Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
Galatasaraylli Arda
 Mar
02
 2012

Arda Turan.

Türk futbolunun son yillarda yetistirdigi en önemli futbolcularindan biri.

Ardayi beyensekte beyenmesekte, bazi gercekleri kabul etmemiz gerekiyor.    Eyer bir futbolcunun attigi her adimi takip ediyor, söyledigi her kelime olay oluyorsa, ozaman o futbolcunun bir yildiz oldugunu kabul etmemiz gerekiyor.

Özelikle son dönemlerde Arda nin bu kadar elestirilmesi bence artik haksizliga dogru yol aldi gidiyor.

Bir kac ay önce yaptigi aciklamalardan dolayi adeta hayin ilan edilen Arda Turan nin aciklamalarinda dogrusu ben bir hayinlik göremiyorum. Eger Arda Galatasarayda yapilan yanlisliklari dile getirdi diye hayin ilan ediliyorsa, ozaman Hakan Sükür den Hakan Ünsala bir cok Uefa efsanesi hayindir.  

Her Galatasarayli gibi, Arda nin da Galatasarayi elestirme hakki vardir. Ben tuttugu takimi, o takimin baskanini, hocasini veya futbolcusunu elestirmeyen taraftar tanimiyorum.

Bence tek sucu konustugu zamani iyi secemiyor olmasi. Bu durumda onun ne kadar amatör ruhlu veya daha kötüsü ne kadar yanliz oldugunu gösteriyor.

Transferi bile cok farkli yerlere cekildi. Yok takimi satti, yari yolda birakti gibi üzücü ve cag disi aciklamalar yapildi. Emre Belözoglunun gidisi ile kiyaslanmasi bile saka gibi.

Ardayi cok iyi bir bonservis bedeline yönetimin sattigini hatirlatmak isterim!

Hele en kabul edemedigim yorum : Arda simardi!

Düsününki ülke futbolunun bir numarali yildizisiniz, Galatasaray kaptanligi yapmis ve Ispanyaya cok önemli bir rakama transfer olmussunuz, milli takimin göz bebegi, yaslisindan gencine kadar herkezin sevgilisi, milyonlari kazaniyorsunuz ve en önemlisi daha henüz 24-25 yasindasiniz!!!!!!!!

Bu özelliklere sahip olan genc bir futbolcunun simarmasi bu kadarmi ilginc ve tuhaflanmasi gereken bir durum?????

Simdi bana Messi, Iniesta veya diger yildizlardan örnek verenler olacaktir.

Ozaman bende Barcelona taraftarini örnek vermem gerekiyor.

UEFA Kupasini aldigimiz dönemleri hatirlayalim, taraftarlarimiz Türkiye ligini önemsemeyip stada gitmiyorlardi. Yani herkezin anliyacagi dilden konusmam gerekirse birazcik simardimiz dönemlerdi ozamanlar. Ama yillardir avrupada kupa almayi adet haline getirmis Barcelona nin stadini hic bos gördünüzmü?  Demekki bu sorun sadece Ardan nin deyil , bir milletin sorunu. Cok cabuk hedeflerine ulasmayi seven ve yolu yarilamadan kendimizi dev aynasinda görmeyi seviyoruz. Yani Arda simariyorsa, bu sadece onun deyil hepimizin ortak noktasi!

Bugünlerde yine Arda nin yaptigi aciklamalar gündemde.

Arda Turan : BEN GALATASARAYLIYIM!!!!

Bu aciklamaya bile kilif bulundu. Neymis? Pismanmis veya bize yaranmaya calisiyormus. Arkadaslar sunu kabul edelim ve kendimizi kandirmayalim. Arda Turan nin  su dakikadan sonra hic kimseye yaranmaya ihtiyaci yok. Ama buna ragmen hala yilmadan pes etmeden Galatasarayi dilinden düsürmemesine gelin siz karar verin!

Ben dünya futbolunu cok yakindan takip ediyorum ve inanin eski takimini dilinden düsürmeyen ikinci bir Arda tanimiyorum!!!!!

Son olarak!!!!

Hani diyorlar ya birgün yine geri dönerse.............

Bence rahatlikla döner, cünkü utanilicak ve pisman olunucak hic birsey yapmadi.

Peki Arda geri döner ve önemli bir macta golünü atarsa, ozaman onu hayin ilan edenler nasil kalkip Arda Turan diye bagiracaklar?????

Iste ben Ardayi degilde o insanlarin halini merak ediyorum!!!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...