Makale Yaz
aslancimbomlu38
Bu haberi yazdır
Basamakları birer birer çıkalım
 Ağu
14
 2012

Öncelikle pazar günü aslanlar gibi mücadele edip süper kupayı bize kazandıran futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ederim. Maçla ilgili bir kaç şeye değinip diğer konulara geçmek istiyorum. Maç esnasında meşale atıp; fenerin nefes almasını sağlayan, GALATASARAYlı oyuncuların motivasyonunu düşüren ve en önemlisi Galatasaray'ın muhtemel ceza almasına sebep olacak kişilerin GALATASARAYımıza ihanet ettiğini düşünüyor ve kınıyorum. Engin Baytar konusunda gelince büyük bir hata yapmıştır ve takımı 10 kişi bırakmıştır. Takımın kupayı kazanması bu hatayı düzeltmez. Engin'i omuzlara alan taraftarları da mantıklı davranmaya davet ediyorum. Bu demek değil ki Engin'i kaybedelim ancak en azından bu hareketini eleştirelim ki başka takım taraftarlarından farkımız olsun.

Genel olarak birkaç konuya değinmek istiyorum: Süper Kupa'nın da kazanılmasıyla ve yapılan transferlerle taraftarımız medyanın da gazıyla ligi Avrupa'yı süpürürüz havasına girdi. Şunu belirtmeliyim ki iyi bir kadromuz var ama henüz rüya takım değiliz. Ayağımızı yerden kesip rehavete kapılmamızı isteyenler var. Ayağımız yere sağlam basmalı ve basamakları birer birer tırmanmalıyız. 1-2 sene içinde gelen büyük başarıların büyük çöküşlerle sonuçlandığı tecrübeyle sabittir. Geçen sezon Türkiye Ligi'ne geri döndük, bu sene de Avrupa'ya dönüyoruz. Bu sene GALATASARAY'ı Avrupa'ya hatırlatma senesidir. Elbette hedeflerimiz, beklentilerimiz var ama gerçekçi olmalıyız. Yeni kurulan ve 2 yıl içinde nerdeyse tamamen yenilenen bir kadromuz var. Bu yüzden basamakları birer birer ve sağlam çıkmak çok önemli. Eğer büyük GALATASARAY'ın büyük taraftarı sabreder ve takımının ve hocasının( bu konuya ayrıca değincem) arkasında sağlam durursa büyük başarılar çok uzakta değil.

Biraz önce de söylediğimi yineliyorum. Yeni bir takımız. Yeni sayılacak bir yönetimimiz ve hocamız var. Sabırlı olmalıyız. Bu sezon beklediğimiz kadar iyi geçmese bile (ki başarılı olacağımıza inanıyorum) biz Fatih Terim'in arkasında sağlam durmalıyız. Bazı haberlerde yönetim içinde Fatih Hoca'nın kuyusunu kazmaya çalışanlar olduğu söyleniyor. En ufak bir başarısızlık durumunda hocamızı sırtından bıçaklamayı planlayanlar olduğu söyleniyor.İnşallah bunlar yalandır. Şayet doğruysa bu GALATASARAY'a yapılan büyük bir ihanet söz konusudur. Fatih Terim emekli olma kararı alana kadar GALATASARAY'ın başında olmalıdır. Büyük başarılar büyük insanlarla ( Fatih TERİM) ve istikrarlı bir oluşumla kazanılır. Bunun için de sağlam bir taraftar duruşu gerekmektedir. Bu duruşu GALATASARAY'ın büyük taraftarının göstereceğine inanıyorum.

Fatih terim+istikrar+sabır+sağlam taraftar duruşu= Avrupa'da büyük başarılar.

Herşey bizim elimizde kardeşlerim. Sağlam duralım şampiyon olsak da olmasak da Fatih hocaya ve futbolculara sahip çıkalım. Sonunda ne kadar güzel günler göreceğimizi biliyoruz. Bu ekip bize bunu daha önce yaşattı, yine yaşatacaktır.

Tekrardan pazar günkü zafer için aslanlarımızı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...