Makale Yaz
omerpasa
Bu haberi yazdır
Arkanı dön ve çık!
 Ağu
15
 2011

Koskoca Galatasaray kulübü…

106 yıllık köklü bir geçmişe sahip. Kim bilir kaç futbolcu geldi geçti. Kimi unutuldu kimisi de hafızalara kazındı. Büyük Galatasaray taraftarı bazılarını bağrına bastı bazılarını benimsemedi…

Çoşkun Özarı ,Metin Oktay, Tanju Çolak, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Tugay Kerimoğlu….

Simoviç, Prekazi, Taffarel , Popescu , Hagi , Jardel…

Bu isimler bir zamanlar saygın Galatasaray formasını hakkını vererek terletmişler, unutulmaz başarılar yaşamışlar ve bizim gönlümüzü fethetmişler.

Şu an bu değerli insanların hiçbiri Galatasaray’da değil, zaten futbol da oynamıyorlar. Ama Galatasaray büyüklüğünden tabii ki hiçbir şey kaybetmedi. Yine şampiyonluklar yaşadı yine kupalar kaldırdı. Futbolcular gelir geçer Galatasaray kulübü baki kalır…

Bugün Arda da çok sevdiğimiz kulübümüzden ayrıldı. Sevgili Galatasaraylılar, sakın ha üzülmeyin! Arda çok değerli bir futbolcumuzdu. Aynı zamanda iyi bir Galatasaray taraftarı…Bize olan katkısını yadsıyamayız fakat bir hırsla,gizli bir öfkeyle aldığı bu karardan sonra gitmek isteyen için fazla üzülmeye değmeyeceğini Galatasaraylı kardeşlerime naçizane tavsiyem olarak sunarım. Biri gelir biri gider. Gidene dur demek olmaz!

Daha önce verilmiş sözleri hatırlayın, hani Avrupa’dan kupa getirilmeden hiçbir futbolcu kulüpten gitmeyecekti? Bırakın Avrupa’dan kupa getirmeyi bu söz söylendikten sonra Türkiye liginde şampiyon bile olunamadı.Servet Marsilya’ya uçuyordu olmadı, Sabri söylentilerle birçok defa gitti geldi, Mehmet Topal gitti, Arda da gidiyor.Nerde verilen sözler beyler?

Arda Turan sakatlıklarla boğuştuğu, doğru dürüst oynamadığı kötü sezonun ardından sözüm ona kendisine yeteri kadar değer verilmediği, çok eleştirildiği,sakatlığında yanında olunmadığı vs. sebeplerle Galatasaray’dan daha büyük olmayan bir takımdan gelen piyango teklifle kulübümüzden ayrılıyor.Varsın gitsin kimse üzülmesin!

Arda en verimli dönemini bir başka kulüpte geçirecek. Keşke birkaç sene daha bekleseydi herkesin gönlünü ederdi ve biz kendisine hak vererek onu yolcu ederdik. Ama olmadı, kendisinin de aslında çok inanmadığı  o sitemkar sözleri öne sürerek aceleyle koptu hayatımızdan. O yüzdendir ki şair ne demiş bakın:

“ Erişir menzil-i maksuduna aheste giden,

   Reftar olanın payine damen dolaşır…”





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...