Makale Yaz
brooklyn
Bu haberi yazdır
Taraftar Köşesi 3
 Tem
25
 2012

Sevgili arkadaşlar,

 Bir sezonun sonu - Bir sezonun başı dedik ve bugünlere geldik. Verilen sözleri geçte olsa tutan yönetimimiz belirli çabalar ve ciddi maliyetler karşılığında ŞAMPİYONLAR LİGİ ne katılım parasınıda almanın verdiği coşkuyla haydan gelen huya gider mantığınıda benimseyerek Har vurup, Harman savurdular. Futbolcuların alacaklarıda ödenince, elde harman savrulup, huya gidecek bir parada kalmadı.Bunu anlayan Melo da çark etti. Hani benim payım diye.... Bizde bir yandan Melo da mutlu son beklerken bir yandan da yenisine  bereket diyerek Çileği beklemeye koyulduk. Şimdi yeni formalarımız çıktı. Onlarda satılsın250 Bin - 300 Bin Çilekte o zaman kısmetse...

Örnekle Har vurma :

Amrabat yaklaşık maliyeti Amrabatın alacakları hariç 9 Milyon €, seneye elden çıkartıyorum dediğinde bu parayı kim verir. Pino gibi 100.000€ ya gönderebilirsen aşk olsun. Peki benzer maliyette kimi beğenmedik. Sakız gibi uzattıkta, Amrabat gibi bizi beklemedi. Beklemeye ihityacı yoktu tabii. SHAQİRİ, seneye elden çıkarıyorum desen kim almaz ? Çok basit bir örnek!

Hayırlara vesile olsun...

İşlerin güzel gittiği bu dönemde, yönetimimiz transfer hamlerlerinde hatalı davransada İmparatorun listesindeki önemli oyuncuları almış oldu. Bizim içinde taraftar olarak önemli olanda kısmen bu değil mi ? Hoca mutlu olursa, takıma yansır. Takım mutlu olursa, oyuna yansır. Oyun mutlu olursa, sonuca yansır. Sıra bize geldi hadi mutlu olalım :).

Nedense kulübümüzde transferleri sakız gibi uzatmak ve basına malzeme vermek gibi bir süreç oluşumu başladı. Bu da Melo yu bile Fenerbahçe ile andırır, Galatasaray taraftarını ramazan davulu gibi gerdirir bir durum haline geldi. Bizim gerilmemizin yanı sıra, futbolcunun kulübümüze maliyetinide arttırmasıda başka bir boyutu olmuştur.

Bir yandan yönetimimizi eleştirirken hakkınıda vermek lazım. Her ne kadar paralar har vurup harman savrulsada, zaten kasaya girmemiş para oldugu için, kasamız mevcut gücünde kaldı. Bununla birlikte Ünal Aysal iş zekasının, Futboldaki yanlışların aksine finansal açıdan bizi yükselişe sokacağına inanıyorum.

İnanmadığım şey, basında çıkan haberler karşısında kulübümüze usule uygun temsil edemiyor oluşu, Sadri Şener e- Fenerbahçe yöneticilerine - Süleyman Hurma ya  gerekli cevabı veremiyor oluşudur. Kim olursa olsun, basını karşısına alıp, basını geçtim arkadaş muhabettinde de Galatasaray a sallıyor oluşu ve buna Galatasaray Kulübü başkanın çıkıp tek kelam etmemesi oldukça üzücüdür. (Taraftar Gözüyle)

Yinede başkanımızın bir bildiği vardır diyelim.

Transferde hareketli günlerin yakın olacağına inancımız sonsuzdur. Lakin Türk evlatların üzerinde durulması önem taşımaktadır. Pino resmen gitti, elimizde 9 yabancı var. Maliyetlerini yazmıyorum korkmayalım diye. Ancak yerlilerin 2 katı ki Hamit i de yerliler takımına koyuyorum. Bu bağlamda en azından Gökhan e Sercan için hareketli günler yaşanması en büyük temennidir ki Gökhan satılık olmasına rağmen bir çaba varmış gibi görünmemektedir. Buda beni Gökhan dan Fatih Hocanında vazgeçtiği düşüncesine sokuyor.

Güzel günler önümüzde çünkü çekilen her sıkıntının sonu, berekttir. Bunun ilk adımı şüphesiz alıncak Süper Kupa olacaktır diye düşünüyorum. Tabi öncesinde "Vaslui" için küçük bir destek içimizden geçmeyecek değil...

Saygılarımla

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...