Makale Yaz
okytay
Bu haberi yazdır
Arenaya Cehennem Projesi
 May
24
 2012

Türk Telekom Arena kesinlikle Galatasaray'ın en büyük değeri. Ali Sami Yen babaocağımız elbette, çok büyük zaferler yaşandı. Anısı büyük ama devrini tamamlamış bir stattı.

Şimdi 2 yıla yakın süredir Arenada boy gösteriyoruz. Bu sene tribün şovları büyük ilgi gördü. Büyük işler yapıldı. Yapana da yaptırana da helal olsun.

Bu sene açıkçası benim yönetimden bir beklentim maç günlerini bayram yerine çevirecek etkinlikler. O kadar yol tepip gidiyoruz o stada, açıkçası dışardan bakınca buz gibi bir beton yığını karşılıyor bizi.

Şampiyonlar ligi dahil bu statta minumum bir sezonda 23 maç oynayacağımızı düşünelim. Şampiyonlar liginin kendi seramonisi var zaten çıkart onları kaldımı sana 17 maç.

Yahu o kadar Galatasaray'lı sanatçı bilmemne animasyon grubu falan var. Her hafta birini getir. Maçtan önce kısa bir konser ışık şovları, falan yansın ortalık. Maçtan önce havaya girsin tribünler.

Allah belamı versin 3-2 yendiğimiz Beşiktaş maçında UltrAslan'ın gösterisi olmasa valla donacaktık tribünlerde kocaman stat herkes homur homur konuşuyo bir uğultu bir gürültü zaten soğuk var buzhane gibi. İnsan bir garip oluyo.

Şampiyonluk kutlamasında ne güzel şovlar oldu. Her maç yapalım bunları. Hem rakipler için cehenneme döner stat hem taraftar daha bir havaya girer boğarız geleni geçeni. UltrAslan zaten işini yapıyor layığıyla, bu bahsettiğim organizasyonlar da eklenirse, herkes maça gitmek için can atar. Hem stat gelirleri de artar. Misal seneye kim gider Elazığ maçına, Akhisar maçına? Belli gelirler düşecek. Dersin maçtan önce şu sanatçı çıkacak 5 şarkı söyleyecek , şöyle şöyle aktiviteler olacak, şanslı seyirciler sahaya çıkıp Taffarel'e penaltı atacak gol atan ödül kazanacak falan.

Büyük kulüpsen yapacaksın bunları NBA maçları ne güzel bayram gibi oluyor maç öncesinde. Öncü bir kulüp olarak Galatasaray yapsın bunları. Bütün kulüpler ardından gelir. Her maç Türkiye için bayram olur.

Yoksa bu haliyle maçtan önce birbirini kesmeye hazırlanan kabileler gibi tribünde aç aç oturuyoruz yanılıyor muyum arkadaşlar?





Etiketler : Arena, Galatasaray
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...