük tuttukki Şampiyonlar Liginde finalden bahsetmeye başlayan yöneticileimiz bile oldu, sanki kadromuzun her şeyi tammış da bir çilek eksikmiş gibi çilek çilek diye tutturup hiç bir şey yapmayan Ünal Aysal a ne demeli. Son haftalarda gördükki oynadığımız futbol yetersiz bir türlü sonuca gidemiyoruz maçı koparamıyoruz çok basit goller yiyoruz. Ancak bu problemleri sonlandıracak hamleleri sezon başı transferlerini daha mantıklı yaparak halledebilirdik en azından geçen sezon  play-off maçlarında çektiğimiz sıkıntıdan ders alabilirdik almadık ancak. Bütün sorunlara değinelim sırayla.

Defans a baktığımızda Ujfalusi yaşına rağen hala dinamik olması ve defansı toparlama görevini çok başarılı bir şekilde yapmasıydı çokta hızlı değildi ancak aşırı yavaşta değildi ve tecrübesiyle bu problemide ortadan kaldırıyordu. Sakatlandığında bir yönden sevindim ama şimdi defansı uzun yıllar götürecek bir defans alırlar diye Kiajer olabilirdi Chivu ve Toure en azından 3 sene oynardı ve çok büyük katkı sağlayacaklarından şüphem yoktu. Ancak Cris ismini duyunca şoka uğradım millet tutturdu bi tecrübe tecrübe sokayım tecrübesine dedim bende adamın pili bitmiş ekseni etrafında dönene kadar gol oluyor santra yapılıyor abartısız. Bu adamı alanlar ne düşündüde aldı Allah aşkına bu nasıl bir hatadır. Neyse bu konuyu geçelim kabak gibi gözüken sol bek sorunu zaten bi tek taraftar için sorun imparator dediğimiz Terim2in bu boşluğu doldurmak için Riera dan başka bir hamlesi olmadı ne yapabilirdi transfer yapın usta diyeiblirdi yönetime mikrofon başına geçip çilek çilek demeyi biliyorsunuzda şu açığımı göremiyorsunuz diyebilirdi. Defanstaki problemin özünde bunlar var işte. 

Hücuma baktığımızda çok şiddetli derecede yaratıcı oyuncu eksikliği hissediyoruz bi amrabat çalım atan top süren bireysel bişeyler yapmaya çalışan bir futbolcu ama oda bir türlü beklediğimiz keita etkisini gösteremedi keitanın yerini tutacak bir kanat oyuncusu gelseydi ah keşke. Sonra ki bir sorun ise ofansif orta saha oyuncusu yok top tekniği yüksek kaleye sırtı dönük oynayacak topçu yok. Yetenekli dediğimiz Emrede top sürme yeteneği yok kendi etrafında dönemeyi becebiliyor işte. Ne yaptığını anlamak güç. Bakalım ne olacak bu eksikler le halimiz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...