Makale Yaz
ferhatz
Bu haberi yazdır
Kasmayın kendinizi
 Eyl
11
 2012

Güzel günleriniz olsun sevgili Galatasaraylılar. Hafta sonu şampiyonlar ligi provamız olan Antalyaspor maçı var. Her ne kadar CL maçı ile alakalı olmasa da bence bu maç çok önemli. Zira özgüvenimiz yüksek bir şekilde çıkacağız Manchester United karşısına. 

Milli takımda şu günlerde yine geçmiş senelerde olduğu gibi Galatasaraylı futbolcular gündemde. Gerçekten bir Galatasaray taraftarı olarak beni çok sevindiriyor. Ülkemizde meyve veren ağacı taşlamaya amaç edinmiş bir medya var.  E Galatasaray'da yeni kurulmuş bir kadroya rağmen bütün kupaları bir bir toplamaya başladı. Benim medyam yine işbaşına geçti. Tabi sadece medya değil, şikeyi meşru gören bir federasyon ve onun getirdiği şıracı bir teknik adam.

Selçuk'un milli takımda oynamamasını inanın hiç yadırgamıyorum.  Bunu dün Fenerbahçeli bir arkadaşımla paylaştım. O da bana milli takımda bile takımını kayırmaya çalışıyorsun dedi. Sonra da ona dedim ki bence Hamit Altıntop'un yerine de Gökhan Gönül oynamalıydı. Bunu söyleyince sustu. Bir şey diyemedi.

3 Temmuz 2011'den sonrasını bir hatırlayın renktaşlar. Fenevli Aydınlar daha sonra başkanı olduğu kulüpte yemediği halt bırakmayan bir adam Türk sporunun en tepesi olan Federasyon Başkanlığı'na seçildi. Şimdi siz böyle bir federasyonun milli takımından ne bekliyorsunuz, takıntılarıyla gelmiş bir teknik direktöründen ne bekliyorsunuz, Emre ve Volkan gibi iki ahlak yoksunu futbolcunun bulunduğu takımdan ne bekliyorsunuz?

Benim kanım Türk kanı. Bayrağımda Ay-yıldız. Her zaman başım dik yürürüm, gurur duyarım Türklüğümle. Ama ben bu insanların bulunduğu milli takımı desteklemem arkadaş. Selçuk İnan'ın milli takımda oynamasını da istemem. Zira çok önemli bir CL maçımız var. Yorulmasın kendisi. O Türk milli takımına değil bize lazım. Çok isterim ülkeler arası oynayıp ay yıldızlı formayla göğsümüzü kabartmasını ama dediğim gibi bu milli takımda değil.

Zaten her gelen teknik adam kafasında belli takıntılarla geliyor. Çok merak ediyorum Selçuk'un uymadığı bir sistem acaba hangi sistem. Bol pasa dayalı oyun mu?  defansa kapanıp kontratak mı?  araya atılacak toplarla gol bulma mı? veya duran toplardan kazanılacak goller mi?

Ben bunların içinde Selçuk'un uymadığı bir sistem göremiyorum.

O yüzden diyorum ki sizlere KASMAYIN KENDİNİZİ…..

Biz bu ülkede neler görmedik ki….

Selçuk'u niye oynatmıyormuş. Size ne ki bundan.

SONUÇTA BİZİM DEĞİL ONLARIN MİLLİ TAKIMI....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...