Makale Yaz
brooklyn
Bu haberi yazdır
Alnımızda Enayi Mi Yazıyor ?
 Eyl
10
 2012

Sevgili arkadaşlar,

Ne oluyor canım ülkemin, mübarek topraklarında...Bir adam çıkıyor.Federasyon Başkanı oluyor, bu adam öncesinde başkanlık yaptığı kulübü batağa sürüklemiş,hiçbir sportif başarı elde edememiş.Ne zaman arkadandayız Hocam dese, o teknik direktörü 1 ay içinde göndermiş. Şimdide çıkmış "problem yok Abdullah Hocam arkandayız" diyor!!

Birde Rıdvan Dilmen gerçeği var. Adam bildiğin, taraflı yorum yapıyor. Şike sürecinde, şikenin bir numaralı yan yattı çamura battıcısı...Şimdi çıkmış, "Basında cıkan haberler benim yorumculuğumu bitirmek için yapılıyor" diyor. Azizle çok yatıp kalkmaktan paranoya oluşmuş...Kim napsın senin yorumculuğunu, zaten ülkenin yarısı yandaş medya bir sen mi kaldın temizlenecek...!! Sayın Şahenk (Ntv spor sahibi) Fenerbahçelidir. O yüzden o kanalda bir tek o takım ağır eleştiriler almaz! Daha yüzeysel....Rıdvan hoca diyor ki...Ben burayı bıraksam herkes peşime düşer diyor. Ligtv 16 milyon teklif etmiş. RIDVAN sana ancak Fenerbahcenin yandaş oldugu yerlerde o paralar verilir. Zaten sende bu yüzden, yorumlarını taraflı yapmıyor musun ? Danışıklı dövüş. Sanki Lig Tv tarafsız bir kurum.Koymuşlar başına Şansal Büyüka gibi, bir numaralı Fener taraftarını, her olumsuz Fener Hareketi GS den örnekle açıklanıyor.

Stadyum Progamı sunucusu - Fenerbahçe //

Bizim (Onların) Stadyum programı sunucusu - Fenerbahçe //

Futbolizm sunucusu - Fenerbahçe //

Maraton sunucusu - Fenerbahçe //

%100 Futbol - Fenerbahçe - Beşiktaş //

Bu tarz programlara alınan Gs li yorumcular, ya cok kolay sindirecekleri, yada Osman Tanburacı abimiz - Gökmen Özdanak abimiz gibi Gs ile ilgili tek kalem düzgün kelamı olmayan yorumculardır. Levent Tüzemen-Osman Şenher neden cok tutunamaz bu programlarda çünkü adam! yorum yapıyor. Kötüleme yapmıyor. Bu yapımcılara sadece Galatasarayı kötüleyeceksin, hep bir açık bulacaksın, yok yönetim birbirine girmiş, yok futbolcular kızlarlaymış, o ona onu demişte, bu bunu kaldıramamış. Arkadaş nerede futbol ? kimbahsediyor!!

Kaya Çilingiroğlunun futbol yorumcusu oldugu bir ülkedeyiz arkadaşlar fazlada irdelememek gerekiyor. Burak kendini yere atmışta. Ahmed Hassan ile Yasin e faul yapılmış. :) Galatasaray ın basına gelse boyle bir olay, ta 1947 den görüntü getirirler bak sizde bu sene yapmışınız diye... Bir allahın kuluda ağzının payını vermez, bu adamların çünkü GALATASARAYLILIK duruşu var. Ama bu Galatasaraylılık duruşunun, takımımızı da çatır çatır savunması lazım.Herşeyide Ali Dürüstten bekelememek lazım.

Saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...