Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
Yasak mı?
 Mar
24
 2012

O her Galatasaraylinin IMPARATORU!!!!

Aksini idda eden ya Galatasarayli degil yada tarih bilgisi kocaman bir sifir!!!

Amaaa bu durum hocanin hatasiz oldugu anlamina gelmez. Yani onu sevsekte elestirmeye hakkimiz ve sebeplerimiz var!!!

Zaman zaman hocanin adaleti hakkinda süpheye düsmemek elde degil. Kadro secimleri bazen sac bas yolduruyor ve insani cileden cikartiyor.

Örnegin:

1. Örnegin cok maliyetli transfer istemiyorum diye aciklamalar yapiyor. Ama  verim oynamayan Riera, Yigit ve Sercana harcanan miktar 22-23 milyon euro.

2. Sabri yüzünden milyonlarca Galatasarayliyi yipratiyor. GS bu         sezon lig ve kupa maclari dahil 4 mac kaybetmis ve hepsinde Sabri var. 7 beraberligin altisinda yine Sabri var. Ama bir türlü vazgecemiyor.                          

3. Kupa macinda Sabri ile degilde, Mertan ve Okan Derici ile yenilseydik bu kadar agir gelmezdi. En azindan hocamiz sadece bu günü degil yarinida düsünüyor diye avunurduk.

4. Yigit transferi icin önemli ugraslar verildi ve ligimize göre ciddi bir rakam gözden cikarildi. Peki nerede bu cocuk? Kimse bana hazir degil diye hikayeler anlatmasin.

5. Sercan mi hazir? Sabri mi hazir?

6. Yigit Arenada oynadigi ilk macta gol atti ama 10 dakika bile sans verilmiyor. Sercan efendi sahada piknik yapmasina ragmen israrla gözümüze gözümüze sokuluyor.

7. Aydini kazaniyorsa hoca, Yigite ne gerek vardi?

8. Gelelim Barosa. Tamam istikrarsiz. Ama sen bu adama yillik 3 milyon euro veriyorsun. En azindan sezon sonuna kadar en iyi sekilde faydalanilmali. Lig biter istemessen gönderirsin.

9. Necati iyidir hostur. Cok mantikli bir transfer oldu. Ama Necati iyi bir yedek olmanin disina cikamaz. Daha dogrusu Barosu yedek oturtamaz.

10. Hoca PLAY OFFU düsünmek yerine israrla Necati diyor. Gördük Besiktas ve Fenerbahce derbisinde. PLAY OFFta her mac derbi!

11. Necati 5 mac oynamasa bile 6. macta cikar verilen görevi yapar.

12. Ama Baros öyle degil! Cünkü Baros yildizdir. Yildizlar bir küstümü birdaha verim felan alamassin. Ama iyi hoca faydalanmak icin her yolu denemelidir. Mesela Sergen örnegi. Sergen kosmaz, oynamaz falan filan. Adam önce GS ve bir yil sonra BJKyi sampiyon yapti. Sanirim burda Lucescuyu fazla anlatmaya gerek yok. Öyle asarim keserim kolay. Önemli olan yildiz futbolcular ile ortak noktada bulusmak. Fatih hoca istatistik olarak Milanda iyi giderken gönderildi. Neden? Burada bir Baros orada 11 Baros!!! Olmadi iste. Ve bu yüzden Türkiyenin disinda fazla barinamiyor. Bunlar gercekler ve kimse kusura bakmasin.

13. Baros kazanilmali. Galatasarayin cikarlari icin hoca Barosda israr etmeli. Kimse bana gurur onur meselesi yapmasin. Adam milyonlari kazaniyor ve elde edecegi en iyi mükafat Istanbulda tatil yaparak para kazanmasi.

14. Gelelim Ceyhuna. Yazik degilmi o cocuga? Sivas macinda bile oynamiyorsa, hangi macta oynayacak? Bence oynadigi maclarda kötü anlamda hic göze batmadi. Hatta gitti Trabzonda golde atti. Tamam orta sahada Melo ve Selcuk var. O ikiliden biri olmadiginda Engin var. Hocam cek ozaman alternatif olarak stoper mevkisine.

15. Cok sükür Gökhan Zan ve Servet Cetinden kurtulduk. Yani bu iki isimden su dakikadan sonra kimse bir parca verim alamaz. Zaten kimsede verim almayi düsünmesin.

16. Futbol bu! Semih sakatlandi. Ujfalusi kirmizi kart gördü. Kim oynayacak geride? Su zamana kadar hoca Ceyhunu bu ikiliye alternatif olarak hazirlamis olsaydi fena mi olurdu?

17. Sonra yönetim transfer yapsin diyoruz! Ya bakalim hoca transferi ne kadar istiyor? Emre Colak 3 mac iyi oynamis olabilir ama buna karsilik 15 tane sahada gezdigi mac var. Sercana verilen sansin ceyregi bile verilse yeterdi. Riera oynamaya ne hali nede niyeti var. Yok Yigitin zamani var ve hazirliyoruz. Ya neyi hazirliyoruz, adam zaten hazir geldi.

18. Yekta ne oldu? En azindan su macta 15 dakikada olsa sahada olabilirdi. PLAY OFFa hazirlaniyormus. Su saaten sonra PLay OFFta iyi bir taraftar olur. Sürekli ayni isimler üzerinde durma sevdasi hocamizda yillardir var.

19. Sonra Eren Derdiyok, Gökhan Inler, Serdar Tasci ve en önemlisi Mesut Özil gibi degerlere kiziyoruz. Bu gurbetci futbolcularin neredeyse hepsi hocamizin milli takim döneminde elimizden ucup gittiler. Hepside ayni sorundan bahsediyor : BIZIMLE KIMSE ILGILENMEDI!!!

20. Tamam hocamiz bu isin en iyi ustalarindan. Ona itiraz edenin futbol bilgisini arastirmak gerek. Ama sürekli herseyi ben bilir ben yaparim tavirlarida bazen insani cileden cikartiyor.

Hocamiz geri gelmeseydi belki bugün hala 2000 yillari ile avunuyorduk. Sagolsun sayesinde yeni yillarin hayalini kurmaya basladik. Bunu inkar eden yok. Ama birakinda yapilan hatalarida dile getirelim.

Neyse günümüzde Fatih hocayi elestirmek neredeyse YASAK oldu.

Ama ben cok degerli webaslanimizin bana böyle bir yasak koyacagina inanmak istemiyorum!!!!!!

Saygilarla...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...