Makale Yaz
ulltradestek
Bu haberi yazdır
Şikesiz lekesiz tertemiz
 May
13
 2012

Sarı Kırmızı Akşamlar değerli dostlar..Galatasaray Şampiyon Oldu! Hem de ALNININ TERİYLE! Hakkıyla!..

Gerçi biz zaten GALATASARAY ŞAMPİYON diya haftalar önce söyledik. Hem de 9 puan farkla...

İnanmadılar, Play Off dedikleri uyduruk bir sistemle Galatasaray acaba bişeyler kaybeder mi diye düşünenlere fırsat doğmuş, eller ovuşturulmaya başlanmıştı. Galatasaray haklı bir endişe, kızgınlık ve de öfke taşıyordu. Traftarı da öyle. Tabi bu arada ben de...

Play Off'un başlamasıyla bütün sezon sahalarında KOCAMAN HÜSRANLAR yaşayıp, uyur gezenler birden bire kendilerinin KUŞ olduklarını unutup ASLAN zannettiler. Adeta KÜKREDİLER!

Oysa Türkiye'nin ASLANI bir taneydi o da GALATASARAY!

Peki bunları kükretenler kimlerdi?

Federasyon el değiştiriyor, ŞİKE iddialarına verilecek cezaları sağlayan maddeler yok ediliyordu.

Türkiye şaşkın, Galatasaray ve sporseverler de öyle.

Bütün bunlar, Galatasaray başta olmak üzere ALNININ TERİYLE açık ara elde ettikleri puan farkı ve geldikleri nokta itibariyle bir çırpıda yok sayılmış gibi boşluk ve belirsizlik yaratıyordu. Kimilerinde ise HAKSIZ bir UMUT tacirliği başlamıştı

Mağdur olan ülkemizde altın tepside dolaştırılır ya..

Oysa gerçek mağdur Galatasaray idi.

Böylesi bir ortamda dahi, çok etkili maçlar çıkardı Galatasaray. Ama futbolun adaleti ne gerçekleri görür, ne de hakkı hukuku. Özellikle ŞAMPİYONLUĞUN DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZECEK kendi evindeki Fenerbahçe maçına çok iyi asıldı Galatasaray. İyi de oynadı, hem de süper. Ama sonuç şaşırtıcıydı...

Maç boyunca iki kez Galatasaray kalesine gelen Fenerbahçe İKİ GOL BULUNCA olanlar oldu. Galatasaray'ın gardı düştü dediler. Facebookta ağza yakışmayacak, kalemlerin yazamayacağı '' Bu hafta Cim Bom'a k... haftası diye ahlak dışı etkinliklerden, benzeri kutlamalara kadar inanılmaz saldırılar oldu.

Oysa Galatasaray ASLANI  sırası geldiğinde avını yakalamayı da bilir,TÜYLERİNİ YOLMAYI da becerebilirdi.

Vaktinden öten nice horozlar,  kesilmişti de yine de insanoğlu işte ibret alamamışlardı.

Vakit geldi Şükrü Saraçoğlu Stadında iki ezeli rakip karşı karşıya geldiler.

Fenerbahçe potada bile yokken birden favori oluverdi. Hem de bir gecede. Çünkü sahalarında Galatasaray'ı yenmek peynir ekmek gibiydi. Üstelik farka da gidebilirlerdi. Alex, Dia, Sow movvv hepsi var maşallah!

Ya Galatasaray? Onlar ezik ve perişan, şaşkın haldeler ve Şükrü Saraçoğlu'nun büyüsüne yenilirler....

Ama hesaplar tutmadı. Niyeee? Çünkü puana ihtiyacı olan Fenerdi. Saldırması gereken onlardı. Galatasaray kendi sahasındaki % 60 ile tek kale oynayıp iki tesadüf golü ile yenileceğine şimdi akıl zamanıydı. Oyunu sahanda kabullenip, ağır bir tempoyla futbol oynayıp, rakibe pozisyon vermeyerek kupaya uzanmaktı... UZANDI DAAA! Akıl galip geldi. Hak yerini buldu, ALIN TERİ KAZANDI !...

Galatasaray oynadığı halde sahasında bir maç kaybetti, Fener ise sahasında OYNAYAMADAN ŞAMPİYONLUĞU GALATASARAYA ikram eti. Doğrusu çok misafirperverlermiş.

Böylelikle DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVAZLAYANLARIN ENSELERİ DE GÜNEŞ GÖRMÜŞ OLDU.

Bir Galatasaraylı olarak, bu şampiyonluğu oynamadan, hak etmeden alan GS da olsaydı aynısını yazardım. Kazanan Türk Futbolu ve sporseverler oldu. Bu yıl yaşananlardan ve bir yıla mahsus çıkarılan sistemlerin de işe yaramadığı Galatasaray'ın ŞAMPİYONLUĞUYLA tescillenmiş oldu. Doğruyu bulma, hakkaniyet ve gerçeklere uzanmada belki de bir dönüm noktası olacaktır.

Galatasaray ve camiasını tebrik ediyor, tüm futbolseverlere sarı kırmızı geceler DİLİYORUM

Ant Abi'nin de dediği gibi:Yıllardır Terim'e ve Ondan sonraki kumandanlarımıza 'orası Kadıköy' diye yapmadığını bırakmamayı 'birlik ve beraberlik' sayan ruhsuzlar ordusu, bir kez daha arefeyi sabahlara kadar kutladıktan sonra gerçeklerle yüzleştiler!

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...