Makale Yaz
satriani
Bu haberi yazdır
Hakemi de kamuoyunu da yenebilmeliyiz
 Mar
26
 2012

HAKEMİ DE KAMUOYUNU DA YENEBİLMELİYİZ..

Cüneyt Çakır'ın maça verildiğini duyunca  eyvah demiştim.  Çakır'ın yönettiği maçlarda puan kayıplarımız sürüyor. Cüneyt Çakır görevini en iyi şekilde yapan bir hakem. F.Bahçe'ye hediye ettiği puanlarda da bizden aldıklarında da işini çaktırmadan halletti.  Ben hakem olsam ve taraf tutacak olsam yapacağım çok basit 2-3 şey var; 1.si bütün ikili mücadeleleri Trabzon lehine yorumlarım-nitekim öyle yaptı- G.Saray'lı oyunculara maçın başında her fırsatta sarıları çakarım –o da oldu- G.Saray'ın tempoyu yükselttiği anlarda  da Trabzon'un oyunu soğutmasına çanak tutarım -bu da oldu-. Trabzon'un en iyi oyuncusu Zokora'ya da sarıyı verdinmi hem objektif görünürüm hem de Trabzon'u Fener karşısında eksik bırakmış olurum.-bunu da yaptı. Bu arada bu maçın kopya yönetimini Eskişehir-G.Saray maçında da görebilirsiniz, isterseniz tekrarını bulun bakın.

Peki Futbol Medyamız ve kamuoyumuz neler diyor maç için: G.Saray kötü oynadı, Çakır iyi yönetti, Trabzon elinden kaçırdı.

Belli ki şampiyon olmamız istenmiyor. Zaten Play-Off'u da boşuna icat etmediler arkadaşlar. Hem Digitürk kazansın hem de Fener'in şansı devam etsin. Beşiktaşlıların doldurduğu Fenerasyon aynı çizgide ilerliyor, garip ki bizi durdurmak yerine Feneri durdursalar BJK'nin daha çıkarına olacak en azından 2.liği alabilirler ama bunun yerine bizi hedefe almışlar. Bakalım ileriki günler neler gösterecek bu durum hakkında.

Biz ne yapabiliriz. Geçen yazımda Barcelona saplantısından bahsetmiştim ve sürekli kısa-yan pasların bize zarar verdiğini söylemiştim bayağı da tepki almıştım bu maç beni haklı çıkardı maalesef. Kazandığımız toplarda bile sürekli bir paslaşma, yavaşlatma yapıyoruz..Ataklarımız net ve hedefe odaklı değil paslaşma odaklı..Neye yarıyor bu paslaşma anlayan var mı? Fenerbahçe her maçında 2-3 pasla dikine gidip basit goller atarken bizim yan paslarla tıkanmamız sinirlerimi bozuyor. Terim'in Sivas maçında takımı dinlendirmemesinin de yan etkileri ortada. Ujfalusi-Necati-Baros yorgun gözüktüler, Selçuk silikti, Melo'da garip bir durgunluk var maça çok kötü başladı sonradan biraz açıldı. Terim acilen takımı tekrar motive etmeli ve savaşçı G.Saray'ı geri getirmelidir. İlerde basan, pres yapan, boğan G.Saray , Fenerasyonu, şikecileri  vs. alayını da ezip geçer..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...