Makale Yaz
kriminal
Bu haberi yazdır
Nazar Boncuğu
 Nis
23
 2012

Öncelikle  webaslan.com sitesi ve yöneticilerine taraftara seslerini duyurmaları için makale köşesi açmalarından dolayı teşekkür ederim.

Buradaki ilk yazıma bütün renktaşlara selam ederek başlamak istiyorum.

Başlıktan başlayayım. Nazar boncuğu dedim çünkü; normal sezonu şampiyon tamamlamış, bu süre içerisinde ligin çok üstünde bir kalite göstermiş takımımızın dünkü yenilgisini açıklamak için en uygun tanım. 

Sezon başından beri Galatasarayımızın işi koparacağını gören ' kutsal ittifak' ekibi  play of u icat etmişlerdir. Galatasar ın ligi erken koparması demek, hem bütün gözlerin bir anda ' rezalet soruşturması' na dönmesi demekti hem de  tribünlerimizin sesini kısan ya( n ) yıncı kuruluşun para kaybetmesi demekti.

Durum tahminimizden daha vahim diyerek rezaletin boyutlarını ortaya koyan me.al.ay. tası tarağı toplayarak soluğu yurt dışında almış, yerini türk futbolunu kurtaracak son adama mr.'fenerbahçemiz' e bırakmıştır.

Bu konuyla ilgili düşüncelerimi başka bir yazıya saklayıp dünkü maça dönmek istiyorum.

27 yaşında biri olarak televizyonda onlarca yerli ve yabancı maç takibi yaptım. Avrupanın üst düzey kulüplerinin maçlarını izledim. Ancak dünkü gibi bir karşılaşma hatırlayamadım.Galatasaray ın oyununu , maçı tekrar tekrar yazmaya gerek yok.

Dün sahada Galatasaray ın oynadığı futbolun dehşetini anlamak için fenerbahçe nin yedek kulübesinde yer alan futbolcuların gözlerine bakmak yeterli olacaktır.

Özeti şuydu onlar açısından : Ne zaman bitecek bu işkence ?

Maçın ardından takım otobüsünde nasıl sevindiklerini görünce insan düşünmeden edemiyor. Sahada elleri ayakları dolaşan ' yürekli !' futbolcular bunlar değil miydi ?

Kazandılar. Hala biz öndeyiz. Yalnız şunu unutmamak lazım. 2 puan değil 1.5 puan öndeyiz ve saraçoğlu deplasmanına gideceğiz.

Ben fenerbahçenin son maça kadar puan kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Belki ama belki Trabzon deplasmanında 2 puan bırakırlar. O da belki. İnsallah yanılırım ama son maça aradaki 2 puan farkla gireceğiz.

Böyle bir olasılıkta saraçoğlu nda maçın hakemi kim olursa olsun tüm taktir haklarını onlardan yana kullanacaktır şüphesiz. Hele hele ' basın meslek ilkelerine ' sıkı sıkıya bağlı medyamız o hafta neler neler yazar çizer.

Gönül isterdi ki son maça en azından 5 puan farkı koruyarak çıkalım ama olmadı. Psikolojik üstünlük bir nebze de olsa onlarda.

Artık güzel oyun, über futbol, barcelona futbolu filan konusmak zamanı değil. Dan dun oynayalım, 3 atak yapalım 1 gol atalım maçı alalım yeter...

Çünkü dün tüm sosyal medyada forumlarda şunu gördüm ki bizim memlekette bunlar karın doyurmuyor. Yenilince maalesef haksız oluyorsun.

Dün adamların otobüsteki sevinç gösterilerini görünce , R.Madrit i deplasmanda harcadılar ya da Manu yu elediler diye düşündüm bir an. Ama işte 2 atakta gol buldular ve ' haklı ' konuma geçtiler.

İnsallah bu nazar boncuğu son olur.

İlk yazım olması hasebiyle hatalarım ya da eksiklerim olabilir. Şimdiden sizlerden özür dilerim.

 

Sağlıkla kalın.

Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden...

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...