Makale Yaz
aslancimbomlu38
Bu haberi yazdır
Avrupa'ya dönüş senesi
 Ağu
14
 2012

Öncelikle pazar günü aslanlar gibi mücadele edip, harika bir oyunla kupayı GALATASARAY'a kazandıran oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Yapılan transferler ve alınan süper kupa ile taraftarlarımız müthiş bir hava yakaladı haklı olarak. Tüm bu etkenler beklentilerin ve hedeflerin büyümesine neden oldu. Bu konuda taraftarımız haksız değil; ancak ayaklarımız yere sağlam basmalı. Tabiri caizse gaza gelmemeliyiz. Önceliğimiz 1-2 sene büyük başarılar yakalamak değil, basamakları birer birer çıkarak kalıcı başarılar yakalamak olmalı.

Geçtiğimiz sezon (belki bazılarınıza abartılı gelecek) bence efsanevi bir sezondu. Bir önceki sezon 8.olmuş, özgüvenini yitirmiş bir takım, yeni bir yönetim, yeni bir teknik adam ve en önemlisi nerdeyse yarısı yenilenmiş bir kadro. Bu noktada bazı kesimler bizim rakiplerin zayıflığı sayesinde bu başarıyı yakaladığımızı söylese de, geçen sezon olanlar; hem federasyona hem rakiplere karşı verilen mücadele gerçekten takdire şayandı.

GALATASARAY'ımızın bu çıkışında diğer başarı faktörlerine haksızlık etmeden başrolün Fatih Terim olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü ancak böyle büyük bir insan böyle bir ortamda bu başarıyı yakalayabilirdi. Abarttığımı düşünebilirisiniz saygı duyuyorum ama Fatih Terim en zor dönemde bu takımı ayağa kaldırmıştır. ALLAH korusun bu sene en ufak bir başarısız durumda Fatih Terim'e tepkiler gelmesinden korkuyorum. Takımın başarılı olacağına sonsuz inancımı belirterek uyarıyorum; HER NE OLURSA OLSUN Fatih Terim bu takımın başında kalmalıdır; ta ki emekli olma kararı alana kadar. Çünkü büyük başarılar büyük insanlarla ve istikrarlı bir oluşumla kazanılır ve bu noktada GALATASARAY taraftarı Fatih Terim'e iyi günde olduğu gibi kötü günde de destek olursa bu başarılar çok uzak görünmüyor.

Geçen sezon Türkiye Ligi'ne geri döndük. Bu sene de Avrupa'ya (gerçek yerimize) geri dönüyoruz. Pek çok kesimden insanlar şampiyonlar liginde çeyrek final, yarı final hatta final hedefinden bahsediyor. Elbette gönlümüzden bunlar geçiyor bunu inkar edemeyiz. Ama ayaklarımız yere sağlam basmalı, basamakları birer birer çıkmalıyız. Kimse yanlış anlamasın beni, bende en az sizler kadar GALATASARAY'ımızın yarı final, final oynamasını istiyorum ancak hedeflerin bu denli büyük olmasının takım üzerinde baskı oluşturmasından korkuyorum. O yüzden sakin olmalıyız, sabırlı olmalıyız.

Bu ekip( Fatih Terim, Ümit Davala, Hasan Şaş, Taffarel) bize daha önce çok büyük başarılar yaşattı; inanın yine yaşatacak. Yeter ki onlara hem iyi günde hem kötü günde sahip çıkalım. Başlıkta da söylediğim gibi bu sene Avrupa'ya dönüş senesi. Daha katedecek çok yolumuz var ve o yolun sonunda çok parlak bir ışık duruyor bence. Büyük GALATASARAY taraftarı hocasına ve takımına güvensin ve başarıların tadını çıkarsın.

Saygılarımla

Buğra ERDEM





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...