Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Parola pres
 Mar
11
 2012

17 mart Cumartesi günü saatler 20:00 gösterdiğinde, bir heyecan dolu derbiye daha şahit olacağız.

Galatasaray ezeli rakibine oranla daha iyi. Zira bu Fenerbahçe'nin kötü olduğu anlamını taşımaz.

Galatasaray bu sezon muhteşem bir MÜCADELE ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra, oynadığı futbolun kalitesi de hiç fena sayılmaz.

Galatasaray çok iyi mücadele ettiği için kötü oynadığı maçlarıda kazanabiliyor.

Fenerbahçe ise bu konuda kapalı kutu görüntüsü vermekten kaçınmadı. Fakat Galatasaray maçına her zaman ki gibi çok iyi hazırlanacakları kesin.

TAHMİNİ KADROLAR;FENERBAHÇE:

VOLKAN,GÖKHAN,SERDAR KESİMAL,YOBO,ZİEGLER,C.BARONİ,EMRE, MEHMET TOPUZ,STOCH,ALEX, SOW

GALATASARAY:

MUSLERA, EBOUE, SEMİH KAYA, UJFALUSİ, HAKAN, MELO, SELÇUK, ENGİN, EMRE ÇOLAK, NECATİ, ELMANDERAVANTAJ GALATASARAY'DA ÇÜNKÜ;Rakibinden 9 puan önde. Kazanırsa şampiyon GİBİ...Kaybederse pek birşey değişmez. Fakat Fenerbahçe kaybederse, takım başta olmak üzere yönetimde de taşlar yerinden oynar. Sezon sonu gelen giden çok olur. Hele ki Aykut Kocaman daha büyük bir baskı altında olacaktır.Derbide yapacağı kritik bir hata, Fenerbahçenin ilerki zamanlarda belli olacak yeni başkanını hoca arama arayışlarına dahi sürebilir.Çünkü Fenerbahçenin tek konuştuğu, Galatasaray'ı kadıköy'de yenmek veya yenilmemek. Galatasaray yenilmezse dahi, Fenerbahçeyi büyük darbe vurur.Galatasaray'ın Kadıköy'de Yapması Gerekenleri madde madde Sıralayacağım...1-) ÖNDE PRES (Fenerbahçe'nin stoperleri çok kaliteli değil. Baskı yedikleri zaman ciddi hatalar yapabiliyorlar. Yada çizgilere [yana] oynuyorlar. Galatasaray Necati ve Elmander ile önde basar, Emre ve Engin ile de çizgileri kapatırsa, Fenerbahçe oyunu kendi sahasında oynamaya başlayacaktır. Buda Galatasarayın işine gelir. Gerek duran toplar, gerekse aralara iyi kaçan forvetleri ile, Galatasaray Fenerbahçeyi fazlası ile bunaltır. Galatasarayın iyi şut atan oyuncu sayısı da fazla olduğu için, gol bulması kaçınılmaz olacaktır. 

2-) AŞIRI SAKİNLİK ve OYUN DİSİPLİNİ (Galatasarayın kaybedeceği hiç bir şey yok. Yenilsede şampiyonluk için avantajını kaybetmez. Bu yüzden çok sakin olması gerek. Sadece futbolunu oynamaya çalışan ve tahriklere kapılmayan bir Galatasaray, bu sezon gösterdiği harika mücadelesini birazcık da iyi futbol ile süslerse, Fenerbahçenin işi gerçekten çok zor...

3-) OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPMAMAK (Derbiler de ne olacağı kestirilemez. Başlar başlamaz gol yiyebilirsiniz de. Fakat atabilirsiniz de. Galatasaray atsada, yesede, netice ne olursa olsun oyun disiplininden kopmamalı. Özellikle ilk 15 dakika, Galatasarayın derbi havasını sahaya yansıtmaması lazım. Tedbirli ve erken gol yemeyecek bir biçimde ilk 15 dakikayı geçirmesi lazım. Dakikalar geçtikçe Fenerbahçe sıkıntıya girecek ve defansında büyük açıklar verecektir.

4-) BOL ŞUT (Galatasaray, Fenerbahçe kalesini mutlaka şut yağmuruna tutmalı... Emre, Engin, Necati, Elmander, Selçuk, Melo, Eboue başta olmak üzere, takım olarak kaleyi gören her GS'li futbolcu, mutlak şut atmalı. Geri oynamaktan, top dolaştırmaktan kaçınmalı. Kaptırılan topları, Fenerbahçenin hızlı çizgi adamları çok iyi değerlendirecektir. Özellikle Stoch'a, Galatasaray'ın çok dikkat etmesi gerekiyor.

GELELİM YEDEK KADROYA; ''Aykut, Sabri, Gökhan Zan, Riera, Baroş, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz''Hiç kuşu yok ki, bu isimler Kadıköy'e götürülecek yedek kadrodan en hazır ve en doğru olanları...Saydığım 4 madde ise, Kadıköy'de Galatasaray'ın olmazsa olmazları...''PAROLA PRES'' diyerek, yazımı burada sonlandırıyorum!!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...