Makale Yaz
uamacel
Bu haberi yazdır
Ah Melo Ah. . .
 Eki
06
 2012

Ah Melo. Transfer döneminde bizi bu kadar uğraştırmayıp anlaşsaydın da sezon öncesi kampa katılıp şimdi hazır durumda olsaydın ya... Melo,geçen seneki şampiyonlukta payı büyük olan bir oyuncu.Ama dediğim sebepten dolayı şuan hazır değil ve onun hazır olmaması Selçuk'u da olumsuz etkiliyor.Bugünkü maçta da gördük ki Melo'nun daha çok çalışması gerek.

Melo böyle bir durumdayken Fatih Terim başka alternatifleri de kullanabilir.Ceyhun'un yeterli olabileceğini sanmıyorum.Engin'in maç eksiği problemi 2. yarıya ancak düzelir diye düşünüyorum.Hamit'in ortaya çekilip,sağ açıkta Amrabat'a görev verilmesi düşünülebilir ama bence Hamit sağ açıkta daha etkin.Bu nedenle geriye iki seçenek kalıyor.Ya Emre ortaya çekilip Amrabat sol açıkta kullanılacak ya da Yekta'ya şans verilecek..Tabi böyle bir durumda Melo'nun toparlanması daha da zaman alacaktır.Çünkü antrenman eksikliğini tamamlasa bile maç eksiği olacaktır.O yüzden Melo'ya biraz daha sabretmemiz gerekebilir.

Amrabat demişken... Ben Amrabat'a verilen 8 küsür milyon euro paranın çok fazla olduğunu düşünüyorum.Yönetim madem bu parayı verebiliyordu, keşke bi ara gündeme gelen Podolski veya Shaqiri'ye verselerdi.Amrabat'ın bu paranın karşılığını verecek kadar etkin olacağını sanmıyorum.Üstelik bir de , her fırsatta basına açıklama yapıp kulübümüze taş atan Kayserispor'a fazladan para kazandırmış olduk.Umarım Amrabat beni yanıltır.

Forvet hattı yine büyük bir sorun.Umut sakatlıktan olsa gerek,sezon başındaki performansından uzak.Burak çırpınıyor,bir şeyler yapmaya çalışıyor ama yapamıyor.Gol attıysa da ben kötü oynadığını düşünüyorum.Ayrıca iki pozisyonda hakem için söyledikleri de ona yakışmadı.Bir Galatasaray oyuncusu bu şekilde davranmamalı.Elmander sakat olduğunda yedekten oyuna girecek bir forvetimiz kalmıyor.(Sercan'ı düşünebilirsiniz ama ben nedense Sercan'ın büyük takımda oynayabilecek bir forvet olmadığı düşüncesindeyim).Devre arasında bu sorun çözülecektir.

Braga maçında kazandığımız bir frikiği Burak'ın kullanması hepimizi şaşırtmıştı.Selçuk da hatasını anlamış olacak ki bugünkü frikiği kendi kullandı.18 civarındaki bütün serbest vuruşları Selçuk kullanmalıdır.Biraz daha uzak mesafe olduğunda Hamit veya Burak kullanabilir ama onun haricinde Selçuk tartışmasız bu takımın frikikçisidir.Bugün kullandığı serbest vuruş da bu durumun kanıtlarından sadece bir tanesi.

Son dakikada yediğimiz golle liderliğimizi sağlamlaştırma fırsatını teptik.Bir de bu haftasonu derbi olduğunu düşünürsek, puan kaybımız çok daha üzücü bir hale geliyor.Takımın gol problemine Fatih Terim'in en kısa zamanda çözüm bulacağına inanıyorum.Özellikle Cluj maçına kadar eksiklikler giderilmeli.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Nisan (1)
 
Ocak (1)
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...