Makale Yaz
elmariachi89
Bu haberi yazdır
Adam Ol Güntekin!
 Ağu
27
 2012

Dünden beridir bir penaltı furyasıdır aldı başını gidiyor. Yazılı ve görsel basın infialde,sosyal paylaşım siteleri yıkılıyor.

Aslında beni tanıyanlar böyle şeylerden ziyade sahada ki futbolu konuştuğumu bilir.Ancak öyle bir hal aldı ki artık cinnet geçirme derecesine geldim.

Meğerse Bjk'nin kazanması ne de önemliymiş! Bir penaltı kazandık,doğru veya yanlış tartışılır ama hayatımda bu kadar memleket meselesi haline gelen bir olaya ilk kez şahit oldum.Öyle ki Bjk'li taraftarlardan daha çok Bjk'nin galibiyetini isteyen takım taraftarları varmış.Madem öyle, kendileri Bjk ile oynayacakları zaman "FEDA" adı altında 3 puanı Bjk'ye versinlerde memleket de bu zulümden kurtulsun!

Bu maçta teknik olarak konuşulacak da birçok şey var belki.Yine de herşey bir yana ben bu yazıyı Bjk'li olduğu söylenen bir medya maymununa atfetmek istiyorum.Veya Bjk'li geçinen birine!

Maç bitmiş ve TV kanallarını gezerken asalak Rıdvan'ın programına denk geldim. Yanında ki goygoycu Güntekin'in programı bir açışı var ki evlere şenlik: "Burak Yılmaz'ın kendini atmasıyla kazanılan penaltı vuruşuyla GS 3-3'lük beraberliği yakaladı.Bu penaltı mutlaka günlerce haftalarca konuşulacaktır"

Bu nasıl bir ahlaksızlıktır? Bu nasıl utanmazlıktır? Hadi yanında ki Rıdvan holiganın,sahtekarın önde gideni onu biliyoruz ama sana noluyor Güntekin? Ne zamandan beri birilerinin köpeği oldun? Daha bir gün evvel Fener elle kolla gol attığında programı böyle mi açtın? Süper Kupa maçında biz elle kolla gol yerken Cristian'a böyle mi tepki gösterdin? Geçen hafta Elazığ'a atılan ahlaksız(!) golden satır aralarında bile olsa bahsettin mi? Nesin sen Güntekin,kimsin? O programın moderatörü müsün yoksa yorumcusu mu? Veya eyyamcı spor yazarı falan mısın? Eğer moderatörsen, neden bu kimliğini sadece Fb ve Bjk maçlarında kullanıyorsun? Veya yorumcuysan Fb ve Bjk maçlarında ki rezilliklere neden tepki vermiyorsun? Geçen sene Bjk'nin Antalya ve Bursa maçlarında top çizgiyi geçtiği halde hakemler gol vermediği zaman tek kelime ettin mi? Ya da yine geçen sezon Antep maçında 5 dakika uzatma oynanması gerekirken 90+7 de Bjk gol attığında 1 gram tepki verdin mi? Bide gitmiş yazı yazmış. Neymiş efendim "Bjk'nin rakibi GS ve Fb değil Türk hakemleridir" demiş. Tamam sen Bjk'lisin kabul..Ama madem öle neden sadece GS'ye karşı bu triplerin? Çok mu fazla kuyruk acın var? Programın adını yüzde 100 futbol yapmışsın,senelerdir Rıdvan kankan ile beraber sunmaktasın.Ama özellikle son 2 senedir GS adı geçtiği anda futbolun f'sinden bahsetmeyip, devamlı bir hakem hatası arama ve GS'nin olumsuz yönlerinden bahsetmek için fırsat kollamaktasın.

O yanında ki düzenbaz şahsiyetin ne mal olduğunu zaten biliyoruz, o yüzden ona herhangi bir eleştiri getirmek bile istemiyorum. Veya içinde bulunduğun o kurumun tamamen fenerli militanlardan oluştuğunun da farkındayız.O çok sevimli görünen Fuat Akdağ ve marjinal yorum yapmak için yırtınan Mehmet Demirkol da dahil dört bir yanını Fb sempatizanı sarmış o lağım çukurunda ya sende onlar gibi Fenerli ol ya da Bjk'liysen de Bjk'li gibi davran.Tepkini herkese eşit koy. Kısaca; Adam ol Güntekin! ADAM!!!

Sevgili adminlerden ricam,bu yazının noktasına virgülüne dokunmadan yayınlamalarıdır.Tüm mesuliyet bana aittir.

Tüm Renktaşlara Sevgilerimle...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...