Makale Yaz
hulutime
Bu haberi yazdır
Yaş otuz beş
 Eyl
04
 2012

Toure, Kiajer, Alex, Carvalho diye uzanan bir liste hayaller büyük neredeyse Ujfalusi sakatlandı diye sevinecektik. Fenerbahçe de Meireles gibi bi topçuyu almışken bizde üst düzey kaliteli bir defans alırızda kendi transfer gücümüzüde gösteririz dedim. Cris'i ilk duyduğumda son ana kadar yalanlanmasını bekledim ama malesef yalanlanmadı ve gerçek oldu keşke bunun yerine eskişehirden diego yu alsaydık. Peki neden bu kadar kötümserim kötümser olmakta haklıyım şuan Cris'in tek elle tutulur tarafı tecrübesi o videolarda izlediğiniz hızlı güçlü cris 3-4 yıl önceki cris ti bize kalan crisse ununu elemiş eleğini asmış katara gidip parasını alıp yatması gereken cris. 35 ine gelmiş bir oyuncu fizik olarak çöker bu elinde değildir ki zaten kariyerinde yapması gerekenleri yapmış oynadığı takımdada artık as düşünülmüyorsa son isteği iyi para kazanacağım bir takıma gideyimde sonra emekli olurumdur.

Bizim saf taraftarlarımız Terim istiyorsa vardır bir bildiği şu şartlar altında ramosu mu alsaydık gibi ssaçma yorumlarda bulunuyor. Hey gidi zamanında hatırlarım yine bi şapiyonar ligi arefesi sergio almeguer faciası vardı onuda terim istemişti ama yüzyılın faciasıydı malesef yani terim peygamber değil her istediği doğru olacak diye bişey yok.

Şu an defans ikilimizn dany ve semih ten oluşacağı ve bunun bozulmayacağı kanısındayım cris ancak alternatif olabilir ha dersenizki ben avrupada crisi oynatırım dany i oynatmam bende derimki hız ve güç>tecrübe. Artık puyol bile yaşının verdiği yorgunlukla sakatlıklarla boğuşuyor ve büyük bir fiziksel düşüş yaşadı eki puyol dan yeller esiyor şuan cris te öyledir. eski crisi kimse beklemesin görecekleri sadece dany ve semihin yanında ara sıra forma giyebilecek onlardada bu transferin ne kadar hatalı olduğunu gösterektir. Hali hazırda defansımızn ne kadar kötü olduğunu varsayarsak bu gruptan çıksak bile ilk turda %95 eleniriz. Bu kadroyla büyük hayaller kurmayada gerek yok zaten.

Birde ujfalusi geldiğinde yaşlıydı diyenlerde var tabi ujfalusi geldiğinde 33 yaşındaydı ve 33 le 35 arasındaki fark futbolda çok fazla kaldıki ujfalusinin bile yaşından dolayı eski ujfalusiye nazaran ne kadar geride olduğunu görebiliyorduk üstelik artık ağırlaşmaya başlamıştı ve hızlı forvetler karşısında sıkıntı yaşıyordu. 35 ine gelse zaten emekliliğe ayrılacaktı biz gittik 35 yaşında adamı aldık ve hata yaptık arkadaşlar kimse bana savunmasın aha bu yazımda burda duruyor yönetimin ve terimin yanlışları bu sezonu fiyaskoya çevirecek beni şuan eleştireceksiniz ama ben 1 ay sonra yine yazacağım ve bu lanet yönetim de küfür yiyor olacak.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...